.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Годишните оценки в 7 клас

Седмокласници, вашите даскали вдигат ли ви оценките по бел и математика в седми клас? Нали все пак изпити и повишават...аз бях за 4 в седми клас, ама даскалката остави 6 на всички, и знам, че много така правят, за да не развалят бала от изпитите на седмокласниците. Но сестра ми е 7 клас сега и госпожата и казала, че ще и пише 4 и няма да и дава повече. При вас така ли е или повишават? Все пак ако и остави 4, това са цели 2 единици...бала пада многоо...

На мен преди 5 години в седми клас по БЕЛ ми писа 5, а брат ми пък завърши с 4. Като и двамата кандидатствахме. Така че въобще не е задължително да завишават оценките. Адски много си зависи от учителя. Друг е въпросът, че после на изпита изкарах по-висока оценка от тези с шестиците и все пак си влязох в една от уж "елитните" гимназии.
    Майка ти и баща ти могат да говорят с учителката, но това може и да не помогне. В крайна сметка и сестра ти е можела да се потруди малко повече през годината.

Всяка госпожа си решава.. Не е задължително като е седми клас да и пишат по-високи оценки.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Не ни ги завишават, но не отказват да изпитат никога.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Голям фен Аватара на melinor
    На мен понякога ми отказват изпитване...
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Аз за сега съм за 5 по математика и тряя мнооооооого да се боря за 6...защото според мен 1 единица си е много!
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Ами аз моите оценки си ги изкарах честно и почтено. Завърших седми клас със успех 6.00. Е, вярно постарах се, но имаше за какво. Никой не ни е завишавал оценките. На мен само даскалката по история ми писа 6-ца след като бях за 5, защото не искаше да ми разваля успеха.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Малко вдигаха , но малко . Ако си точно между 4 и 5 пишеха 5 , но иначе нищо по-дръстично . Това , че ще кандидатстваш не те прави с нищо по-специален

Повече от фен
    По БЕЛ не ги повишава,но аз пак ще си имам 6...По Математика мисля,че ще остави на всички 6...

Голям фен Аватара на crazymm
    Само по някои предмети ни ги повишават.. Тая по география ще пише 6 на почти всички, по история - също, по биология и тфа е. По химия и физика учителката е една и по всякакъв начин отказва да повиши оценката. По физика едва завърших с 6 за срока и годината, а по химия иска да ми пише 4.. По БЕЛ г-жата е супер готина, пита ни всички колко искаме за срока, и каза кой как да си заслужи оценката. А тая по математика ме подлудява просто,на повечето писа 6-ци, а с мен се е заяла и отказва да ми повиши оценката кфото и да правя, не иска дори да ме изпита!

След известно подмазване от моя страна за 2-3 предмета и незнайна 6тица по физическо( ) имах пълно 6 за 7ми клас

Мега фен Аватара на teenems
    не ,по-скоро изпитват за повишаване ,но не подаряват оценки .
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Голям фен Аватара на dark_wings
    Аз по всички предмети имах 6 миналата година.Ама аз си учех де,защото исках хубава диплома.Само по БЕЛ бях сгафила нещо и можеше да ми напише 5,но накрая на годината ме изпита няколко пъти и ми писа 6.Така че й благодаря,защото можеше съвсем спокойно да ми остави 5,което си е 1 единица от бала...

От 4 на 6 ... wtf ?! Без да те изпитва ???

Карай ...

Та аз преди време в 7 клас ... помна ,че бяха благосклонннниии да ни изпитват ,но чак да ни завишат оценката от 4 на 6

Аз в 7 клас бях между 5 и 6 по математика ... и тя реши да ми даде 200 задачи ( текстови - гадни при това ... и да ги реша за 4-5 дена ... Гледай ти как сам решавала .. като луда и после вземи ги преписвай на чисто .. ) ,след което щяла да ми пише 6 за годината... Ее... писа ми 6 за годината и съм й много благодарна,защото задачите ги бях научила супер и това много ми помогна и за изпита.

( Всичките ми оценки за годината бяха 6-ци )

Повече от фен
    Град
    Варна
    Определено на нас не ги подаряват,повечето учители не осъзнават,че сме 7 клас и изискват максимума,но по БЕЛ и Математика са много толерантни и щом искаш по-висока оценка,ще ти се даде възможност.

Град
    в света на приключенията ..
    в никакъв случай не ни вдигаха оценките ...
    писаха ни каквото сме заслужили . .
    аз имах 6 по всичко много старания вложих и си заслужих

Не ни ги завишават,но някои учители си имат любимци,на които пишат по-високи оценки,което изобщо не е честно..но това е друга тема.

Повече от фен
    По География,Физика,Математик а,Рисуване,Музика,ИТ,Англий ски,Физкултура и Хореография,почти всички ще имаме 6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си