.
Отговор в тема
Страница 4 от 11 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 271
    Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    Цитирай Първоначално написано от Cybershot
    тази Н серия на нокия е мн зле
    за начало дизайна яко куца, всичките са едни тухли(има 2-3 по-сполучливи ама другото не става)
    след това да им видим камерите. Имат хубава оптика, ама снимките са много зле....
    Симбиана да го подхващам ли? Тая ОС ми е много дървенаааааааааа
    Windows Mobile някак си не е толкоз омазан колкот Windows за ПЦтата
    Та Нокиите са СКЪПИ,ГРОЗНИ и ТЕЖАТ по 1кг...

Единственият им плюс може би е wi-fi ама като няма QWERTY клавиатура йок...
    Ти какъв телефон имаш? Сигурно е Sony Ericsson съдейки по името ти?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Shalala
    ами,пи4 никои не те задължава или те кара на сила,да си купуваш нокиа,недеи дава такива тъпи мнения "за всеки влак си има пътници",на някои им харесват големите и масивни тел. Теб като не ти харесват просто си траи,нужно ли е да пишеш мнения,които секи почитател на друга марка би го написал,не съм ли прав ?
    Ти определено си си купил някоя нокия и трябва да плюем другите хора, щото нокиа са най-добри?! Недей ми говори така, а говори с факти, се пак за това е темата! Например дай пример за Нокия дето прави по-хубави снимки от SE K800/810i???
    @LittleDude да със Sony Ericsson C902 съм

Е кефите ли се на телефоните си. Аз пък имам SE K810i
    I'm RETIRED.
    I was tired yesterday, and today I'm tided too.
    http://www.facebook.com/john.stefanov
    http://blog.injenera.com

nokia 5800 :P
    Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!

Град
    bs™
    Цитирай Първоначално написано от ivanstef
    И аз но в опаковка на K800i

Цитирай Първоначално написано от Xanibal
    Цитирай Първоначално написано от desincety92
    Nokia 3120c
    само така и моя е някакъв недобър,ама за кво ми е некъв с процесор ц2д 5гб рам 50000000 тб хард и ала бала,тва е за говорене не ти е комп или фотоапарат или уредба,още по тъпо е и с това да се имат по 10 гсм-а,нали по 1 се говори за кво са ти само да си пълниш твойте джобове и да празниш татковия и маминия...
    Имаш доста преимущества като имаш 2 телефона ползваш 2 различни оператора като начало и наи важното ако ти падне батерията на единия ползваш другия а аз ползвам 2 тъи като единия е с уиндоус мобаил а другия с симбиан няма хибриден вариянт все още.

Samsung L310

Цитирай Първоначално написано от LittleDude
    Важото е, че задника е хубав. Твои ли е?
    I'm RETIRED.

ами,пи4 никои не те задължава или те кара на сила,да си купуваш нокиа,недеи дава такива тъпи мнения "за всеки влак си има пътници",на някои им харесват големите и масивни тел. Теб като не ти харесват просто си траи,нужно ли е да пишеш мнения,които секи почитател на друга марка би го написал,не съм ли прав ?
    Ти определено си си купил някоя нокия и трябва да плюем другите хора, щото нокиа са най-добри?! Недей ми говори така, а говори с факти, се пак за това е темата! Например дай пример за Нокия дето прави по-хубави снимки от SE K800/810i???
    Симбиан е долу горе добра операциона системата единственото и лошо нещо е че трябва да се краква цялата с сертификат и т.н. докато на уин мобаил това го няма не сички телефони тежат 1килограм имам н82 а за твоито сони кво да кажа скъпо щото сони на сяко тяхно нещо слагат космически цени сички техни телефони лаптопи ваио и т.н. направо се осират да дигат цените за същите пари можеш да си земеш някоя нокия с уифи гпс и 1000 повече неща отколкото някакво мизерно сони което има 5мп камера само........ а да и едни от наи скъпите карти в света единствено и само за глупостите на сони микро стик микро , не да ползват наложения стандарт микро сд те си правят техен за да набутват хората направо ми е жел за тебе телефона ти става златен , да уточня и дисплея ултра скапан 256к цветове моя има 16милиона познаикои е по добър разликата между моита нокия н82 и твоито сони е 7 грама много ли е ? Не е цял килограм както ти приказваш глупости.... виж какво имам 2 телефона сони вече не ги ползвам единия е от 2002 другия от 2003 при единия му се скапа след време софта от само себе си и като говоря ми спира разговора или телефона се рестартира а другия батерията му трае към 4-5 минути на разговор и е ултра дърт чернобял дисплеи Иначе сони имат дълъг живот на батерията тва е сичко

