.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Как да напълнея?

Свалих около 5-6 кг за няколко месеца,без да искам това да става,просто от стрес нямах никакъв апетит и отслабнах.
    Лошото е че съм висока 165 ии да тежа 43 кг не е особено добре,аз виждам,че съм доста по-слаба иначе когато си бях с нормалните кг съвсем добре си бях.Нещо не мога да напълнея от 1-2 месеца се опитвам,затова се обръщам към вас за съвет

Благодаря!

Както при отслабването, си трябва и режим на хранене, и спорт... Според зависи какво ядеш и какво обичаш да ядеш си изготвяш хранително меню. Мога да ти пратя 1 примерно, което съм ползвал преди 3 години. Сега ми е различно храненето, тъй като физическите натоварвания са ми доста сериозни и възстановяването ми е от голямо значение. Метни 1 мейлче и ще ти пратя

Голям фен
    И аз имах същия проблем преди 2 готини ослабнах с 9 кг за много кратко време от стрес и чак преди 2 месеца започнах да се подобрявам,но искам да кача още 3-4 кг
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Град
    Там някЪде...
    Аз пък като съм нервна ям много
    А по темата, по-добре отиди на диетолог, за да не качиш допълнителни килограми.Все пак ние от форума не сме някакви специалистки и можем да ти кажем някаква диета с която ще стане по-зле

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си