.

Виж резултатите на анкетата: Искате ли да се свършва с това даскало?

Гласували
36. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да,10 години вече..Омръзна ми..

5 13,89%
  • И да и не...

12 33,33%
  • Има време ще му мислем през 2011

8 22,22%
  • Не,разбирасе,искам училищееееее

5 13,89%
  • Не,тука намерим много приятели,много емоции,не искам да се свършва

6 16,67%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

За наборите от 1992 година :)

Лично,аз тази година осънах,какво хубаво нещо е детсвото,как хубаво нещо е да учиш,вместо да работиш и се чудя как така до сега все съм искал да порасна да стана голям и да се свършва с училището... Еми през 2011 набор 92 казвам чао на училището и казват здрасти за живота..Става по-трудно,вече трябва да мислиш за реализация и спокойното тинейджърсто малко намалява ...И в момента ми се иска да бях 5-6 клас да се насладя още на даскалото,ама учи след 2 години завършваме..

Въпроса ми към наборите е : На вас завършва ли Ви се,омръзна ли ви от даскалото или както на мене така и нас вас искате училището да не свърши..

Да! Искам! И съм осъзнал всички бъдещи трудности и прочие. Училището само ме възпира,бави от бъдещето ми,да не говоря и колко е излишно,а то е да кандидатствам медицина
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    и аз съм 92
    хммм, от една страна ми се завършва, от друга не
    И аз чак сега осъзнавам, колко прави всъщност бяха са батковците и каките, които преди година-две ме убеждаваха колко прекрасно е да бъдеш ученик...единственото ти задължение е да ходиш на училище, получаваш пари, свободното ти време е доста повече, сравнено с това на студентите /имам предвид работещите такива, които са си един бая голям процент/.Естествено има ученици, на които също им се налага да работят, но в случая не става въпрос за тях.

Колкото повече се доближаваш до 12-ти клас, толкова повече ти се струва, че времето направо лети...
    Повече от сигурна съм, че ще ми липсва училището и безгрижността/защото аз наистина не съм човек, с кой знае колко грижи/, но пък надявам се носталгията да не бъде за дълго...
    все пак и студентския живот не е за изхвърляне
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

92 рулз!
    На мен хем ми се завършва,хем не ми се..Ама няма как още малко и айде
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Мене огромния проблем който ме тресе е,това че ако не успееш да се реализираш в живота,постоянно ще искаш да върнеш годините назад и да си пак ученик..Обаче ако успееш да се реализираш и да работиш това,което искаш,мене лично изобщо няма да ми се връща назад,а ще съм горд,че изпълнил,това което искам

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Въпреки , че знам после какво ме чака и няма да имам много свободно време а и пак не се знае де ... но искам вече да завършвам , че честно казано напоследък много взе да ми писва

Аз пък винаги до сега съм попадал на тъп клас,където не сум се чуствал много добре,така че ако завърша няма да ме яд за това,а може би за свободното време

аз отговорих че има време ... а и не съм готов за света който е след гимназита... когато вс ти приятели ще учат в различни градове и ще трябва да градиш нов живот сам самичак ...
    Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!

Цитирай Първоначално написано от padnaloblak
    аз отговорих че има време ... а и не съм готов за света който е след гимназита... когато вс ти приятели ще учат в различни градове и ще трябва да градиш нов живот сам самичак ...
    Дам,аз наскоро се преместих да живея в друг град,без приятели без нищо..Супер депресиращо е

Голям фен
    И да, и не. Така или иначе и да искаме, и да не искаме, имаме още 2 години.
    Don't worry, be happy!

Мега фен Аватара на Mi6inka
    ..ми винаги съм искала да завърша..ама някак си колкото повече наближава това толкова по-бързо минава времето... мн е странно ...тая година ми мина адски бързо...докато се усетим и ей сега ще е и края на 12ти клас...

