.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Ми нормално малка е и не знае още кво иска. Използвала те е, по-добре не предприемай нищо сега, защото може пак да е план.

Фен Аватара на peteto_love
    Град
    botevgrad
    Не за първи път се случва някой да не отвръща на чувствата на другия.Всеки го е преживял..Колкота по-бързо осъзнаеш,че няма смисъл да се задълбочаваш в това и да се самонараняваш,толкова по-добре за теб. Гледай напред..!!! Успех..!! :P
    „Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“

Цитирай Първоначално написано от DeViLgIlrL16
    "забраненият плод е най сладък"... ти харесваш нея, тя харесва приятелят ти, пак той харесва друга и става като на сапунките... та да се върнем към темата или просто излизайте като приятели, или я забрави, заличи я по всякакъв начин от сърцето си... не си пишете, не излизайте като я видиш нищо повече от здрасти и така.... запознай я с приятеля ти, пак като я отреже може да разбере как се чустваш ти...
    +1

Град
    Монтана
    Това че не иска да те наранява или го е казала за да те разкара или наистина има некви минимални чувства към тебе но знае че ще направи нещо от което ще те боли. Моето мнение е да послушаш Hilary_ тя е изполвачка и не те заслужава.
    Може да съм тъп, но поне съм грозен. (сън)
    TeenID

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си