- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ето и моята история
Поразгледах форума и реших да напиша нещо и за моята история. Тя започва така :
Миналата година 1 месец преди лятото се запознах с едно момиче (няма да ви обеснявам, че е привлекателна интересна и т.н.) излизахме известно време и след седмица две станахме приятели. Всичко вървеше идеално докато не се наложи да замина за Испания. Тя не одобряваше заминаването ми , но не можех да го отложа. Както и да е заминах точно в началото на лятото за 3 месеца. Оттам си писахме по скайп, за да поддърйаме връзката. И на вторият месец от престоя ми в Испания те ми сервира с няколко реда, че чувствата й изтинали, не ме е обичала вече , искала да останем само приятели. Колкото и да е не се съгласих , защото я обичам прекалено много. Не мога на единия ден да и казвам Обичам те , да се гушкаме и целуваме , а на другия ден да си говорим все едно нищо не е ставало между нас.
Върнах се Септември месец с надеждата, че пак ще се съберем и пак ще бъдем щастливи. На рождения ми ден (22.11) се субрахме на купонче, и тя беше там, реших да си пробвам пак късмета и я целунах. Първият път тя се дръпна, но вторият път вече ми отвърна, което беше знак,че пак сме заедно. Издържахме 2 месеца и тя пак ме заряза с оправданието, че не иска да ме нарани и отново няма чувства към мен. Както и да е преглътнах и това. Но не спирам и до днес да я обичам.
След известно време си намери друг приятел. С него вече скъсаха преди няколко дена, и сега аз излизам виновен че те са скъсали, защото тя нямала чувства към него. Изпуснах и една подробност. Когато се върнах в България започнах много сериозно да си пиша с нея - разказах и за нещата които ми се случиха, когато тя ме остави, за чувствата ми към нея и още много разни за които няма да ми стигне времето да пиша. Една вечер си писах с нея по скайп и незнам защо докато си е писала с мен е плакала през цялото време. И разбрах от един приятел че тя е объркана в момента и незнае какво да прави, защото незнае дали ме обича или не. Тя сама ми каза,че скоро ще се върне при мен. Но аз не вярвам.
Помогнете ми![]()
![]()
Какво да правя. Наистина я обичам и незнам дали няма пак да ме нарани ако се съберем. Очаквам вашите съвети (без тъпи коментари- надявам се, че ме разбрахте) Благодаря предварително.
обичам те не те обичам к'ви са тея работина твое място повече нямаше да се занимавам с нея ще ми казва едно после пак ще е с мен и на следващия ден няма оставия
![]()
С вързани ръце си,щом я обичаш.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
мии незнам аз лично не бих била с човек който ми казва че ме обича а после не ме обича...или е едното или е другото какви са тези увъртания? и не мога да разбера защо е объркана при положение че ти не си бил в България и е имала достатъчно време да си помисли какво иска ?![]()
LoVe iS tHe aNsWeR
според мен тя незнае какво иска намери си друга приятелка и виж тя как ще реагира когато разбере ако те ревнува значи има някакви чувства към теб ако не значи не те обича вече
Според мен те държи за резерва. Говоря от личен опит ако е важно за теб. Почти 90% съвпадение има с едно мое бившо гадже ..Първоначално написано от kRaLev
Тук ми мирише на друго момче .. щом е плакала докато сте си писали по скайп сигурно нещо се е случило с друго момче докато теб те е нямало и тя го крие ... ясно е защо се чувства объркана играе ви двама и понеже другия е при нея постоянно,но пък явно не й е толкова сигурен тя се чуди дали да не си остане с теб и да си е с теб...поне това е моето мнение по въпроса![]()
според мен си привързан няма да я забравиш никога все пак си прекарал с нея част от живота си
Момичето си играе с теб много яко обичам те не те обичам ейй събудете се ве хора то любовта да не е грип идва и си замина за 2-3 седмици.Не стаа така брато зарежи я тая работа ще те мотае така с години ако иска.
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Съгласен съм.Плюс това (без да се обиждаш) тая ми прилича на тъпа патица дето не знае какво иска...Първоначално написано от smileforyou12
+1Първоначално написано от B2BFW
![]()
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..
Първоначално написано от Faces
За мене това беше най-голямата тъпотия,която каза !!![]()
![]()
![]()
си замина за 2-3 седмици... ми то по тАя логика да вземем родителите ми те се женят и след 2-3 седмици ще се разделят защото "любовта си заминала" ми не ще се опитат да си подновят връзката ще положат услия
по темата: незнам.. може момичето наистина да е объркано ако наистина има още едно момче изчакай и поговори с нея кажи и че искаш да сте наясно с отношенията си .. че искаш да продължиш със нея ако е объркана да се опита може нещата да потръгнат изяснете си всичко :P :P успех... пиши после какво е станало![]()
+1Първоначално написано от MP
Глупостта в случая излиза от твоите пръсти и е породена от липса на активен мисловен процес в "телевизора" ти.Първоначално написано от laji4ka
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Нямам какво повече да добавя!Първоначално написано от got2Bthe1
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Не си ме разбрала душко имах предвид че любовта не е така да идва и да си заминава за 2-3 седмици и после минава време и пак да идва за 2-3 седмици надявам се сега си ме разбралаПървоначално написано от laji4ka
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()