.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Za sestra mi!

Град
    Някъде на юг!

Za sestra mi!

Izvinqvam se che pisha na latinica, no nemam kirilica na komputera si!
    Znachi edni priqteli mi kazaha che sestra mi koqto e na 15 ima profil v edin mnogo izvesten sait za zapoznanstva. Vlqzoh da go vidq ot accounta na edin poznat i tq tam si beshe kachila mnogo snimki, pochti gola v razni sramni pozi. Napravo sum ujasen. A ot komentarite sydq che polovin Sofiq iska da q ebe. Az znaeh che e pochnala da kurvee ama chak tolkova?!?!!!
    Kakvo da pravq s neq? Da pogovorq s neq, no kakvo da i kaja?
    Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.

Град
    Валхала
    Дай профила Ама от друга страна забий й 2 шамара да са съвземе.

Град
    Някъде на юг!
    NE znaq, shte vidq kakvo shte pravq! Ama taka ne e hubavo, imam predvid, nema nujda da slaga goli snimki v internet!

Много кофти работа. Ами не знам какви са ви отношенията със сестра ти, ама седни и си поговори с нея ей така започни отнякъде разговора и постепенно отиди натам. Попитай я защо слага снимки в този сайт, какво цели. Иначе повечето сайтове за запознанства не позволяват качването на разголени снимки, донякъде само флиртче. И все пак сайта какъв е, за еротични запознанства или просто за запознанства?
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Град
    Някъде на юг!
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Много кофти работа. Ами не знам какви са ви отношенията със сестра ти, ама седни и си поговори с нея ей така започни отнякъде разговора и постепенно отиди натам. Попитай я защо слага снимки в този сайт, какво цели. Иначе повечето сайтове за запознанства не позволяват качването на разголени снимки, донякъде само флиртче. И все пак сайта какъв е, за еротични запознанства или просто за запознанства?
    Obiknoven sait za zapoznanstva. Snimkite i za pochti goli, toest samo po belio koeto za men pak e frapantno!

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Абсолютно нормално за нейната възраст .. и кой иска да я ... Е*е си е негов проблем .. проблема е какво и е на нея в главата и на кого си разтваря краката ( ако го прави ... защото според мен и е рано )
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

ti na kolko si... smis ako si po-golqm ot neq i tq se vslu6va v tvoite suveti...ima6 6ans da pogovorite po toq vupros... oba4e ako izb6to te nqma za ni6to,puk i kakto e puber v momenta edva li 6 ti oburne vnimanie... po skoro 6 ti se razvika da ne i se urka6 v jivota i 6 zabravi 4 izob6to si povdignal vuprosa.....
    no naistina mn e vajno kakvi sa otno6eniqta vi

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    точка 1.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си