Здравейте, току що се регистрирах в форума, като от както съществува знам за него и не мислех да се регистрирам, или ако се регистрирам да не е скоро, и ето че дойде времето и аз да помоля за съвети.

Преди бих казал доста време се случи нещо ужасно и аз останах без любовта на живота си, 2 години и малко. От тогава не се занимавах с момичета до преди два месеца когато на една екскурзия от училището се запознах с едно момиче от по ниските класове, запознанството ни беше просто неволя, и след седмица някъде все още си беше само здрасти, понякога. Още при запознанството само като я погледнах в очите и се влюбих.. Целият ден като я видя и погледа ми остава в нея, просто отвътре излиза това. Както и да е, на екскурзията си мислех това е моментно няма смисъл утре дори няма да я помня, но уви седмица след това все още мислех за нея, намерих и албума, взех и скайпа.. Все повече и повече се привързвах към нея, почнах да си лафя с нея.. излязох един път с нея.. ходихме на кафе разходихме се.. супер си прекарах, по това което видях от нейното държание съдя че и тя си е прекарала супер с мен. Втори път, пак същото и вече почна дори да има леки искри от нейна страна, докато не дойде момента на следващият ден когато тя започна да се държи адски студено с мен, по телефона и в скайп-а. От нейни приятелки, от братовчедка й, братовчед й.. разбрах до някъде че си харесвала моят най-добър приятел и планът и бил аз да я запозная с него, и тя да му предложи.. е аз се подсигурявах така че да не успее да се запознае с него макар че той ми е казал че не я харесва. Както и да е, в скоро време спря да общува с мен много рядко... вече се минаха 2 месеца, всеки ден мисля за нея и не мога да спра..

Една нейна приятелка днес, преди малко ми сподели че говорили с нея за мен, и тя казала че "НЕ иска да ме наранява"... не знам какво трябва да значи това но....

Моля дайте някакъв съвет, или как да я сближа още с мен и да се получи нещо, или как да я забравя, защото вече адски много се измъчвам а съм на 18 години, не съм вярвал че това ще ми се случи...

Моля без тъпите мнения... знаете какво искам да кажа. Мерси на всички отзовали се.