- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дърпа се...
Всичко започна така... От един смотан чат... Като ми видя снимката каза, че съм била много симпатична... И така... Човека веднага ми каза, че ме обича... Казах си, а и на него казах, че е невъзможно и от тогава си имам едно на ум за него - тези, които казват от един чат, че обичат са ми ясни като бял ден. И един месец така - като ми звънне, като си пишем... Добре де, накрая веднъж се видяхме... Той продължи с това, че ме обича... Че иска да сме заедно, ама се и дърпа... Вика, че не знае дали трябва да тръгваме, дали има смисъл... А пък адски много ме обичал... Ама не знаел дали наистина трябва...
Хайде сега кажете ми... Жените ли не знаем какво искаме или мъжете не знаят какво искат, а?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
повярвай ми..ние не знаем : ))
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Нещо се е отказал като те е видял и за товаПросто не иска да ти стане тъпо, замазва положението с "обичам те" . Очаквал е повече и за тва е викал така.
Ооо ние определено не знаем какво искаме .. ама и някои момчета са така .. и очевидно ти си попаднала на такова ;]
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
За какво ще ме целуне тогава още щом ме види?Първоначално написано от fc
Защо веднага ще почне да ми вика колко съм хубава и прочие?
Ама и те също... Напоследък и на недостъпни се правят...Първоначално написано от TheGirlNextDoor
![]()
ПОВЕЧЕТО момичета незнаят какво искат...
Първоначално написано от alone83
от учтивост..хаха
ние от къде да знаем..говори с него
Хайде моля ти се, вече не си чатим само, виждаме си се редовно...Първоначално написано от FlashMX
емии..нали искаме тръпка..Първоначално написано от alone83
дават ни я![]()
Въпроса ми не беше към теб, виж въпроса от темата, той вече може да е за теб, защото е към всички, а ти си част от всички...Първоначално написано от TheGirlNextDoor
Куха лейка си ти... Просто те е опознал и не си това което е очаквал ^^ Много често се случва. Всеки се прави на някой, който не е в интернет. Целунал те е защото не те е познавал на живо преди това и си е изградил представа, която е счупена вече.
Кой знае какви ги върши в нетаПървоначално написано от alone83
. Дали зарибява още момичета по сайтове и чатове..
![]()
ACϟDC
Куха лейка съм? О, благодаря, но първо ме опознай и тогава говори... И нямаше да настоява да се виждаме постоянно, ако нещо не му е харесало... Поне един нормален човек не би го правил... А и аз си се държа в нет-а така, както бих се държала на живо... И нямаше от където мине да маркира с моите три имена и надпис отдолу, който гласи, че ме обича... Човека нещо е сбъркан...Първоначално написано от fc
Нека зарибява...Първоначално написано от FlashMX
Живота си е негов, той накрая ще е сам... Няма да съм единствената, която ще му каже това, което му казах...
![]()
ХахааааПървоначално написано от fc
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
За куха лейка не знам дали си но си доста наивна.Кво се занимавате с тия глупости не знам от сайтове за запознанства връзки ще правитеОбичал те после се дърпал интересно му е да си играе с тебе накрая просто ще му писнеш и ще те захвърли в ъгъла чудя се просто как такива очеизващи факти не ги забелязвате.
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Да съм казала, че му тичам след гъза? Доста яко го закопах с едни реплики, така че май аз бях човека, който го е пратил у лево... Не са сайтове за запознанства... Интересно му е, ама не може...Първоначално написано от Faces
Щом като няма да се пише по въпроса, който бе зададен, желая темата да бъде заключена... Не желаех да се обсъжда защо той се дърпа или нещо такова, този въпрос си ми е напълно ясен и не желая обяснения... Въпроса беше кой не знае какво иска - ние жените, или вие мъжете...
Вие жените мн ясно... Мъжа винаги се знае какво иска.. на всичко заключението в логиката на мъжа е.. секс![]()
ACϟDC
Хаххаххахахахахахахахахха ххххх... Мислителю...Първоначално написано от fc
![]()
![]()
![]()
![]()
Грозни хора нямаааа, има различни вкусове... Ако няма да отговаряш на въпроса в темата, не пиши повече тук...
Ебааааси тъпото...![]()
Ми зарежи го след като изобщо не ти харесва какъв е смисъла след като не се интересуваш от такъв тип момчета...
![]()
А по въпроса ти ... ми зависи но принципно за мен момчетата не знаят какво искат...аз лично съм си наясно винаги ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3