- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сънували ли сте любимия човек?
Много рядко си помня сънищата и от както познавам момичето което харесвам, всеки един сън който помня тя е присъствала в него..
Когато имах кого да харесвам, го сънувах почти винаги, когато затворех очи.
Най - редовно.
Даа .. сънщата с него са винаги страхотни,ако си ги помня после,деня ми е някак - слънчев![]()
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
онзи ден сънувах един бивш,
в съня ми правихме секс в южния парк![]()
хмм преди 2 дни сънувах една шведка, с която си пиша по MSN![]()
![]()
![]()
Да...
ДаМ![]()
Преди няколко дни я сънувах, тъкмо спахме заедно.![]()
Обаче не помня преди това да съм я сънувал. Разни други мадами съм сънувал, нея май не.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
да особенно когато има нужда от мен
Преди го сънувах почти всяка вечер, но от 1-2 седмици не ми се е случвало..![]()
Почти всяка вечер го сънувам.На сутринта като се сетя и целия ми ден е върховно весел![]()
Е,естествено после все се намира някой да ми развали настроението,но важното е ,че денят ми започва и свършва с него и това ме прави да се чувствам...УОУ!!!
![]()
![]()
![]()
Обичам те Дяволее!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
да, но и не само него... в смисъл и други... не знам защо...
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
напоследък става доста често и ми става много приятно по време на съня събуждам се и ми става хипер гадно че не мога да я имам![]()
![]()
![]()
Да![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.