- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момчетата ?
Абе момчета някой от вас вре ли си предмети отзад доката мастурбира ?
Като ще правиш нещо , прави го със стил , иначе оставаш поредния ДЕБИЛ !
аййй, любимото миииии!
Аз не го правя! Ма реално погледнато бисексуалните, може и да ги вършат тия работи.
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
егати смеха
![]()
Kogato samotnite sa tolkova mnogo, eguisti4no e da si samoten sam!
Ебати тъпата тема....![]()
![]()
![]()
четох в една статия, че повечето момчета са го правили и то нормални (не гейове)Първоначално написано от demo
да си призная и аз съм пробвал веднъж, но наистина е много тъпо (за мен) и нищо не чувствам и от тогава не го повторих![]()
Първоначално написано от thorpe
![]()
![]()
![]()
- От това за да ти е кеф тряа си обратен... Това е все едно да ти ръгнат един отзад..
пробвал съм да - горе-долу приятно е но вече почти не го практикувам
Квооо![]()
Еми не ОМФГ![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
няма нужда да сте твърде крайни :"бахти тъпата тема" казвате че е тъпо понеже незнаете че ануса е ерогенна зона!аз лично не съм пробвал нито по време на самозадоволяване нито по време на секс.нямам и намерение да пробвам но ненападаите по този начин създателя на темата.
![]()
...No C0m3n7... :X:X нормални ли сте бе хора
обичам да си купувам бутилка Derby от онези дебелите и да си я бутам животински отзад ... пробраме различни пози вмомента сме на : тя е отдолу на стола аз и сядам отгоре![]()
мн е готинууу
![]()
... вий нещо сериозно ма ебавата... аве лица обичате ли да си порязвате ташаците докато сами си прайте свирка...
Тва звучи много гей!И въпроса е крайно тъп за нормални момчета. Абе всеки да прави квото му е кеф... Аз съм нормален.