Амии ... пиша тук, защото съм скаран с по-добрите приятели и защото сестра ми винаги ми е помагала, но сега не си говорим. Ще започна с това, че от 20-24 септември си харесах едно момиче ... възможно най-неподходящото. Виждах, че и тя е заинтересувана от мен и се радвах до небето. След тва я накарах да излеземе и тя не отказа. Започнах да се сближавам с нея и веднага разбрах, че е най-страннотн момиче което съм виждал. Нейздържай и й предложих. Тогава бях луд по нея (и все още сам).Мълчеше всеки път, когато я питах нещо такова. Накрая ми каза, че е по-добре да си останеме приятели за сега. От една нейна приятелка разбрах, че го е казала, заради майка й. С времето ми мина и пак същото, уж трабваше да я забравя а аз се привързах повече към нея ... започнах да пуша за да съм повече време с нея ... започнах да пия, за да се впиша в тяхната (момичешка) компания. Всички започнаха да я бъзикат, че сам и бил мъж и че ходиме ... тя се смееше е даже скъса с миналото си гадже по незнайна причина. Що за човек ще иска да сте само приятели, но иначе ме вика с нея да пушиме и до фелшера като на тях винаги им е било по-добре ако са си с тяхните приятелки, и понеже едно друго момиче ме харесва то като ме викне примерна да излеземе или случая когато се бях напил и другите момичета ме селуваха ... уж всичко е свършено, а ревнува и по цял час ме гледа. Един ден се бъзикаме и оставаме след даскало ... друг ден не ми казва нищо. Аз ще се преместя в училището, в което тя се мести и неспирам да уча, за да взема испитите. Приятелите ми ми викат, че съм ги заебал, заради нея. А другите хора ми казват, че ме върти на пръста си ... което е истина! Какво мога да направя, че лятото да не ме забрави не като приятел. На 15-ти свършваме и озъзнах, че цяла година пропилях заради нея ... но не пи пука за нищо ... приятелите ми ме зарязаха тя и групичката й ме викат, но как ще се държа само като с приятел, като едва се сдържам да не я прегурна мамка му. Само спомена за мириса и ... а като я видим да се усмихва ми се реве, че е найстина толкова хубава. Какво да правя, че да ми каже цялата истина и как д я забравя ??? Опитвах се, но немога да си представя, че няма да я видя вече.
Как да я накарам да спре да ме гледа така, да ходи по мене и да спре да ми дава напразни надежди ???