.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Фен
    Град
    Мездра

Колко е гадно ,когато трябва да вземеш важно решение.

Здравейте!За първи път пиша тука и не мислех ,че ще ми се наложи ,но ето на пиша.Ходя с едно момиче от 10 месеца ,имал съм много други ,но с ръка на сърцето мога да кажа ,че това е истинската ми любов.Тя от година и нещо има епилепсия причинена от удар с топка по главата.През тези 10 месеца не сме има ли никакви проблеми ,нито изневери ,нито нещо сериозно.Обаче родите ли те ми знаят за тази епилепсия и ме карат да се разделя с нея от ,което аз страдам адски много.Боли ме да знам ,че обичам това момиче и трябва да се разделям с него.Аз ще се опитам да запася това между нас ,но времето ще покаже.И двамата с нея адски много сме разтроени в момента и не знамем какво да правиме.Не ви моля за съвет ,а просто за вашето мнение по въпроса.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ужасно, но все пак ако я обичаш не се разделяй с нея. Родителите ти могат да изразят мнение, но не могат да те накарат да направиш такова нещо, ако ти сам не го поискаш. Слушай сърцето си.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    Валхала
    И като има епилепсия кво,бомба ли ще избухне?!Сори че го казвам,ама родителите ти не са от най-умните.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от Riva
    И като има епилепсия кво,бомба ли ще избухне?!Сори че го казвам,ама родителите ти не са от най-умните.
    Да, всъщност къде е проблемът толкова?
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Фен
    Град
    Мездра
    Аз не мога да ги разбера ,защото травматичната епилепсия се лекува.Точно в момента гаджето ми е в процес на намаляне на медикаментите и до няколко месеца може и да не се нуждае от тях и да е напълно здрава.Проблема е в това как да им го обесня.Аз няма да я зарежа ,защото достатъчно много неща ни свързват ,а и не се намират лесно такива хора като нея.Просто е адски трудно в такива моменти.

Град
    Валхала
    Отваряш Уикипедия,пишеш епилепсия и ги оставяш да четат.

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Какво толкова като има епилепсия ? Какво не е човек ли ще те изяде ли ще те заразили ? Родителите ти страдат от някви глупави предрасъдици да ти кажа.А между другото на колко сте и 2-мата ?
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Град
    Horrorwood
    Не се разделяй с нея, щом се обичате. Вашите да си гледат работата в случая. Игнорирай ги ако трябва. Ти ходиш с нея все пак, не те. Поговори с приятелката си и й кажи каквото каза и на нас - че няма да я оставиш заради такава глупост. ;]
    Your pseudo sunshine I don't need.

Град
    40 Miles from the Sun
    Първо се увери, че вашите са напълно информирани по въпроса, защото е меко казано малоумно това, което те карат да направиш. А може и да има друга причина, заради която искат да скъсаш с нея. Поговори сериозно с тях по този въпрос. И, за малко да забравя, научи се да пишеш без да допускаш 10 грешки в изречение от пет думи.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Ужасно, но все пак ако я обичаш не се разделяй с нея. Родителите ти могат да изразят мнение, но не могат да те накарат да направиш такова нещо, ако ти сам не го поискаш. Слушай сърцето си.
    +1 ...

Не я оставяй точно в този труден преходен момент за нея ! Това може много да й навреди и после цял живот да съжаляваш ! Помагай й и дано се оправи , запознай я с родителите си и им покажи , че е важна за теб ! Така мнението им може рязко да се промени ,, Все пак те нея познават и не искат да си с болно момиче , може би смятат , че така ще пропилееш живота си в грижи за нея ..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Фен
    Град
    Мездра
    Значи на въпроса на колко сме ,аз съм на почти 19 ,а тя на 16.Родите ли те ми я познават те са си тук за 2 седмици(живеят в чужбина) ,заради завършването ми.Най-големият проблем го прави баба ми ,която ме е отгледала ,но взе много да се меси в личният ми живот.Аз сега заминавам за чужбина и за 2 месеца няма да ме има и както казват хората времето ще си покаже.Есента ,когато се връщам започвам да работя и да уча в София и точно тогава се надявам нещата малко да се наредят ,защото там ще съм самостоятелен и няма да ме знаят какво правя ,с кого излизам и т.н.

Цитирай Първоначално написано от BlackaTBW
    Не се разделяй с нея, щом се обичате. Вашите да си гледат работата в случая. Игнорирай ги ако трябва. Ти ходиш с нея все пак, не те. Поговори с приятелката си и й кажи каквото каза и на нас - че няма да я оставиш заради такава глупост. ;]
    +1

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Да ти имам родителите - егати хората, безжалостни ли са?! Извинявай, но все пак защо постъпват така? Поговори с тях защо искат да вземеш такива драстични мерки. Както казах по-горе слушай сърцето си
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Обясни на вашите, че няма начин да се разделиш с нея.. И по-добре да не ти се бъркат. Все пак ти си с това момиче, не те...
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Дръж си златното момиче, човече... бъди силен за да бъде силна и тя Вдъхвай й кураж и съм сигурна, че съвсем скоро и тя ще е добре, пък и родителите ти ще го приемат... просто за сега бъди силен и дръж фронта

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Как може това да е проблем?!?!? Като има епилепсия, нима не е човешко същество?!? Нима не заслужава да живее нормално?!? Нима не може да обича и да бъде обичана ?!?! Много съжалявам, че ще го кажа, но родителите ти са идиоти. Ами ако беше обратното, ако беше ти болен, а не тя така ли щяха да расъждават?!?!? Имаш много ограничени родители само това мога да кажа. Ако обичаш момичето бори се за нея, поговори с родителите си и нека прочетат малко информация за епилепсията да влязат в час и да бъдат поне малко хора, никога не се знае, какво ги очаква утре. Ако я обичаш и я оставиш, заради родителите си ще съжаляваш цял живот. Епилепсията не е причина да оставиш някого.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Град
    Paradise
    Абе тия зле ли са Аз пък ходя с астматик! Хем ще се наследи и от децата ни един ден, ако има такива. Никой няма проблем с това.

Фен
    Град
    Мездра
    И аз им обяснявам да са по широко скроени ,че никой не е застрахован от нещо такова ,а и това не е нещо сериозно.Няма да се откажа от гаджето ми ,защото хем много я обичам ,хем докато съм с нея не веднъж майка и ми е казвала ти направо я караш да е винаги весела.Давам ви пример бях в чужбина за 2 седмици и като си дойдох майка и ми каза ,за пръв път от 2 седмици я виждам да се усмихва.Много ви благодаря за мненията.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си