.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55

Тема: Дърпа се...

Re: Дърпа се...

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Цитирай Първоначално написано от alone83
    Хайде сега кажете ми... Жените ли не знаем какво искаме или мъжете не знаят какво искат, а?!
    Не виждам кое ти е толкова смешно...и да ти отговоря-не е до мъже и жени,то си е до човека.Има хора,които знаят какво искат и такива,които не знаят и все още не са осъзнали!Тъй че въпроса е изтъркан!Твойта ситуация ми е доста комична...не осъзнаваш колко си смешна,а па да направиш цяла тема и след всички тези мнения пак да не го осъзнаеш...леле!
    Съветвам те да не се репчиш така на хората(в случая съфорумниците) и да се осъзнаеш малко.
    Радвам се поне, че си се посмяла, а за това, че съм смешна - peace, не осъзнаваш аз на теб колко се смях като тръгна да говориш за мен от едната тема - колко съм била смешна и не знам си какво там още... Не ти приемам съвета... Защото съм се опитвала да се променя, но не става то... Това съм си аз, на който не му харесвам, ами.. Да не ме гледа, да не говори с мен, никой, ама абсолютно никой не го кара... "Вълкът козината си мени, но нрава не." И като наистина ме опознаеш ми казвай каква съм и каква не съм... Има си хора, които ме обичат такава.

Цитирай Първоначално написано от fc
    Нещо се е отказал като те е видял и за това Просто не иска да ти стане тъпо, замазва положението с "обичам те" . Очаквал е повече и за тва е викал така.
    не толкова грубо

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Според мен не си оправдала очакванията му. Той те е харесал на външен вид по снимката и от писането между двама ви си е изградил мислено някакъв твой характер. Като сте се срещнали обаче явно е видял други черти в характера ти, който не му допадат. Каза че си нервна. В чата това може да не се забележи, но наживо няма как. И аз да те харесвам и да ми се изрепчиш два три пъти без причина и аз ще си преосмисля действията. А това че се прави че не знае какво иска според мен може да се дължи на няколко причини.Да те накара да си преосмислиш поведенито например (може и да е нещо друго) или неиска да те нарани като ти е казал че те обича или просто е от ебачите, на които изобщо не им пука за твоята вътрешна красота, за което говори и факта, че те е заобичал от първият чат. Да му допаднеш да, може и да те хареса(малко трудно от първите три реда де, но все пак),Но чак пък да те обича...трябва поне малко време да е минало и да сте се поопознали. Харесал те е външно и просто иска да те бодне и да кара натам без да се занимава с разни връзки. Така че може много добре да знае какво иска. Понякога е доста удобно да се правиш на по прост отколкото си пред другите.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Кога ще проумеете,че чата трябва да си остане такъв?И,че от там не може да се зароди нищо хубаво или може,но много рядко.

аз понякога са лутам и не знам какво искам...
    но ся малко вземам са пооправям
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си