.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: За 8 клас

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

За 8 клас

Да попитам тези,които са 8 клас и ще правят изпит по език:
    Класната ми чете,че на оценяването на писмения изпит освен,че се дават точки се и взимат.Примерно за еди си колко грешни се взимат еди си колко точки.Вярно ли е?Моя изпит е по немски.И въобще някой знае ли как става това оценяване с тея точки?Колко е общия брой...дали само се дават или се и взимат...?

Аз миналата година държах по английски и доколкото си спомням не се взимаха точки . Не вярвам тази година да го променят

Град
    Единственото нещо,което можах да намеря в гугъл по моя въпрос беше в един друг форум.Там пишеше в общи линий,че всяка година или през няколко,начина на оценяване се бил сменял.За това не можело с точност да се каже какво ще е оценяването.Нищо не казаха за взимане или даване на точки...Преподавателката трябвало да ни каже само,че тя не обяснява както трябва.
    Пише,че за да имаш 3ка,трябва да са ти верни поне половината неща

На тоя изпит 3-ка се искарва лесно , но предполагам че ти се бориш за повече. А за начина на оценяване дори и да го променят по някакъв начин , ми изглежда много странно една година да се взимат точки а друга година - не Доколкото знам на повечето подобни изпити , не се взимат точки . Ако учителката ви не може да ви обясни , както трябва попитайте някой от останалите класове , или някой друг учител

Голям фен Аватара на dark_wings
    Аз също съм 8ми клас и ше имам по английски.За 3ка..винаги се иска поне половината точки.Иначе и аз не съм много запозната с оценяването.В нета не намирам нищо за това външно оценяване-нито примерни тестове,нито поне няква скала за тази година.

Мега фен Аватара на Sisito941
    Цитирай Първоначално написано от dark_wings
    Аз също съм 8ми клас и ше имам по английски.За 3ка..винаги се иска поне половината точки.Иначе и аз не съм много запозната с оценяването.В нета не намирам нищо за това външно оценяване-нито примерни тестове,нито поне няква скала за тази година.
    И аз нищо не намирам Няма никакви приемрни тестове да се поупражнявам малко. Ако някой намери тест някакъв примерен да даде линк тука.Благодаря предварително
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Моя е по английски. Незнам, но мисля, че за грешен отговор не се отнемат точки, а просто не се присъждат такива. Успех.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Между другото, не си правете труда да търсите скала за оценяване. Първо, че скалата ще се изпрати от МОН заедно със самия тест. Плюс това, още не се знае дали ще има Listening или диктовка. Примерни тестове, можете да потърсите от преподавателите си, мисля, че в интернет малко трудно ще откриете такива. Оценката от изпита е просто оценка от външно оценяване и се пише като текуща. Нищо не ти зависи от нея, дори и двойка да имаш, все едно имаш дойка от изпитване на дъската или обикновен тест. Това е просто нещо като изходно ниво и оценката си се пише със син химикал във графата при другите оценки. Успех ви желая на всички.

Град
    Всъщност,за мен оценката е важна,защото госпожата каза,че много ще я има впредвид.Понеже знаела,че преписваме на контролни и т.н. пък не хваща всички,не можела да си даде ясна представа колко знаем.

Първо, че скалата ще се изпрати от МОН заедно със самия тест. Плюс това, още не се знае дали ще има Listening или диктовка. Примерни тестове, можете да потърсите от преподавателите си, мисля, че в интернет малко трудно ще откриете такива.
    Да,всичко ше се разбере в последния момент както винаги.Мойта госпожа каза,че ше ни пусне един пробен,ама аз мислех и сама вкъщи да се упражнявам...И за сега го карам само на граматика вкъщи.

И да,ако някой намери някъв тест,дори да не е външно оценяване (някъв подобен),да даде линк.

