- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Какво мислите, че ще постигнете в чужбина?
mislite li 4e 6te zabogateete?ili prosto iskate noramalen jivot,imam predvid da mojete da si pozvolite elementarni ne6ta?ili ste samo zaradi obrazovanieto?
*Заглавие на Кирилица!
Точка 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
моля те спри да гледаш филми
ако си мислиш че ще станеш богата извън бг или известна моля те направи добро на света и се самоубии...
Men maika mi me dovede tuk za po dobro obrazovanie i normalen jivot da imam i vsichko sled vreme kato porasna no neshtata ne utivat na hubavo to ppone edno hubavo neshto da imashemaika mi e mn uvajaema lichnost v balgariq a tuk prosto ,to da se chustvash nqkak specialen che si tuk a ti sechustvash daje kato otrepka i chestno kazanopochva da mi pisva!
![]()
![]()
![]()
![]()
shte vidim kakvo shte stane
Понякога поставяш стени около себе си,
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно,за да ги разбие
значи и ти си от тея селяни дето утре си отиватПървоначално написано от tedi_96
доидоха и почнаха обесняват колко са богати и известни и тн
и как са най великите
1 месец по късно си тръгват...
аман от идиоти
DARKISS da go duha6!!prestani da si izbiva6 kompleksite sas vsi4ki!!!kato ti gledam prosta6koto darjanie ti to4no nito tuk nito v balgariq moje6 da bade6 li4nost!!!
Аз поне мога да си напиша името на държавата....Първоначално написано от adelaida
evala!!! moje6 da se gordee6
![]()
![]()
nai golemiq balgarin!!!!
оти съ нйе застреляш?Първоначално написано от adelaida
ne ti razbiram selskiq![]()
![]()
![]()
оти? ти от сиело...Първоначално написано от adelaida
ти требе разбира
или я не мое говори кат тебе
извиняваи просто не съм от село и знам 20-30 думи на селски че да ги ебавам такива като тебе... пак ти казвам извинявай!!!
Даркнис, гугутко шарена, ти какво разбираш под селяни бе? Или си роден в центъра на Париж, а? Айде стига се прави на много велик и големия "гражданин". Ако не са селяните, такива шматки като теб досега да са станали просяци. Ако не е селото, ти няма да ядеш никакви плодове и зеленчуци, понеже се отглеждат там, няма да ядеш кашкавал, сирене, месо... Айде спри да се излагаш малко... Селяни та селяни, ако не е било българското село като крепител и пазител на традиционно българското по време на османското иго сега можеше да се казваш Мюмюн или Ахмед.
аблаблаблаблаблаблаблабла блала Всъщност съм роден в Бояна (краен кв на София) и под селяни разбирам всички вие който се праите на великиПървоначално написано от kristo
и не не ям кашкавал и мляко също така не ми спори щот сичко дето идва като плод в бг е некоя др държава
ако селяните си стояха по селата и отглеждаха нещо нямаше да е обида ма като некъф си шоп ми доиде и почне ми обеснява как си зел 2 стаина гарсионера в центъра на София дето е най гадно.. и почне ми се перчи кфо да му кажа бе? ефала пич ти си най великия
...........
и БТВ не ми говори за турци щот по БНТ има новини на турски език а даже и субтитри на БГ няма... подяволите тази телевизия е платена от наще пари....
И ако нямаше идиоти(селяни) като тея тука да ми идват на власт България нямаше сега да е толкова малка и с толкова мноо проблеми
и е тея великите политици ако пуснат 3-ти и 4-ти АЕЦ треа си плуем на петите....
и преди да ми кажеш че те са прави тея реактори са като всичко в БГ старо и праено от частни порърчки...
ако това гръмне няма да има 1/2 Европа.....
През ум не ми е минавало да се реализирам в чужбина.Них отишла на екскурзия,примерно,но за постоянен живот там-не!![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Аз от малка съм в чужбина.
Искам просто да мога да живея нормално и да се чувствам спокойна![]()
Ами аз мисля че ще мога да постигна нещо-да водя спокоен живот.Принципно за образование излязох навън,но от години съм решила,че няма да живея в България.Не мечтая да се прочуя в чужбина,но просто искам да съм на някое по-хубаво място...![]()
Леле мале, прост си и прост ще си останеш... Наистина все едно споря с някое дете от детската градина, общо взето като ти чета разсъжденията и с такова впечастление оставам...Първоначално написано от Darkkiss
разсъждаваш наистина супер елементарно, не знаеш за какво говориш и само си дъвчиш селяни та селяни, явно за теб за всичко са виновни селяните... На крива ракета космоса и пречи е твоя случай. Ако не са селяните ще ти е виновен някой друг, а реалните виновници никога няма да ги кажеш, щото може би и не ги знаеш...
Щото България не се управлява от селяни, а от образовани, но зверски хитри и манипулативни хора. А един прост селянин никога няма да може да бъде такъв. Проблема ни мойто момче е, че ни управляват комунисти ама явно изобщо не си наясно...