Град
    bs™
    Важото е, че задника е хубав. Твои ли е?
    не

Град
    София/Бургас
    Siemens SXG75 -вече взе да застарява (от три години съм с него), но все още ми върши работа и съм доволен от него.

Град
    bs™
    Цитирай Първоначално написано от loveandemotion
    Симбиан е долу горе добра операциона системата единственото и лошо нещо е че трябва да се краква цялата с сертификат и т.н. докато на уин мобаил това го няма не сички телефони тежат 1килограм имам н82 а за твоито сони кво да кажа скъпо щото сони на сяко тяхно нещо слагат космически цени сички техни телефони лаптопи ваио и т.н. направо се осират да дигат цените за същите пари можеш да си земеш някоя нокия с уифи гпс и 1000 повече неща отколкото някакво мизерно сони което има 5мп камера само........ а да и едни от наи скъпите карти в света единствено и само за глупостите на сони микро стик микро , не да ползват наложения стандарт микро сд те си правят техен за да набутват хората направо ми е жел за тебе телефона ти става златен , да уточня и дисплея ултра скапан 256к цветове моя има 16милиона познаикои е по добър разликата между моита нокия н82 и твоито сони е 7 грама много ли е ? Не е цял килограм както ти приказваш глупости.... виж какво имам 2 телефона сони вече не ги ползвам единия е от 2002 другия от 2003 при единия му се скапа след време софта от само себе си и като говоря ми спира разговора или телефона се рестартира а другия батерията му трае към 4-5 минути на разговор и е ултра дърт чернобял дисплеи Иначе сони имат дълъг живот на батерията тва е сичко
    Да не мислиш, че в телефоните на Sony Ericsson слагат само супер камера?! ИМат всичко, което един нормален телефон (не смартфон) има. Memory Stick Micro M2 - и какво като ги ползват сони? Каква е разликата м-у M2 и MicroSD?! Една M2 1GB струва около 16 лева. Скъпо ли е ?! K850i поддържа както и M2 така и microSD. Дисплея бил 256к. Ти да нe си вярваш, че има разлика м\у 16млн и 256к? Сони били скъпи? Коя нокия със 5MP боклук е под 500 лева? Аз не се сещам. И не викай че са скапани. Преди 3 години имах K700i. Правил съм му какво ли не. Вежнъж в даскало нямахме топка и играхме с него мач. И си работи. Е не приличаше на телефон, но всичко си му работеше. Сега моя K800i същото става. Разбит отсякъде, и си бачка. Всички плюят по SE, щото са свикнали с тъпите нокии, и си вярват че са най-добри. Нещо полезно. На първо място за най-добри камери се нарежда Sony Ericsson. На второ е Samsung (те също правят супер камери) и на трето Nokia. Хубава оптика, ужасни снимки. K850i и C902i засега водят в света по камери. Първият е конкурент на N95 както и W960i. Според мен ако тухлата N95 не беше смартфон, K850i щеше да го бие. Да не говорим че K850i има 3 пъти по добра камера от N95. За K800i и N73 да не говорим. N73 е най-тъпия тел на нокия правен някога. Изтървеш го, почва да забива и да се реска. Просто няма коментар. Това е истината за нокия и за Sony Ericsson.

