- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моята уникална история !
Та да започна с това ,че декември месец имах съзтезание ! Там срещнах един уникален човек .. Мн време сам тарсил човек който да мисли толкова зряло и да иска нещо сериозно ! Та какво стана вапросното момиче беше братовчедка на един познат и аз още докато я оглеждах забелязах как нещо в нея ме грабна веднагически ! След това малко се правих на клоун и в крайна сметка намерих контакт с нея ! Дотук всичко добре говорихме си виждахме се и страшно много си допаднахме ! Мислене ,говорене ,вкус всичко ни е еднакво дори тя да започне дадена нея мисалл аз мога да я допълня ! Но изведнаж ни споделиха ,че сме 3-ти братовчеди можеби това увеличи чувствата ни кото прерастнаха в нещо като симбиоза ... бяхме зависими един от др . и след 2 месеца изкарани в мачение аз реших да заема нещата в свой раце защото момиче като нея едва ли ще срещна в близките 20 години ! Та направих едно проучване на родословното ни дарво и се оказа че не сме 3-ти а сме 6-ти братовчеди което вече не се води кръвна връзка ! И след това тръгнахме !! Нямо нищо което да ме прави по-щастлив от това момиче и я ОБИЧАМ страшно мн ! След това се оказа че имам тумор и ми се налага операция и не се знаеше какво ше стане ,, мога спокойно да кажа ,че това момиче беше неотлъчно до мен винаги ми е помагала просто нз. с какво сам заслужил такъв човек до себе си но искам да изкажа неземната си благодарност кам нея !! Обичам те слънце
Хубава и тъжна история
Дано се оправишИ ви пожелавам много любов....
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
Ужасно е че си болен !![]()
Иначе по профила ти , който си сложил в подписати , видях и момичето .. Много си отивате , страхотни сте ! Дано всичко се оправи и оздравееш , и дано винаги сте заедно един до друг ..![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Първоначално написано от Python5
![]()
![]()
![]()
![]()
Охх малко тъжно...![]()
Дано се оправиш... пожелавам ти го ...
![]()
А за любовта... обичайте си се още дъъълго време...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Научи се да пишеш правилно и спри да гледаш толкова филми![]()
Това слАнце накрая нещо ми развали историята...
Иначе успех и на теб и на двама ви.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
За филми нз кой гледа .. но аз ви говоря сафсем сериозноПървоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
не пиша мн правилно защото пиша мн бързо пък и съм свикнал на латинеца
На тебе ти пожелавам да се оправиш и да сте заедно с това момиче мнооого дълго време.Хубаво е,че си намерил такъв човек.Това не се случва на всеки.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
^ В училище на латинЕца ли пишеш? + това да напишеш "JeAsUs" ми се струва ебати гаврата. Ти добре ли си??
Това с проучването беше добър ход.За момента можеш само да се наслаждаваш на това,което имаш,защото не всички се допълват толкова добре.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Честито,пич.Първоначално написано от JeAsUS
Дано да си наред със здравето!![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
наистина уникално
Хубаво е,наистина.Успех с момичето.Дано още дълги години сте заедно и наистина да е момичето за теб и да те направи истински щастливУспех и с...тумора...
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Благодаря ви за хубавите пожелания !! А колкото до болестта ми след 1 седмица ми предстой операция която е доста безобиднавсичко се подрежда както трябва
Успех,стискам палци и бъдете щастливи с твоето момиче.Първоначално написано от JeAsUS
![]()
радвам се че истинската любов не е митпожелавам ви да бъдете щастливи и ти да..хм то за тумор май не се казва да оздравееш, но разбираш какво имам предвид
![]()
![]()
![]()
Ми до колкото ми сподели хирурга отстраняването му е на 70% сигурно !
Хъх ...Нели...не очаквах да я видя някаде тук...от доста време не съм се чувал с нея (чудесен човек е
) ... успех ти желая
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
17Първоначално написано от todor92
Аха.Ясно.