- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дърпа се...
Радвам се поне, че си се посмяла, а за това, че съм смешна - peace, не осъзнаваш аз на теб колко се смях като тръгна да говориш за мен от едната тема - колко съм била смешна и не знам си какво там още... Не ти приемам съвета... Защото съм се опитвала да се променя, но не става то... Това съм си аз, на който не му харесвам, ами.. Да не ме гледа, да не говори с мен, никой, ама абсолютно никой не го кара... "Вълкът козината си мени, но нрава не." И като наистина ме опознаеш ми казвай каква съм и каква не съм... Има си хора, които ме обичат такава.Първоначално написано от aka6a_vamp
не толкова грубоПървоначално написано от fc
![]()
Според мен не си оправдала очакванията му. Той те е харесал на външен вид по снимката и от писането между двама ви си е изградил мислено някакъв твой характер. Като сте се срещнали обаче явно е видял други черти в характера ти, който не му допадат. Каза че си нервна. В чата това може да не се забележи, но наживо няма как. И аз да те харесвам и да ми се изрепчиш два три пъти без причина и аз ще си преосмисля действията. А това че се прави че не знае какво иска според мен може да се дължи на няколко причини.Да те накара да си преосмислиш поведенито например (може и да е нещо друго) или неиска да те нарани като ти е казал че те обича или просто е от ебачите, на които изобщо не им пука за твоята вътрешна красота, за което говори и факта, че те е заобичал от първият чат. Да му допаднеш да, може и да те хареса(малко трудно от първите три реда де, но все пак),Но чак пък да те обича...трябва поне малко време да е минало и да сте се поопознали. Харесал те е външно и просто иска да те бодне и да кара натам без да се занимава с разни връзки. Така че може много добре да знае какво иска. Понякога е доста удобно да се правиш на по прост отколкото си пред другите.![]()
Кога ще проумеете,че чата трябва да си остане такъв?И,че от там не може да се зароди нищо хубаво или може,но много рядко.
аз понякога са лутам и не знам какво искам...![]()
но ся малко вземам са пооправям![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]