Повече от фен Аватара на WooDy
    Град
    оmг о.О sмqтаi ;D
    Аз имам Apple IPhone 3G 16 GB. :

Обща информация Мрежа 850 MHz / 900 MHz / 1800 MHz / 1900 MHz / HSDPA
    Година на производство 2008
    Размери 115.5 x 62.1 x 12.3 мм
    Тегло 133 гр
    Операционна система Mac X
    Цена от 1 200 до 1 300 лв.

Но искам да си взема Sony Ericsson Satio (Idou)

Цитирай Първоначално написано от WooDy
    Аз имам Apple IPhone 3G 16 GB. :

Обща информация Мрежа 850 MHz / 900 MHz / 1800 MHz / 1900 MHz / HSDPA
    Година на производство 2008
    Размери 115.5 x 62.1 x 12.3 мм
    Тегло 133 гр
    Операционна система Mac X
    Цена от 1 200 до 1 300 лв.

Но искам да си взема Sony Ericsson Satio (Idou)
    Земи си IPHONE 3G S

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив

:P

Град
    оmг о.О sмqтаi ;D
    Цитирай Първоначално написано от loveandemotion
    Земи си IPHONE 3G S
    Ооо отказвам се от SE ... ще си го взема с 12.5 мега пиксела :P

Град
    Балчик..
    Цитирай Първоначално написано от azlevskara
    +1
    When you see a rainbow, God is having gay sex ^.^

Да не мислиш, че в телефоните на Sony Ericsson слагат само супер камера?! ИМат всичко, което един нормален телефон (не смартфон) има. Memory Stick Micro M2 - и какво като ги ползват сони? Каква е разликата м-у M2 и MicroSD?! Една M2 1GB струва около 16 лева. Скъпо ли е ?! K850i поддържа както и M2 така и microSD. Дисплея бил 256к. Ти да нe си вярваш, че има разлика м\у 16млн и 256к? Сони били скъпи? Коя нокия със 5MP боклук е под 500 лева? Аз не се сещам. И не викай че са скапани. Преди 3 години имах K700i. Правил съм му какво ли не. Вежнъж в даскало нямахме топка и играхме с него мач. И си работи. Е не приличаше на телефон, но всичко си му работеше. Сега моя K800i същото става. Разбит отсякъде, и си бачка. Всички плюят по SE, щото са свикнали с тъпите нокии, и си вярват че са най-добри. Нещо полезно. На първо място за най-добри камери се нарежда Sony Ericsson. На второ е Samsung (те също правят супер камери) и на трето Nokia. Хубава оптика, ужасни снимки. K850i и C902i засега водят в света по камери. Първият е конкурент на N95 както и W960i. Според мен ако тухлата N95 не беше смартфон, K850i щеше да го бие. Да не говорим че K850i има 3 пъти по добра камера от N95. За K800i и N73 да не говорим. N73 е най-тъпия тел на нокия правен някога. Изтървеш го, почва да забива и да се реска. Просто няма коментар. Това е истината за нокия и за Sony Ericsson.
    Всъщност N95 е първият 5 МР телефон. LG правят МНОГО по-хубави снимки от SE и дисплейте на нокия са по-хубави от тези на SE.

Град
    bs™
    LG LG да не са откаднали Cyber-Shot технологията, и да са я усъвършенствали, че да правят по-добри снимки от SE?! За снимки търси SE и Samsung. И N95 наистина е първия 5MP, но K850i снима по-добре.

LG LG да не са откаднали Cyber-Shot технологията, и да са я усъвършенствали, че да правят по-добри снимки от SE?! За снимки търси SE и Samsung. И N95 наистина е първия 5MP, но K850i снима по-добре.
    Пак съм съгласен с якия задник (нищо, че не е твоя).
    I'm RETIRED.

Град
    bs™
    Ти кога не си съгласен с мен

lg имат калпави батерии държат много малко и моделите им с операциони системи качествени се броят на пръсти сигурно

Град
    оmг о.О sмqтаi ;D
    Symbian смартфон на Sony Ericsson с 12МР камера Това е телефона !

Ти кога не си съгласен с мен
    Там е проблема. Като видя снимката и омеквам.
    I'm RETIRED.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си