.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Тема: -

Голям фен Аватара на eminemfenka

-

NeZaPoznat - А съвет как да го преудолея

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: -

Цитирай Първоначално написано от eminemfenka
    NeZaPoznat - А съвет как да го преудолея
    Клин се избива с клин! Ако си сама - няма начин да не мислиш за него. Намери си занимания за мозъка .. това е .

-

NeZaPoznat - много ти благодаря за мненията/съветите както и на всички отзовали се .

Цитирай Първоначално написано от magitu1
    Цитирай Първоначално написано от fc
    Аре малко и вие жените да страдате.
    Само едно ще кажа...като влезнеш във форума кои повече молят за съвети момичетата или момчетата???Аз мисля, че момичетата са тези, които търсят опора...Но защо?...Отговора е много прост - Заради такива като теб, които се мислят за велики и които си втълпяват, че могат да имат всяка...
    Ебаси излъчването дето имам

Re: -

Цитирай Първоначално написано от bgroma
    Цитирай Първоначално написано от eminemfenka
    весеки път когато телефона ми тръгне да звани се моля да е той
    Иии малко да ти повдигна настроението - сложи друга мелодия на номера му и нека сърцето ти не бие лудо при всяко звънене, а само на тази мелодия. Бъди малко по-оптимистично настроена и... горе главата. Всичко е в твоите ръце. :P
    +++1 много ме заинтригува твоята история били била така добра да пишеш как се развиват отношенията между двама ви :P :P

-

ох ами аз вчера пуснах темичката и как да се развиват .. човека с колата новите приятелчета мацките и аз тука шута тая мъничка надежда за нас

толкова ли си тъп,задръстен,безчувствен .. ебати тъпака дет си .. момичето преживява някъкъв ужас в момента а дано всичко се обърне срещу тебе ...

Цитирай Първоначално написано от magitu1
    Само едно ще кажа...като влезнеш във форума кои повече молят за съвети момичетата или момчетата???Аз мисля, че момичетата са тези, които търсят опора...Но защо?...Отговора е много прост - Заради такива като теб, които се мислят за велики и които си втълпяват, че могат да имат всяка...
    Ебаси излъчването дето имам
    Еми да...защото за да го кажеш тва трее да имаш много самочувствие...а пък и аз не говора в ед.ч. така че...

Според мен ако ти е бил наистина толкова добър приятел не би те лъгал,обиждал... Все пак това е моето мнение,но си помисли струва ли си да страдаш заради чвек на който не му пука за теб.
    Москва в сълзи не вярваше, а само в любовта...Мои са отново сутрините, телефонните разпечатки, погледа от балкона, съседа. Сърцето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си