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Не искам да завършвам. Искам пак в 1-ви клас ...след 12-ти почват грижите, проблемите

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Град
    столицата
    Чувствам се точно като теб (към автора) .Хубавото е,че просто няма начин да осъзнаеш тези неща по-рано,така че сме го направили точно навреме.Имаме още цяла година да се насладим на всичко.Обаче желанието ми да върна времето назад е ОГРОМНО.Толкова неща бих променил...Но така е,оценяваш най-хубавите неща чак когато ги изгубиш.В нашия случай имаме още малко време да се порадваме на тези прекрасни години.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Цитирай Първоначално написано от gabri3lla
    Не искам да завършвам. Искам пак в 1-ви клас ...след 12-ти почват грижите, проблемите
    Грижи и проблеми винаги има..От раждането се почва..Просто когато вече завършиш училище,вече мислиш за реализация в живота,а не само за гаджета,купон и веселие..Но не се знае,може и студентския живот да не лош

Цитирай Първоначално написано от MP
    Чувствам се точно като теб (към автора) .Хубавото е,че просто няма начин да осъзнаеш тези неща по-рано,така че сме го направили точно навреме.Имаме още цяла година да се насладим на всичко.Обаче желанието ми да върна времето назад е ОГРОМНО.Толкова неща бих променил...Но така е,оценяваш най-хубавите неща чак когато ги изгубиш.В нашия случай имаме още малко време да се порадваме на тези прекрасни години.
    Дам и аз много се радвам,че се осънах сега а не в 12 клас,тогава по-малко ще страдам..Просто си спомням първи клас..Изпита с буквите и изведнъж вече мисля за завършване...Това време просто летиииии Скоро ще станем родители на по 40 години

нямате въображение да си представите какви бихте станали и никога няма да можете , навярно повечето от вас ще станат чистачи из градския транспорт други ще станат наемници и ще работят за жълти стотинки на големия шеф , но един много вероятно е да стане депутат от ДПС и да разправя , че съгласува интересите на народа за спазване на етническия мир.Сега вече можете да разберете , нашето поколение от одавна се знае , че е опетненто от предните и няма как да станете красиви снежинки реещи се в небето...
    -О боже училището "толкова" е важно толкова много съм преживял там бях първи клас и мислех ... , но сега вече му се вижда края...
    Драматизирате е това е то първия ми пост fuck you

искам да свърша колкото се може по-бързо че тва даскало ми проваля плановете за наистина спр живот
    What you give is what you get !!

Град
    столицата
    EcTeTa,можеше поне да се постараеш да се изразиш по-ясно,че да разберем гледната ти точка,а не да ни предоставяш неясно изразена теза и прогнози за бъдещето ни.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Цитирай Първоначално написано от EcTeTa
    нямате въображение да си представите какви бихте станали и никога няма да можете , навярно повечето от вас ще станат чистачи из градския транспорт други ще станат наемници и ще работят за жълти стотинки на големия шеф , но един много вероятно е да стане депутат от ДПС и да разправя , че съгласува интересите на народа за спазване на етническия мир.Сега вече можете да разберете , нашето поколение от одавна се знае , че е опетненто от предните и няма как да станете красиви снежинки реещи се в небето...
    -О боже училището "толкова" е важно толкова много съм преживял там бях първи клас и мислех ... , но сега вече му се вижда края...
    Драматизирате е това е то първия ми пост fuck you
    Откъде знаеш нашите амбиции за бъдеще ? Мисля,че в този форум са събрани отговорни и мислещи за бъдещето си тинейджъри,не сме някакви гагстери,на които не им пука какво ще става,не сме някакви наркомани,както някои от нашето поколение.. И какво драматизираме,разделяваме се с детсвото си за какво да не драматизираме..

разделяте се с детсвото си колко България се раздели с БКП , в крайна сметка исках да ви кажа , че от вас има значително по-важни и почти със сигурност мога да кажа и че съдбата ви е предопределена.Но какво от това
    -Невежеството е блажено

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от MP
    EcTeTa,можеше поне да се постараеш да се изразиш по-ясно,че да разберем гледната ти точка,а не да ни предоставяш неясно изразена теза и прогнози за бъдещето ни.
    Поздравления за тези, които са схванали смисъла, останалите ще тънем в неведение.
    ПП Шегата настрана, но, когато не правиш пророчества, може да се упражняваш да изразяваш мнението си разбираемо на собствения си език.
    Don't worry, be happy!

Супер фен
    Напоследък и аз все повече си казвам,че не ми се ще да свършва.. Вярно,че понякога ми е супер тегаво и ме изнервят много неща в училище,но като се замисля колко по-трудно ще е след като завърша..
    Гот ми е и че съм 92 набор,а съм почнала у-ще година по-късно и сега имам една година бонус да си мисля кво ше се прави след тва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си