- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- приятели с бившите ?!?
амиии ... не особено .... сега напоследък и аз почнах да си чатя с 2ма от бив6ите ми но след като съм напуснала България преди доста време и няма изгледи да си идвам не сме излизали и е чисто приятелски ;] е вярно че от както излизах с тях са минали най малко 2 години и половина и сигурно затова иначе ако бяхме скъсали скоро щеше да е неловко...![]()
![]()
всичките ми бивши са идиотине съм приятелка с тях... освен едно прекрасно изключение
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Абе няма такова понятие приятел и най-добър приятел. Нали се сещате за рекламата на спрайт![]()
Там където е имало страст приятелството е невъзможно. Поне един от двамата ще страда.
Хоти пак действа подмолно и разрушава илюзиите на децата.
Мите - при нас с бившата имаше страшно много страст, страшно много любов. Но..преодолява се, в момента сме страхотни приятели при това на базата на предишните ни отношения. Та така - възможно е.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
За мен не е невъзможно, а по-скоро неприемливо. Аз лично мразя, когато бившата на някое гадже се навърта покрай него, нон стоп си говорят и така нататък. Не ме разбирайте погрешно, не съм лудо ревнива, всяко друго момиче нека са приятели и тн, но не ис бившите - те просто ме нервират. Та не искам да карам новите момичета на бившите ми да се чувстват зле, както бих се чувствала аз на тяхно място.
еми принципно е хубаво да си останете приятели .. Има мой бивши с който се виждаме,говорим си,пишем по скупа,но нищу повече.Но има такива с който колкото и да искаш да сте приятели те се едно не могат да проумеят че вече не си тяхна.Избягват разговори,като им разскажееш нещу ново и те някак си не се радват за тебкофти ама се случва !
Ами аз мн държа да си остана близка с бившия ми, защото ходихме почти 2 години и ми е супер близък, макар че на него му е трудно все още да ме има само за приятелка, но държим един на друг много, така че определено сме си доста близки...чуваме се по няколко пъти на ден, пък и сме в един клас и ще е тъпо ако се правим на непознати![]()
"Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."
От личен опит мога да кажа, че няма прителставо между бивши гаджета... С моя бивш много се изтормозих и какво ли не направих, за да си останем приятели, но просто не става... Нещата, които са били преди това пречат!
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Мн добре казано.Първоначално написано от Bellatrix
За мен приятелство между бивши няма.
Веднъж попитах едно момче защо всички момчета,който са искали да ходиме,а аз съм искала да сме само приятели си отиваха по най-блуталния начин,без да кажат дори защо и защо за тях това е най-доброто решение.Тойми каза,че повечето са така,такъв им е начина на мислене.Не иска да обяснява мн мн.И накрая каза,аз също бих направил така,колкото и тъпо да е.Е в крайна сметка направи го с мене.![]()
ami i az imam priqtelski otno6eniq s edna biv6a i pri tova mn dobre se razbirame![]()
:P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз си мисля, че е по-добре да остане с приятелство ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Опитвам се да поддържам близки отношения ама повечето са прекалено важни да ми обръщат повече внимание и така.![]()
А такива приятели не ми трябват, така, че - у лево.
Даже се чудя как съм ходил с тях, ама тва е друг въпрос.
Еми аз половината не ги и засичам.. като се видиме едно здрасти и тва е. Иначе от време на време пишем по скайп ама малко и безсмислени работи. А иначе е досадно, понеже те продължават да ме свалят..
Приятелка с тях - не . Може би само позната. Не като да се правим , че не се познаваме,но щом съм се разделила с този човек не смятам , че желая да имам някакви взаимотношения с него.Нямам намерение да ме боли повече и да ми се объркват чувствата.Всичко приключва и само на "Здравей" си оставам с бившите.
Със един от бившите ми се най-добри приятели сега,със други не се понасям.Зависи какво им е отношение след като скъсаме.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
гледам да се разбирам с всички, но ако връзката завърши лошо няма начин на следващия ден да отида с усмивка до ушите и да го заговоря приятелски![]()
според мен приятелските отношения след една връзка са нещо страхотно... защо да си провалям отношенията с някой само, защото съм ходела с него... кво сега ако тръгна с най добрият ми приятел и ако скъсаме да се правя, че не го познавам ли... еми пак няма да стане толкова хубави моменти и супер яко изкарани дни, да останат в историята... НЕ... няма да го преживея, дори ако трябва да се принизя на такова ниво че да му се моля да сме фр...![]()
с бившите не поддържам абсолютно никакви отношения.ако видя 1-я незнам дали и здрасти ще му кажа![]()
![]()
![]()
![]()
I can't stop myself from loving you <3
ами с бившето ми гадже сме само приятели което е много трудно за мен...но е по-добре от нищо.Предпочитам да си пиша с него като приятелка за да знам че е добре отколкото да не си пишем въобще...
Everytime I see you I try to hide away
but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
I fade like a flower...
мии аЗ мисля че е трудно да остане приятели.Аз например с бившия ми постоянно се караме като се видиме ии се обиждаме.Понякога даже ми става забавно да го дразня. Виждаме се често,защото е добър приятел с най-добрата ми приятелка.Аз иначе не мога да го гледам. И за тва ако е много важен за теб се опитай да му покажеш,че приятелството винаги е по-важно.Ако пък ще му е много трудно се опитай да го преодолееш. Друго незнам какво да ти кажа.![]()
Успех!![]()
фр съм със си4ки бив6и,без единдаже с някой ходя на плаж
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Има двама , с които и сега като се видим , си пиеме бирата заедно![]()
С другите сме на здравей/здрасти ...
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !