Та да започна с това ,че декември месец имах съзтезание ! Там срещнах един уникален човек .. Мн време сам тарсил човек който да мисли толкова зряло и да иска нещо сериозно ! Та какво стана вапросното момиче беше братовчедка на един познат и аз още докато я оглеждах забелязах как нещо в нея ме грабна веднагически ! След това малко се правих на клоун и в крайна сметка намерих контакт с нея ! Дотук всичко добре говорихме си виждахме се и страшно много си допаднахме ! Мислене ,говорене ,вкус всичко ни е еднакво дори тя да започне дадена нея мисалл аз мога да я допълня ! Но изведнаж ни споделиха ,че сме 3-ти братовчеди можеби това увеличи чувствата ни кото прерастнаха в нещо като симбиоза ... бяхме зависими един от др . и след 2 месеца изкарани в мачение аз реших да заема нещата в свой раце защото момиче като нея едва ли ще срещна в близките 20 години ! Та направих едно проучване на родословното ни дарво и се оказа че не сме 3-ти а сме 6-ти братовчеди което вече не се води кръвна връзка ! И след това тръгнахме !! Нямо нищо което да ме прави по-щастлив от това момиче и я ОБИЧАМ страшно мн ! След това се оказа че имам тумор и ми се налага операция и не се знаеше какво ше стане ,, мога спокойно да кажа ,че това момиче беше неотлъчно до мен винаги ми е помагала просто нз. с какво сам заслужил такъв човек до себе си но искам да изкажа неземната си благодарност кам нея !! Обичам те слънце