.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Тема: Дърпа се...

Дърпа се...

Всичко започна така... От един смотан чат... Като ми видя снимката каза, че съм била много симпатична... И така... Човека веднага ми каза, че ме обича... Казах си, а и на него казах, че е невъзможно и от тогава си имам едно на ум за него - тези, които казват от един чат, че обичат са ми ясни като бял ден. И един месец така - като ми звънне, като си пишем... Добре де, накрая веднъж се видяхме... Той продължи с това, че ме обича... Че иска да сме заедно, ама се и дърпа... Вика, че не знае дали трябва да тръгваме, дали има смисъл... А пък адски много ме обичал... Ама не знаел дали наистина трябва...
    Хайде сега кажете ми... Жените ли не знаем какво искаме или мъжете не знаят какво искат, а?!

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    повярвай ми..ние не знаем : ))
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Нещо се е отказал като те е видял и за това Просто не иска да ти стане тъпо, замазва положението с "обичам те" . Очаквал е повече и за тва е викал така.

Голям фен Аватара на Crazytu
    Ооо ние определено не знаем какво искаме .. ама и някои момчета са така .. и очевидно ти си попаднала на такова ;]
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Цитирай Първоначално написано от fc
    Нещо се е отказал като те е видял и за това Просто не иска да ти стане тъпо, замазва положението с "обичам те" . Очаквал е повече и за тва е викал така.
    За какво ще ме целуне тогава още щом ме види? Защо веднага ще почне да ми вика колко съм хубава и прочие?

Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor
    Ама и те също... Напоследък и на недостъпни се правят...

Град
    По балкана някъде..
    Интернета е виновен!
    ACϟDC

Град
    кичука...
    ПОВЕЧЕТО момичета незнаят какво искат...

Град
    `Soмэewhэrэ...
    Цитирай Първоначално написано от alone83
    За какво ще ме целуне тогава още щом ме види?

от учтивост..хаха
    ние от къде да знаем..говори с него

Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Интернета е виновен!
    Хайде моля ти се, вече не си чатим само, виждаме си се редовно...

Град
    `Soмэewhэrэ...
    Ама и те също... Напоследък и на недостъпни се правят...
    емии..нали искаме тръпка..
    дават ни я

За какво ще ме целуне тогава още щом ме види?

от учтивост..хаха
    ние от къде да знаем..говори с него
    Въпроса ми не беше към теб, виж въпроса от темата, той вече може да е за теб, защото е към всички, а ти си част от всички...

Куха лейка си ти... Просто те е опознал и не си това което е очаквал ^^ Много често се случва. Всеки се прави на някой, който не е в интернет. Целунал те е защото не те е познавал на живо преди това и си е изградил представа, която е счупена вече.

Град
    По балкана някъде..
    Интернета е виновен!
    Кой знае какви ги върши в нета . Дали зарибява още момичета по сайтове и чатове..
    ACϟDC

Куха лейка си ти... Просто те е опознал и не си това което е очаквал ^^ Много често се случва. Всеки се прави на някой, който не е в интернет. Целунал те е защото не те е познавал на живо преди това и си е изградил представа, която е счупена вече.
    Куха лейка съм? О, благодаря, но първо ме опознай и тогава говори... И нямаше да настоява да се виждаме постоянно, ако нещо не му е харесало... Поне един нормален човек не би го правил... А и аз си се държа в нет-а така, както бих се държала на живо... И нямаше от където мине да маркира с моите три имена и надпис отдолу, който гласи, че ме обича... Човека нещо е сбъркан...

Интернета е виновен!
    Кой знае какви ги върши в нета . Дали зарибява още момичета по сайтове и чатове..
    Нека зарибява... Живота си е негов, той накрая ще е сам... Няма да съм единствената, която ще му каже това, което му казах...

Хахаааа
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    За куха лейка не знам дали си но си доста наивна.Кво се занимавате с тия глупости не знам от сайтове за запознанства връзки ще правите Обичал те после се дърпал интересно му е да си играе с тебе накрая просто ще му писнеш и ще те захвърли в ъгъла чудя се просто как такива очеизващи факти не ги забелязвате.
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Цитирай Първоначално написано от Faces
    За куха лейка не знам дали си но си доста наивна.Кво се занимавате с тия глупости не знам от сайтове за запознанства връзки ще правите Обичал те после се дърпал интересно му е да си играе с тебе накрая просто ще му писнеш и ще те захвърли в ъгъла чудя се просто как такива очеизващи факти не ги забелязвате.
    Да съм казала, че му тичам след гъза? Доста яко го закопах с едни реплики, така че май аз бях човека, който го е пратил у лево... Не са сайтове за запознанства... Интересно му е, ама не може...

Щом като няма да се пише по въпроса, който бе зададен, желая темата да бъде заключена... Не желаех да се обсъжда защо той се дърпа или нещо такова, този въпрос си ми е напълно ясен и не желая обяснения... Въпроса беше кой не знае какво иска - ние жените, или вие мъжете...

Град
    По балкана някъде..
    Вие жените мн ясно... Мъжа винаги се знае какво иска.. на всичко заключението в логиката на мъжа е.. секс
    ACϟDC

Куха лейка съм? О, благодаря, но първо ме опознай и тогава говори... И нямаше да настоява да се виждаме постоянно, ако нещо не му е харесало... Поне един нормален човек не би го правил... А и аз си се държа в нет-а така, както бих се държала на живо... И нямаше от където мине да маркира с моите три имена и надпис отдолу, който гласи, че ме обича... Човека нещо е сбъркан...
    Имаш красиви приятелки.

Град
    Валхала
    Вие жените мн ясно... Мъжа винаги се знае какво иска.. на всичко заключението в логиката на мъжа е.. секс
    ^Мхм

Имаш красиви приятелки.
    Хаххаххахахахахахахахахха ххххх... Мислителю... Грозни хора нямаааа, има различни вкусове... Ако няма да отговаряш на въпроса в темата, не пиши повече тук...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ебааааси тъпото... Ми зарежи го след като изобщо не ти харесва какъв е смисъла след като не се интересуваш от такъв тип момчета...
    А по въпроса ти ... ми зависи но принципно за мен момчетата не знаят какво искат...аз лично съм си наясно винаги ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си