Искам да споделя за мойте не сполуки в любовта!Първо да споделя за себе си, че не съм от онези момчета, които нон стоп се правят на някакви мачовци без чувства.Напротив изпитвам големи и силни чувства нямам много връзки ама се впускам в тях с големи надежди това да е моята полувинка.Ама уви винаги ме прецакват!Не съм и от тези обаче, които ходят нон стоп след една жена като кученце.Просто съм си любвеобвилен и чувствен човек.Обаче на днешно време май изчезнаха жените, които могът да оценят всичко това.Аз питъм къде отидоха кавалера,дамата и семантиката и романтиката?Ще ви кажа къде- по-дяволите!
Та вчера за енти път момиче ми казва реплики от сорта че съм много мил,романтичен,добър,всеот аен и верен и не съм ревнив, защото смятам че една връзка трее да се гради на доверие и чувства ама накрая казва това всичко е прекрасно ама търся друго!Искала да има некой дето да има тръпка и интрига да я ревнувал да незнам си какво си ... защо изведнъж така се изчанчи времето.Аз си мисля че и чалгата допринесе много на тези нравствени идеали, само като чуя текстовете и после имитиращите ги момичета и лошо ми става!
Но както и да е това исках да споделя с вас надявам се да обсъдиме тия проблеми, които допринасят за несполуките ми! \/