- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Я кажете сега
Дебела,не закръглена,дето барнеш все е цица
Слаба,ма не анорексичка,тяло плоско кат дъска
Ръби,яко кокал,ребрата са й като щорите в спалнята
Закръгленка,мекичко,пухкав о,бицара като твоята
Анорексичка,слаба,слаба,че циците и са кат стотинка под балатум
Слабичка,мъничка тежи 40 кг с мокри гащи
Между слабо и леко закръглена
Едра ма не дебела
Между дебела и приятно закръглена
По-едричка ма не едра
Слаба,тънка талия
Дебела,толкоз,че има лайфтайм абонамент за Мкдоналдс
Да има месце така да се бара
Лееееко закръглена
Закръглена така със коремче
Слаба,с малко големи крака
По-закръгленка с висящи меса
С нормални женски форми, без фрапантни размери
Закръгленка със дебела задница и корем за бели денс
Знам,че има такава тема но бих желал да видя вашето мнение тук(момчета) и ако можете да обясните защо![]()
Сложи и на височина...Аз съм 189 санта,ама минионките са ми слабостДебели и мн слаби НЕ
Трябва да има месце да се бара![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Поредният нехранимайко дето се чуди по цял ден какво да прави. И естествено най-малоумните отговори в темата.... Не ти е лесно да си глупав нали ? Поне пишете свестни отговори на анкетата не само простотии.... Безобразие то да си лапетия в днешно време не е лесно ....
Нормални форми нищо фрапантно...гърди по-големи от раката ми не..и дупе което като застане зад мен да не стърчи от страни, но добре оформено и нормална фигура. А не някоя анорексичка дето се крие зад клечка за зъби...или момиче което тежи повече от мен оО
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
бахти безумната анкета
Слабичка,мъничка тежи 40 кг с мокри гащи
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
като искаш да пуснеш анкета направи го като хората....не пиши 20 малумни отговора и да пълниш форума с глупави теми?!
Колебая се между:
Слаба,тънка талия
и
С нормални женски форми, без фрапантни размери
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Автора на темата е с много богато въображение....А за мен лично - между слаба и леко закръглена.
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
Такова.
(бас бия,че авторката е свиня баберка)
Говнааааааааааа
Е да някои отговори са прекалено налудчиви ама ги направих колкото да са интересни,вие веднага почвате да обиждате.Тема с 3 отговора ви е малко ся със 20 пак не е добре.Ама вече виждам мнозинството какво ги влече най-вече от резултатите![]()
НОРМАЛНА към слаба,по дяволите
:Д
Което ще рече със стройни,дълги крака,малко дупе,малко коремче и нормални цици (да пълнят шепички)
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Щом искаш да видиш - ето:Първоначално написано от grenth
![]()
Анкетата еее...![]()
![]()
![]()
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Хах мерси,че ги описвате и графически дажеа за анкетата ... да малко фрапантна е
![]()
Височина до 1.70 не повече, с някво нормално телосложение-да не е 30кг, но и да не е 90...гърди все пак да има,но не да са някви огромни...п.с. Един приятел казваше, че трябва да запълва идеално ръката ти, ако излиза м/у пръстите е нахалство
![]()
![]()
![]()
![]()
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
Зависи от човека
Но ето този графичен маТРЯл може да покрие
напълно изискванията ми
![]()