здравеите на всички не съм писала отдавна тук но сега искам да споделя просто това което ми се случва.. та историята започна от това как започнахме да си пишем с едно момче и от начало всичко беше мн хубаво, видяхме се 2 пъти и на следващата среща правихме секс. станахме нещо като приятели с привилегии въпреки че мн мразя така това беше единствения начин да съм с него, защото знаех че няма да стане нищо сериозно.. и така близо месец.. много рядко се случва да харесам някого толкова много..бих казала дори обичам.. и затова правя всичко това .. и тъкмо когато мислех че може да се получи нещо между нас той ми каза че не можем да се видим щото се е сдобрил с едно бивше гадже при което аз онемях.. предния ден беше с мен, целуваше мен а днеска вече се едно нищо не е било.. не мога да си го избия от главата и също си мисля че щом не казва бившето ми гадже а едно бивше не е последното а едно от всички.. иска ми се да скъсат пак .. гадно е знам обаче толкова много го искам макар и само за единия секс.. моля ви само не пишете тъпи коментари .. аз исках само да споделя .. благодаря на тези които отделиха време да прочетат моята история