наща даскалка каза че примерно ако на съчинението са 120-150 думи а ние надмишим доста ще се отнемат точки
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Град
    София
    Аз съм сега 8 клас и аз ще имам изпит по немски,но не съм чул за взимане на точки

Град
    в света на приключенията ..
    споко бе хора
    ако имате 6 за годината и ако не направите нищо на изпита-демек 2;в най-лошия случай ще стане 4 ...
    така че няма как да ви се наложи да повтаряте;да напускате гимназията или нещо такова ... :P
    аз ще пправя по английски
    не се притеснявам

Цитирай Първоначално написано от pam1
    наща даскалка каза че примерно ако на съчинението са 120-150 думи а ние надмишим доста ще се отнемат точки
    Това е тъпо да напишеш повече и да ти отнемат точки На мен вече н е ми пука от изпита, защото ни казаха, че е като текуща оценка и никой няма да го гледа особено ако е с 2ка като оценка
    Stay up all night with the stars *

вярно че ще е текуща оценка ама ако се издъниш с две а през цялата година си имал 6 ще излезе че нищо незнаеш
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Град
    трябва да имаме повече от половината от общите точки за 3 . .
    това предполагам ви е ясно ...
    но все пак реших да го кажа

Цитирай Първоначално написано от clever
    споко бе хора
    ако имате 6 за годината и ако не направите нищо на изпита-демек 2;в най-лошия случай ще стане 4 ...
    така че няма как да ви се наложи да повтаряте;да напускате гимназията или нещо такова ... :P
    не се притеснявам
    ако не си вземеш изпита,си ходиш или оставаш да повтаряш

Цитирай Първоначално написано от DJEB
    споко бе хора
    не се притеснявам
    Ако имаш 2 те гонят!

Град
    споко бе хора
    не се притеснявам
    Ако имаш 2 те гонят!
    при нас не е така
    естествено не смятам да получавам 2 де

Тцтцтц, нямам думи! Повечето ученици се молят да изкарат 3 на изпита! Егати мързела, егати чудото! Цяла година да учиш по 18 часа седмично и накрая да се стремиш към 3 е потресаващо! Аз съм твърдо решил да науча езика и се стремя към 6.00 на изпита! Егати хората!

А информацията, която аз имам е, че ще е на 23 юни, НЯМА да има диктовка, ще има писане на есе, Reading & Listening и граматични упражнения. Щяло да има и устен изпит!
    It's better to be ALONE than to be with people you don't like.

Град
    София
    Точно защото се учи по 18 часа седмично - никой не би искал да изкара 2 заради вложените усилия. А колкото и да знаеш, винаги може да се случи да нямаш никакъв късмет и да не разбереш условието/да сбъркаш нещо. Например брат ми веднъж по английски не беше разбрал, че трябва да загражда отговорите - пишеше ги с букви под задачите. И после - 2.
    Примерът ми не е много добър, но дано схванеш. И аз се стремя към 5 - 6, ала страхът пред двойката също го има.
    9 клас

споко бе хора
    не се притеснявам
    Ако имаш 2 те гонят!
    при нас не е така
    естествено не смятам да получавам 2 де
    Ем то май самото училище го решава тва.А даскалът/ката решават как да смятат тази оценка.

споко бе хора
    не се притеснявам
    Ако имаш 2 те гонят!
    в нашето даскало не гонят , дават шанс явно си е индивидуално за всяко училище

Град
    споко бе хора
    не се притеснявам
    Ехеее къде отиде ти 6 за края на годината?Казвам ти,ако беше ученик на мойта класна по немски и беше в моя клас,щеше и на 4 да се радваш.Нямаш си напредстава колко трудно се изкарва 6 при нея.В класа ми има деца,които са живеели в германия по няколко години и пак имат 3,4,5.Тя просто не помни какво е казала,винаги дава повече от колкото трябва и най-важното НЕ ОБЯСНЯВА както трябва.Винаги е недоволна и после защо не знаем езика. На мен специално ми остава малко до 5.00 ,само че тя винаги гледа от къде да ме прецака или затрудни.Не съм само аз...
    Та шашкам се!Не мога да повярвам,че не ни дава информация за изпита.Питах я,тя нищо не ми казва,все едно,че не ме чува.Уж ни котви за него,пък през часовете говори за личния си живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си