.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

приятели с бившите ?!?

Не намерих такава тема...та въпросът ми е дали си оставате приятели с бившите гаджета.Аз съм на мнение ,че не може на единия ден да се гушката,целувате и т.н. , а на следващият да се правите ,че не се познавате...

Питам ,тъй като напоследък започнах отново да си пиша по скайп с един от бившите ,но след около месец писане по скайп и излизане на кафета той ми каза ,че не може да има с мен само приятелски отношения , т.е. или гаджета или нищо... Аз много държах да си останем приятели ,но той каза ,че не е добре за него ,тъй като така нямало да може да спре да мисли за мен...и сега ми е някакси много гадно...

Вие сте...
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

Аз обикновенно с всички бивши съм приятел.освен с последната която започна да се прави,че не се познаваме , но постепенно и омекнаха краката :P

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    С едниния от бившите ми, не си говорихме 2 години. Докато оня ден, той не дойде и не ме побутна, да ме пита как я карам и къде се губя.
    С другия, бяхме в един клас 7 години и на седмата, решихме да тръгнем. След като скъсахме, останахме приятели, макарче той все още се опитва да ме сваля...
    С един друг пък си запазихме добрите отношения, тъй като решихме заедно да прекратим връзката.
    И т'ва е общо взето. Ходила съм с 4 момчета, от които с трима се разбирам а другият все още си е моето момче.

гледам да имам добри взаимоотношения с тях но не винаги се получава

С всичките ми бивши съм в добри отношения има само един, с който не си говорим, което според мен е супер тъпо, но той реши, че ще се държи тъпо ... Не съм му умряла за доброто отношение
    Иначе с всички останали сме в супер отношения, даже мога да кажа приятели

Не може да сме в приятелски отношения , по простата причина , че винаги единия има чувства към другия ! Иначе си говора с тях , да !

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    С всички си говоря, с изключение на един. Скъсахме с голям скандал и още съм обидена... :P
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

В повечето случаи аз ги оставям,ако остана приятелка с тях продължават да ме свалят .. Досадно е .. Отношенията остават "Здравей-Здрасти" ..
    I draw you on a white paper
    Your warm smile envelopes me..
    Is this love .. ?
    I see you even when I close my eyes ..
    I'll be waiting for you ..

Ами с последният ми бивш сме в страшно добри приятелски отношения.. Ние бяхме със същите отношения и докато бяхме заедно и именно заради това скъсахме. Сега и двамата се чувстваме по-добре..
    Докато с тези преди него.. Дори не знам къде са. Определено не сме приятели.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

hottie
    Guest
    С бившите съм на здрасти/чао и нищо повече. И то ако се засечем.
    Приятелят ми е също така с неговите бивши. На мнение сме, че бившите са си бивши и си остават в миналото.

Супер фен Аватара на Shia
    Не бих имала приятелски отношения с бившите си,нито ще съм съгласна неговоте бивши също да се навъртат наоколо.Както казаха горе-до онзи ден да се гушкали ,а сега само си говорят,все остава нещо и няма да търпя НЕЯ да стои или да има нещо с МОЯ.

Имам един бивш от моя клас с него сме в горе-долу приятелски отношения. С останалите само здравей/здрасти .

Град
    Wonderland
    амии възможно е,да. но според мен..

винаги след края на една връзка остават някакви чувства. или привличане,или не знам как да го нарека,но винаги остава по нещичко и у двамата.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    стига да си заслужават съм приятел

..на мен ми е все тая,не се обременявам с това,че след като преди сме имали статус ма влюбени,.трябва да останем приятели.Е не е лошо като идея,но зависи от конкретната ситуация и сума ти още неща.... ;] Например ако той ме е оставил,това е като с приятелите...не може до вчера да сме били близки,днес да ме предаде грубо а утре да го поздравам съответно приятелката,а в случая бившето...Ако е станало по собствено желание от двете страни-логично е да се запазят някакви отношения...но пак казвам зависи от ситуацията и самите хора ;]]

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Апф не става... повечето ме мразят а аз ги третирам нормално
    The Spark

Град
    столицата
    Цитирай Първоначално написано от haritov
    стига да си заслужават съм приятел
    Така е.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

понякога..
    :*:*:*:*(h) (h):*(h)(h):*:*:*:*
    :*:*:*(h):* :*(h):*:* (h):* :*:*
    :*:*:*(h):* :*:*:*:*(h) :*:*:*
    :*:*:*:*(h) :*:*:*(h) :*:*:*:*
    :*:*:*:* :*(h):*(h):* :*:*:*:*
    :*:*:*:*:* :*(h):*:* :*:*:*:*

С всички бивши съм в добри отношения,с изключение на един с който като се видим се правим че не се познаваме .Малко е тъпо, но ми е напълно безразлично с какви отношения съм с него сега.
    100 години всяка нощ валеше
    като бебе ти до мене спеше..
    100 години време ни делеше
    колко малко ти до мене беше.... ;[

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Почти с всички съм си приятелка.Със последният ми бишв даже днеска трябва да се видим =) И той има още чувства към мен ,но това не му пречи да ме вижда.Даже вчера някакво момиче дето го харесва му е казала ,че ако той иска да е с нея трябва да преключи всякакъв контакт с мен, но той е казал тогава "чао" ,което не удобрявам много де, обаче .. =) Та приятелството е важно нещо Бил си с тоя човек толкова време, трябва да знаеш ,че можеш да разчиташ на него все пак ако сте имали дълга връзка

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    С едното момче излизам понякога, виждаме се, но не бих казала, че съм му "приятелка" или, че той е мой "приятел" един вид уважение, запазили сме взаимоотношения А с другото момче - наскоро си писахме в skype
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

С трима четерима съм приятелка но с другите не , но сме в добри отношения пишем си по Skype и ако се видим някаде по улиците си казваме здрасти как си но толкова

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Само с един от тях си остнахме приятели.С другите двама е зле:единия ме мрази и се правим,че не се познаваме (той поне се прави)...а с другия сме на здрасти-чао.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

С 95% от бившите ми съм си даже най-добър приятел. Навремето излизах даже с най-добрия си приятел, но след 3 месеца решихме, че ще е най-добре да не просължаваме така, понеже нали знаете (гаджетата често спорят и тн), а ние за тези 6 години и веднъж не сме спорили или сме се предавали-това е единствения човек на който мога да вярвам безрезервно и не искам да си прецакам отношенията с него само заради някво си там ходене. (пак и преди това излизах с най-добрия му приятел, и се беше получила кофти ситуация едвали не да избирам м/у двамата и да им прецакам приятелството). Та се разделихме, но пак сме си най-добри приятели и много се очудих, че абсолютно нищо не се промени(освен целувките де). Пак си пишем всяка нощ, пак си излизаме заедно, пак си се гушкаме (всичко е както преди за което много се радвам). Но виж има и случей, в които е невъзможно да си останеш приятел с бившия си като моя случей с последното ми бившо гадже-разделихме се много жестоко а сега ни се налага да се гледаме всеки ден по коридорите на училището ни, а това ме изкарва извън нерви.
    Всичко е до човека! Ако те е обичал истински и сте си били истински, добри и верни приятели ще си останете такива завинаги.
    БИРА,СЕКС И РОКЕНДРОЛ!!!

Голям фен
    Да бе Такъв филм няма Поне при мене не се е получавало
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си