- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сънували ли сте любимия човек?
Ама айде поне разказвайте, да има с нещо да се занимаваме тия, които четем темата. Само "да", "не", "често", "чат-пат" ... не е толкова интересно.![]()
Да, сънувала съм го.. Имах един период почти всеки ден го сънувах..Но вече се върнах към обичайното си спане - без сънища.
Иначе вече сънищатата почти не ги помня.. а и сещам се че имаше и един много гаден сън.. кх..![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Постоянно![]()
Да..В съня всичко е толковаа хубавоо,но когато се събудиш и осъзнаеш,че това е било само сън.. и той няма да е до теб
![]()
![]()
...
Moito si e moe...chujdoto obsht0
Когато съм влюбена в някой го сънувам доста често и на сутринта ми е някво много готино![]()
![]()
Ред0вн0
Апфф, принципно не ми се беше случвало да сънувам някой, дет` харесвам ии т.н. Обачее от 1 год. и нещоо все сънувам една гад.![]()
Ии все се случва някъде през седмицаа, по-малко или повече.
![]()
Вече се чудя как да се оттърва!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
да,като ми домъчнее за нея
Да,почти всяка вечер/като главен песонаж, преди беше като допълнение../, ако исках да го сънувам сигурно нямаше..
![]()
I told you why, I'm a stranger inside..
I told you why, why the palm of my hands are closing..
ами всъщност съм сънувала всички момчета,с които съм била...сънувала съм и тези с които не съм била,но съм искала![]()
но иначе да,сънула съм го![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Да.Сънувам го макар и рядко...А когато се събудя ми става още по-гадно..![]()
![]()
![]()
You belong to me,I belong to you,fire from my heart,burning just for you...
![]()
да![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Първоначално написано от Kostadin_682
Първоначално написано от ScionOfStorm
да само дето не е любимия ами един от бившите към които уж нямам чувства пък сънят друго казва![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Да
Нда много е гадно!