- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ако някой може да помогне!?!
здравейте.моят проблем е следният,тренирам от доста време,определено има напредък ходя да тичам на алеята и на фитнес ходя,никога не съм била дебела,но бях отпусната и безформена,сега съм мн по-добре,висока съм 1,65 и тежа 51кг,имам слаби кра4еда даже доста,малко дупе и стегнати ръце,проблема ми е в корема и кръста,кръста ми е доста широк за фигурата и стой грознонз как да коригорам поне до някаква степен това,а корема ми си има покожни мазнинки не много но мн упорити и не мога да ги изчистя,дразня се защото все пак влагам усилия,а нещо не се получава,ако някой който се е занимавал и разбира от тези нещаможе да помогне ще съм мн благодарна,също така не ям пържено и не ям след 18,30!!!!!!Благодаря ви предварително
I'm the master of my faith.I'm the captain of my soul
ьми правя по много коремни и то од много време,нее е като да съм правила 2 седмици и да се оплаквам говоря за 2 години..за това се ядосвам вече то 4овек стиска зъби ама му писва,поне кажете някой хранителен режим,може би храненето трбва да се промени,правя по 200 коремни в серии на тренировка....
I'm the master of my faith.I'm the captain of my soul
явно това е структура и няма да успееш да го промениш
One 21 GunS
И аз бях така с коремчето. Повече от година правех поне по 100-150 коремни на ден. Всъщност се получи така, че коремът ми стана твърд и добре оформен, но не и плосък. Ефекта все пак ми хареса де... и сега въпреки че спрях с коремните и карам само на други упражнения, коремчето си стои все така.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...