Що се отнася до АЕЦ-Козлодуй- 100% блоковете бяха затворени без никакво основание. Това го потвърдиха безпристрастни, а не платени европейски експерти по енергетика. Така че затварянето им си беше с главната цел България да бъде лишена от възможността да продължава да бъде енергиен лидер на Балканите и да внася ток от чужбина. Ама ти с твоя интелигентен ум и голяма начетеност май не си схванал това нещо... Е, нали другите сме селяни, а ти големия умник, акълия, експерт по всичкознание...
ПП. И се научи на правилен български, че с тоя просташки жаргон дето го праскаш не се траеш...
Аз след 3 години заминавам за едно малко градче в САЩ с население от 6,000 души.Природата е уникална,наолколу е пълно с ферми,гори,2 реки,1 езеро и е близо до Мексиканския залив,затова смятам ,че е идеално за мен,понеже обичам да рисувам и тази природа би ми се отразила много добре,а и гледах градчето да е с възможно най-малко хора,понеже ми е писнало от големите градове,където не можеш да се разминеш по улицата,а от всякъде блика злоба.Градчето може да е малко,но има всичко,което има и в 1 голям град.
Мойте учаквания не са да забогатея,а просто да си живея живота спокойно извън България,че тук в София не се търпи.
По професия съм графична дизайнерка та се надявам да си намеря подобна работа-градчето е достатъчно развито за това.
Надявам се,че ще успея да постигна тази моя мечта.
Аз след 3 години заминавам за едно малко градче в САЩ с население от 6,000 души.Природата е уникална,наолколу е пълно с ферми,гори,2 реки,1 езеро и е близо до Мексиканския залив,затова смятам ,че е идеално за мен,понеже обичам да рисувам и тази природа би ми се отразила много добре,а и гледах градчето да е с възможно най-малко хора,понеже ми е писнало от големите градове,където не можеш да се разминеш по улицата,а от всякъде блика злоба.Градчето може да е малко,но има всичко,което има и в 1 голям град.
Мойте учаквания не са да забогатея,а просто да си живея живота спокойно извън България,че тук в София не се търпи.
По професия съм графична дизайнерка та се надявам да си намеря подобна работа-градчето е достатъчно развито за това.
Надявам се,че ще успея да постигна тази моя мечта.
Извинявай че ти разбирам мечтите ма ако нямаш лиценз от щата където отиваш просто забрави да си намериш работа по професията в близките 4-5 години... още повече като си в малко градче(селце) ....Първоначално написано от magneziq
[quote="adelaida"]mislite li 4e 6te zabogateete?ili prosto iskate noramalen jivot,imam predvid da mojete da si pozvolite elementarni ne6ta?ili ste samo zaradi obrazovanieto?
Аз лично още уча и няма как да замина сега, но след време ще го направя. Аз не искам да стана милионер и тн, не живея с мисълта, че ще забогатея или че в чужбина парите падат от небесата. Искам да водя един нормален живот, да имам хубава работа, от която да мога да е издържам. Това искам, но не мисля, че в Бг мога да го постигна.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Нормален живот,работа,която отговаря на квалификацията ти,абе всичко,което не може да се постигне в България.
Ох леко ми е смешно, че има такива хора, които си мислят отивам там и хоп зимат ме на яката работа дето съм учила за нея, дето сиг още 10 човека от страната в която съм си чакат за нея ама не ест те взимат тебе чужденката, взимаш голямата заплата, жениш се за някой чужденец, надрискаваш 2-3 деца и си най-голямата...нямаш грижи...да ама не...хората,които са наистина кадърни си намират реализация както в БГ така и в чужбина, а които не-ходят в чужбина и мият кенефи и чинии по цял ден като луди(те ест не са тръгнали за това НО....), слугуват им кат кучета и повечето ги е срам да се върнат и си стоят там и разправят, че са много добре на техните, след което техните излизат на мегданя на седянката там да се похвалят, че видиш ли ти мойта дъщеря така и така замина тъй тъй ейй тя е НАЙ-ГОЛЯМАТА у цело село...брех брех...и така се създава всеобщата илюзия...не казвам, че всички хора са така, но едно 90%...
единствения здравомислещ човек в този разделПървоначално написано от aaasdfghjklll
поздрави!!!
Това,че ти миеш кенефи и чинии и,че не си успял,не важи за всички,е аз съм успяла.Първоначално написано от aaasdfghjklll
Първо, да съм казала някъде всички?!
Второ, защо не спрем да се правим, наши хора сме си, дай си говорим истината...
И трето, не скъпа не съм ходила в чужбина да мия кенефи имам си достойнство...
И четвърто моето твърдение се доказва! Ето ти отново се правиш на много успяла не те знам, може и да си, но почти всички в чужбина говорят по начина по който ти говориш. А кажи ми всички ли са успяли?
Направо като вземете така да ми се превъзнасяте и не знам...