за мен парите не значат нищо, ф смисъл не че не ги ценя, но за една любов не са от значение, да не би като си богат ще си купиш истински приятели или голямата ти любов... не мисля може да си мислиш така, но ще е до едно време и като свършат ще усъзнаеш кой ти е приятел, и кой не...
когато обичаш някого истински те няма да са от значение... ти ще си влюбен в него а не в материалните неща които притежава (е има и такива хора които не са влюбени в човека а в протмонето и колата му... ) обичам хората по характера не по външността или каквото и да е било друго... ще дам пример за това, че никога не съм била материална;
един приятел ми предложи да ми купи нещо за спомен, а аз категорично отказах каквото и да е било защото ми беше неудобно... така се случва когато изляза с наще някъде, като ме питат хареса ли си нещо си казвам не, не че нямаме вазможност просто не съм свикнала да искам каквото и да е било...
П.п. Увлякох се... Но се пак за една истинска любов, не мисля, че е важно нещо материално...