.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Иииии мойта историйка

според мен ако е изпитвала нещо щеше да ти каже...но това не озна4ава 4е няма шанс да запо4не да изпитва нещо
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    40 Miles from the Sun
    Не те харесва, какво си втълпяваш разни глупости. Просто не е очаквала да продължите да се държите както преди, защото повечето хора на твое място биха се отдръпнали.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ако имаше нещо щеше да ти каже още тогава когато си и го казал...
    Няма смисъл да си правиш излишни надежди...

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    По-вероятно е да не те харесва.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Може би момичето е по-затворено и не показва лесно чувства. Вероятно се нуждае от време да разбере дали ти наистина си заинтересован от нея, а не правиш само някакви проби дали ще мине номера или не. Ако наистина си заинтригуван от това момиче, продължавай да се държиш така добре с нея, обръщай й внимание, показвай, че е желана...а може постепенно наистина да покаже нещо подобно от нейна страна. Явно не е от този тип хора, които са импулсивни. А и щом не е игнорорала приятелствотото ти, значи определено не е безразлична

Може и да има чуства към теб може и да няма само тя си знае...

Но аз ако бях нямаше да ти кажа, щото не съм от момичетата които могат да си изразяват чуствата или изобщо да ги показват по какъвто и да и било начин... не съм стеснителна ами не знам може би реакцията на другия предизвиква срам у мен и той ме спира... и представа си нямам....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си