- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момчетата ?
авее вие сте сбъркани ..![]()
Предмети - не ! Но ако мацето ми пусне един език ... доста е готПървоначално написано от sw337y
Анилингус се казва дейстивето![]()
Е неПървоначално написано от sw337y
![]()
Вие сте брутални бе![]()
![]()
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
Не, нямам и намерение да пробвам.
да много обичам бутилки от литър и половина напрао няма таквоа усещане малко е кофти ако водата в тях е много студена за това първо я оставям на слънце за малкоПървоначално написано от sw337y
![]()
ДА! Викам баща ми да ми го Тури отзад докато мастурбирам![]()
![]()
Е бати темата лелеееееееееее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сякви изроди ги има:P
Този отговор ме учуди страшно много!Първоначално написано от fashion4etyy
![]()
Реално погледнато ти не си бисексуален, така, че не можеш да даваш мнение с неща които не си запознат. Но реално погледнато някой го пробват! Аз съм пробвал един път. Имам едно приятелче където е ХЕТЕРО и е пробвало и продължава. Това не е педераско, това е ерогена зона!Първоначално написано от skuck
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Педалски истории!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
оле това ми е мечтата-да си вра краставици и луканки в гъза![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
temata e malko glupava no opitai dokato hodi6 po golqma nujda da mastrubira6.. kazvat 4e bilo efektno.. vse se kanq da opitam i vse zabravqm![]()
Ооо, миа моаа, без теб не моаа, ти иди на завоаа, аз ся ше доаа. Я доаа, я не доаа, ама ако доаа, знаеш кво моаа...
OMFG! Тва вече беше брутално, честно! Не мога да си представя момче, което лъска с 1та ръка , а с другаата си вре примерно краставица отзад... Някак си не върви... Или си нормален или не си... Дори и бисексуален да си... знам ли, няма да вършиш нещата едновременно...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е да си вра-не. Ама наистина като ходиш по голяма нужда има някъв кеф и като мастурбирашПървоначално написано от TimeKiller
![]()
всеки ден си купуваме пресни моркови и си ги врем отзаде и после ги ближем.вътха на удоволствието го постигаме като си отворя компютъра и си сложа голямата глава на винтелатора.оууууу божествено с моркова отзьад
Регистрирах се специално, за да се изсмея най-просташки на темата ХАХАХАХАХАХ !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
добре нека ИЗЯСНИМ 1-2 неща на всички![]()
![]()
![]()
Ануса е ерогенна зона, а вътре в самия задник, чувстото е приятно, защото има директна стимулация на простата, което е добре
При секс - повярвайте ми ако момичето тръгне с пръст в гъза - момчета може да ви стане неудобно, но ако си знае работата ще ви стане доста яко (подобно на лизането на гъза)
ПРЕДМЕТИ - ДА СИ РЪГАШ ПРЕДМЕТИ В ГЪЗА ТРЯБВА ДА СИ ИЗПАДНАЛ БАЛЪК, ОСЪЗНАЛ, ЧЕ ПО ВИСША НАСЛАДА ОТ БАНИЦА В ГЪЗА НЯМА ДА ПОЛУЧИ
това е което трябва да знаете
ПРЕДМЕТИ - НЕНОРМАЛНО (то тва не може се нарече стимулация - по скоро фантазиите на един гей)
лека стимулация с пръст - що не, навийте гаджето, ще видите че ще ви хареса ( Гаранцията не е 100%)
потърсеете в интернета има информация![]()
![]()
![]()
![]()
...
If YoU gOt SoMeThInG To SaY,jUsT pLeAsE KeEp It FoR yOuR sElF
Ми да е обаче 1 път неможах да извадя френския ключ и от тогава не![]()