- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- поредната тъжна история..
здравеите на всичкине съм писала отдавна тук но сега искам да споделя просто това което ми се случва.. та историята започна от това как започнахме да си пишем с едно момче и от начало всичко беше мн хубаво, видяхме се 2 пъти и на следващата среща правихме секс. станахме нещо като приятели с привилегии въпреки че мн мразя така това беше единствения начин да съм с него, защото знаех че няма да стане нищо сериозно.. и така близо месец.. много рядко се случва да харесам някого толкова много..бих казала дори обичам.. и затова правя всичко това .. и тъкмо когато мислех че може да се получи нещо между нас той ми каза че не можем да се видим щото се е сдобрил с едно бивше гадже при което аз онемях.. предния ден беше с мен, целуваше мен а днеска вече се едно нищо не е било.. не мога да си го избия от главата и също си мисля че щом не казва бившето ми гадже а едно бивше не е последното а едно от всички.. иска ми се да скъсат пак .. гадно е знам обаче толкова много го искам макар и само за единия секс.. моля ви само не пишете тъпи коментари .. аз исках само да споделя .. благодаря на тези които отделиха време да прочетат моята история
![]()
I close my eyes, only for a moment and a moment's gone.. LqlLq