- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Извод ...
Какъв извод ще си направите за момче , което ви казва, че ви обича, което ви изпраща есемеси, че много ви обича, а след време, когато вие му изпратите есемес, тои ви пита на кой е този номер , че не знае... Какво бихте си помислили и какво бихте направили в подобна ситуация???
ако аз съм го отхвърлила..бих си помислила,че се опитва да не показва че му пука..
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
ми...
-ебавал се е с мен
-изтрил ми е номера
-сърдит ми е
защо просто не го питаш?
I can't stop myself from loving you <3
+1Първоначално написано от cinderella_gugutka
LoVe iS tHe aNsWeR
Много малко си ни казала .. От написаното не мога да тълкувам абослютно нищо !! Рязала ли си го , отговаряла ли си му , не си ли ??
Ако не си му отговаряла е решил да не се занимава вече , ако си го отрязала пак е същото .. Може пък както казаха да се е ебавал с тебе .. Може наистина да ти е изгубил номера , макар че лесно не е 'изгубва' номер ,, Нещо ли оплела нещата за да ти отговори така ..![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
явно толкова много те обича че дори незнае коя си ..абе тегли му една майна и си живей живота![]()
![]()
![]()
Следващия път когато получиш СМС от него му върни отговор - кой беше ти ?Първоначално написано от didddi
![]()
![]()
![]()
Следващия път когато получиш СМС от него му върни отговор - кой беше ти ?![]()
Ами ако за нещо ти се сърди ... ясно защо...![]()
Но ако няма причина да ти се сърди се е ебавал с теб...Следващия път му напиши това, което каза NeZaPoznat ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Наистина кофти ситуация.
Наистина защо не го питаш...поговорете си.
Питай го за чувствата му...
Както казаха, или ти е сърдит и се прави на интересен, или вече не му пука за теб...
Най-добре сама го питай![]()
nicolepcd
(ако беше момиче)
Изводът е, че такива същества трябва да бъдат изгорени живи, след което червата им да бъдат извадени и да бъдат обесени на тях. После в тялото се слага малко C4 и...!
Ще си помисля,че е голям кретен.Ще му кажа да си играе с някоя друга и т.н.
едеята да му кажеж същото е много яка или просто говори с него, а ако нещо, кажи му че е педал и да праща СМС на баба си...![]()
Хах и аз бях така и когато го срещнах ме подмина и дори не махна.
А вечерта когато му писах-отговори,но когато попитах какво става не получих никакъв отговор.И до ден днешен нз какво стана.Но не го потърсих повече пъти,защото бях правила същата грешка и реших,че няма смисъл само аз да тичам па такива глупаци.![]()
въобще няма да му мисля... То е толкова реторично това... Майната му на тоя... и това е!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...