- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мн я харесвам
Харесвам супер мн едно момиче на 14 коета за жалост е влюбено в един над 25 годишен тип ...на който аз съм по младо копие но сега тя няма време да опознае защото има изпити и я виждам доста рядко. Мн е готина и забавна и харесва същите неща като мен ....Как да я спечеля ?
покани я там където тя обича да ходи.. бъди себе си.. покажи че в теб също има какво да харесва .. бъди спонтанен.. не планирай нищо.. но не я притискай така може да я отблъснеш![]()
Сближи се с нея... покани я да излезете и сама ще разбере да не се вре при "чичковците" ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Тя - 14, той - 25, тя го харесва? Ъмм.. не че нещо, ама по добре не се занимавай с нея..
Щом е харесва.Нали любовта няма граници ?Първоначално написано от k1lled
![]()
Не че нещо ама толкова ли е трудно да измислиш нещо , за да спечелиш ено момиче та чак да пишеш по форумите за съвет.Тцц на къде отива светът![]()
Просто се сближи нея ... Опознай я и сам ще прецениш дали си струва .. И между другото не се ядосвай .. може би прост си заслепен в момента и момичето просто не е ок
Е как ще харесва същите неща като теб,като харесва 25 годишнияТва в кръга на шегата.
Ама не мога да разбера ква е тая мания пикли на по 14-15 с 25-26 (че и повече) годишни.Ако на него изобщо му се занимава с нея,скоро ша зареже а ти като негово "по-младо копие" се погрижи да си наблизо...
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
пусни тото може да я спечелиш
Е КАКТО СЕ ПЕЧЕЛИ ЕДНО МОМИЧЕ КАК
+1Първоначално написано от haritov
Сграбчи я някъде и я накарай да се почувства,така както никога до сега не се е чувствала.....бъди уверен,успех ;]
търси я .. предлагай й помощ щом има изпити сега гледай да си наблизо покрай нея в нейната среда докажи и че ти можеш да я обичаш а другия "25 годишен тип" ще я зареже ако му се върже...![]()
:*:*:*:*(h) (h):*(h)(h):*:*:*:*
:*:*:*(h):* :*(h):*:* (h):* :*:*
:*:*:*(h):* :*:*:*:*(h) :*:*:*
:*:*:*:*(h) :*:*:*(h) :*:*:*:*
:*:*:*:* :*(h):*(h):* :*:*:*:*
:*:*:*:*:* :*(h):*:* :*:*:*:*
само не бързай първо и спечели доверието и тогава прави що ще правиш
гледай все да си й пред очите... спечели симпатиите й... а на нея й кажи че има да учи за изпити и да не се занимава с 25 годишни и над....![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Какво значи по-младо копие ? Брат ли си му ?Първоначално написано от lover14
![]()
Затворя я в стаята ти, завържи я на един стол, бий я с камшик, изнасили я и после я разфасовай. Разрежи тялото на парчета (може да си хапнеш малко и да пийнеш малко кръв) и го изгори с напалм.
За финал взриви апартамента.
+1Първоначално написано от eminemfenka
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
звънни на полицията те ще го разкарат![]()