- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дърпа се...
Зимаш един магарешки бодил и почваш: Обича ме, не ме обича и така докат не ти омръзне
Ми добре го наредих... Не мисля, че втори път ще ме погледне в очите без да се изчерви до ушите...Първоначално написано от Hilary_
Просто дадох накратко случая и питах простичък въпрос.... Който изисква простичък отговор... И аз така мисля, че мъжете не знаят какво искат...
те знаят ма не всички момичета дават...![]()
![]()
мисля че знаете за кво говоря...
![]()
![]()
![]()
Мисля , че е точно това !!! Наистина може да си много красива и прочие , но по характер изобщо да не те е харесал .. В скайп е едно на живо съвсем друго ,.. Мисля , че си го разочаровала по някакъв начин и се е отказал ,, Сега го привличаш външно , а вътрешно дали ?Първоначално написано от fc
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Първоначално написано от smileforyou12
Не знам в колко теми съм го казала, хайде и тук... Да, момиче съм! Проблем?
![]()
Не търся отговор защо се е дърпал... Мисля, че ясно питах кой не знае какво иска... Пределно ясен ми е отговора на въпроса, на който вие отговаряте...Първоначално написано от sladkish_14
Явно си му пратила снимка с повечко ФотоШоп !!Първоначално написано от alone83
![]()
На ей такива като тебе ми иде да им пъхна тръба в анусите и да почна да соча звездите с нея... Пратих си му снимка в цял ръст, която не е барната въобще... И иначе никога не пращам направени с фотошоп, тях си ги правя да се кефя - грим, ала-бала...Първоначално написано от NeZaPoznat
Знаеш ли какво казва един мой приятел ? - Лошото и хубавото на снимките е че не миришатПървоначално написано от alone83
![]()
Едно е да излезнеш на снимка добре - на 1 от 100 - може, а съвсем друго да си наистина добре. И аз се чудя на някои момичета, които си пращат едни и същи снимки по нета, апосле казват ... "ама той като ме видя и каза че имал много работа /... "
А това за тръбата .... ами ето още една причина поради която той не те е харесал. Много си нервна мацко![]()
Аз съм си и хубава, и фотогенична..Първоначално написано от NeZaPoznat
Не, не, за някои съм хубава, за други - не. Не ми пука кой какво мисли за външния вид... Знам, че съм нервна, една от отрицателните ми черти, ама който си ме обича, си ме обича такава...
Въпроса е, че човека просто не знаеше дали да тръгнем или не... И знам защо не знаеше... Не мисля да обяснявам какво е станало, че ся ще речете: "Хайде ся си му разбила сърцето...". Просто исках отговор на въпроса, който зададох.
![]()
Да Да !! Разбира се !!Първоначално написано от alone83
Както казват - недей да лежиш на тази кълка. Ако в началото някой те търпи защото 'любовта е сляпа' рано или късно човек проглежда..Първоначално написано от alone83
а и момичетата стават по-грозни с времето ..
![]()
Ако е само за въпроса - мъжете ще тио кажат че жените не знаят какво искат, а жените че мъжете не знаят. Няма начин да има еднозначен отговор защото сме от двете страни на барикадата.Първоначално написано от alone83
![]()
...Долавям лека нотка на сарказъм моето момче...Първоначално написано от NeZaPoznat
![]()
![]()
![]()
Не знаеш дали е "хубава и фотогенична" докато не я видиш...![]()
А след време не само момичетата стават по - грозни... даже мога да кажа същото и за момчетата...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Умно бееее !!!Първоначално написано от Hilary_
Към теб имам респект - казвал съм ти го, но да си говорим честно - сравни един мъж на 50 и една жена на 50.
Айде да не са на по 50 - на по 30 да са ...![]()
... ооо нямаш си и на идея колко запазени жени има... не можеш да им дадеш 40-45 никога...Първоначално написано от NeZaPoznat
Аз не казвам за всички ... но има и изключения...нали знаеш квото и да си говорим винаги ще има изключения...
Но да слагаш етикета, че "жените погрозняват повече като цяло" ... миии нещу не ми се връзва...
Абе въпрос на индивидуално решение... който иска си се поддържа и грижи за себе си, който не ... ясно какви са последиците...
P.S. Много обичам да споря с тебе...![]()
P.S. 2 Не ми го беше казал но мерси се пак... същото имаш и от мен..![]()
Priceless .. <3
Дано не си набор 83, че ако с такива глупости се занимавате, е*аси и народа сме.
Напротив ! Имам и даже съм казвал някъде че има жени на по 25-30 по-добре изглеждащи от сегашните абитуриентки.Първоначално написано от Hilary_
Даже имаме една клиентка на 32-33 от която направо ми омекват краката. Сладка до безумие. Като дойде да и пускам някой документ се хващам че говоря глупости, забравям ... а бе ставам пълен идиот. Страхотна е !! Страхооотна !!
За друго ми е думата - за общия случай.
Не се сещам в квартала напоседък да се е омъжила някоя над 25 г. Имахме две комшийки. Като бях на 12-13 си играехме пред блока. Все с някакви готини коли ги взимаха, връщаха. Сега са на по 31-32 и все самички излизат. Няма вече никой да ги взема и връща.
Мразя да говоря неща за които не съм в час но като съм говорил с по-възрастни колеги - ергени на по 35-36 г те казват че е все една и съща като разход и проблеми дали ще си с 22 г или с 32 г ама предпочитат да са с 22 г. От тяхните думи излиза, че 'последния влак' за жените е към 30, а за мъжете 40-45. Не говоря за богатите мъже - там си е к**валък.
Това исках да кажа.
А знаеш, че изключенията винаги потвърждават правилото .
NeZaPoznat: Амм незнам според мен си е въпрос на личен вкус...Смисъл тия твоите хора може да си мислят, че псоледния влак за жените е 30-35 ... ама аз познавам даже по-млади момчета, които харесват и по - големи... е виж по сайтовете кво става...
Но пак казвам ... въпрос на лично мнение...В крайна сметка за мен жените се състаряват сами заради хилядите тонове гримове и простотиики по лицата им... в старанието си да са хубави ... а не че е така по - принцип...
Ама дай да не ти говоря за тия неща, че се отплеснахме с тебе...
![]()
![]()
P.S. Извинявам се на авторката...![]()
P.S.2 А към тебе шматко ... пак ше си говорим...![]()
![]()
![]()
Priceless .. <3
значи е имал някакфа причина да не иска незнам ... говори с него
Явно момчето не знае какво иска? На теб все едно ли ти е за него или го харесваш? Щом казваш, че тези момчета, които ти казват "обичам те" от един чат са ти ясни като бял ден защо си продължила да се занимаваш с него? Ако мислиш, че момчето не е за теб просто си продължи напред![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Повярвай ми,ние много добре знаем какво искаме...![]()
Не виждам кое ти е толкова смешно...и да ти отговоря-не е до мъже и жени,то си е до човека.Има хора,които знаят какво искат и такива,които не знаят и все още не са осъзнали!Тъй че въпроса е изтъркан!Твойта ситуация ми е доста комична...не осъзнаваш колко си смешна,а па да направиш цяла тема и след всички тези мнения пак да не го осъзнаеш...леле!Първоначално написано от alone83
Съветвам те да не се репчиш така на хората(в случая съфорумниците) и да се осъзнаеш малко.![]()
Да! Разбира се ! И един мармот загръща шоколадите със станиолПървоначално написано от Shally
![]()
ммм не .. шоколада завива мармотчету ...Първоначално написано от NeZaPoznat
![]()
![]()
![]()
![]()
Priceless .. <3