- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kак да му покажа че може да ми се има доверие
как да покажа че може да ми се има доверие (на момче)
т.1 и т.7
slun4ice
то това не става ей така всичко става с времето ....докато самия човек сам усети че може да ти се има доверие и да разчита на теб![]()
LoVe iS tHe aNsWeR
Първоначално написано от smileforyou12
и аз няма как да го накараш, се пак избягвай да го лъжеш и т.н..
Пиши на КИРИЛИЦА
Търпение му е майката .. не можеш от едно кафе да спечелиш доверието на някой.Можеш да му станеш симпатична и прочие, но за доверие ... Постепенно ... излизайте заедно, започни да споделяш с него, за да види, че му имаш доверие и можеш да споделяш с него и той ще започне да се поотпуска![]()
Късмет ;рр
Първо пиши на кирилица...
И второ не можеш да спечелиш доверието на някой за ден два и то само на думи...трябва и дела...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Докажи му
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
с времето![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Тоя въпрос се равнява по простотия на въпроса "как да го накарам да се влюби в мен".Така и не разбрах те че за тия неща няма няква точна процедура при всеки е различно всеки си е различен характер стига сте слагали така момичета-момчета сякаш като са от един и същи пол всички са еднакви и при всички вървят едни и същи номера.
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
не се показва,а се доказва на моя приятел му го доказах много много трудно и то не 100%
хаха това е нещо, което иска много време.. трябва да му го докажеш - не с думи!