Здравейте,винаги досега съм прала сутиените си на ръка,за да не се разпънат и обезформят,но се замислих какво би станало,ако ги пъхам в пералнята.Дали ще стават после само за коша?
абе на мен ли ми има нещо или какво нз.Всичко пъхаам в пералнята и досега нищо не ми е ставало на дрехите.Не знам какви са тия перални дето късат дрехи ама..
аз ги пера в пералнята и нищо им няма![]()
Мнооого рядко се случва да си изпера нещо на ръка. Всичко се пуска в пералнята, включително и бельото. Сутиените ти биха се скапали, ако не ги пускаш на подходящата температура или са просто смотано направени.
+++Първоначално написано от Biskfitka
![]()
И аз всичко пера в пералнята..чела съм специално, че за сутиени не е хубаво..ама не виждам нещо да им има![]()
Аз пък , не мога да приема това , че още има хора който перат на ръка,,
Както онзи ден една моя приятелка ми вика 'А тя майка пере всички бяли дрехи на ръка' -![]()
![]()
Тази не е добре ! Аз мойте ги пускам в пералнята , е понякога някой друг банел не издържа на емоциятаама какво от това ..
Когато пера нещо на ръка винаги оставам с чувството , че въпросната дреха остава мръсна![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
производителите обикновено препоръчват белъото да се пере на ръка ,за да се запази за по-дълго,но както казаха по горе на подходяща програма и температура защо да не стане и в пералнята![]()
не ги пери в пералнята защото има опастност да им се измъкнат банелите и да запушат и повредят пералнята
Всичко в пералнята слагам. Пък като им стане нещо - не е болка за умиране.![]()
Аз си ги пера на пъка,не съм умряла..Не обичам да ми перат бельото със дънкте например...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Като съм на кеф ги пера на ръка,а пък като не ми се занимава-бам в пералнята.Нямала проблеми до сега
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
+1Първоначално написано от fluffka1
![]()
![]()
![]()
Уф незнам майка ми как ги пере, но един много грубо ми се прецака и самата чашка се огъна някак и не ще да се изправиявно е от пералнята и вече и казах само на ръка да ги пере.
+1...аз моите ги пускам в пералнята на лека програма и нищо им нямаПървоначално написано от shell
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
само да питам защо не си ги переш ти?(нищо лично,но се зачудих).ааа иначе не се прецакват,щото не ги пускам заедно с цветните и дънки ала-бала,ами ги пускам на специална програма.Иначе наистина се прецакватПървоначално написано от InnchetO
Е то е ясно, че няма да си сложиш гащите при дънките бе..Първоначално написано от nefchi_bs
![]()
Просто като си переш бельото го пускаш само него.
А колкото до сутиените - в пералнята! И за да не се извадят банелите преди центрофугата ги вадя и са си перфектни. ;]
v peralnqta otivat.samo kogato ze nalga na r1ka.imax 1 bql deto be6e stanal celiq v avtobronzant i trq6e baq t1rkane i togaa trq na r1ka ama ina4e....
vijsq ako e kato peralnqta na baba mi v selo koqto e o6te ot starite peralni tedo sa kato varel v1tre s 2 perki ne bih riskyvala 6toto taq peralnq mi izglejda po skoro na ogromen pasator![]()
oba4e v normalna peralnq.......
p.p. Innchet0 mn givizq6ko prozvy4a tva "вече и казах само на ръка да ги пере."
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Ами аз всякакво бельо си го пера на ръка. Ако искаш да са ти все хубави по-добре на ръка. Ако не ти пука толкова давай в пералнята.
+1Първоначално написано от Dundy
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Немога да пераПървоначално написано от Dundy
![]()