.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Изплашен..

Изплашен..

Ще го напиша кратко и ясно без да овъртам много... Преди 12 часа спах с едно момиче. Направихме го без кондом и не че съм се издънил или нещо, но просто сега се чувствам ужасно притеснен. За първи път го правя без презерватив и ми е доста напрегнато. Говорих с момичето и мисля, че ще да е най-добре да вземе Ескапел.. за всеки случай. Знам, че не е просто хапче, но мисля, че трябва да направим това за да сме напълно сигурни... започна 13тия час от както ние с нея го направихме. До час хапчето ще бъде взето... някакви съвети или нещо подобно... ?

Фен
    Град
    Sofia
    спокич бе, ако си сигурен, че не си свършил в нея има 97% шанс да не е бременна.....

Секс без презерватив смисъл свършвал ли си в нея или не?Да не е просто хапче, но когато се налага трябва.Иначе може малко да и пообърка хормоните иначе не се сещам за друго,но знам,че не е препоръчително да се пие повече от 2 пъти годишно,защото не е здравословно.Според мен няма нужда да се притесняваш толкова,но по добре се пазете отколкото непрекъснато да пие хапчета.Защото имам странното чуство,че Ескапелето са станали бонбонки всеки пие Успех

Ами да, глупава постъпка си беше като цяло... колкото и да беше приятно, но все пак... Запознат съм с това, на което хапчето е способно, до колко време трябва да се вземе и кога е най-добре. Надявам се не греша някъде в това, което знам... просто искам някой да ме успокои и за това е цялата работа.. :}

ако не си свървшил с нея е супер малък шанса не се шашкай по повече просто не си го причинявай

Mисля,че до 72 часа след секс или тоест 3 дни след акта.Че е глупава постъпка глупава е спор няма,но за удоволствието си прав и все пак аз не те опреквам просто ти давам съвет (доколкото мога така да го нарека) защото имаш някаква сексуална култура,а не като повечето из този форум. И все пак Успех

Като не можете да правите едно нещо, и незнаете как да го направите, не го правете!

Re: Изплашен..

Цитирай Първоначално написано от betheonlyone
    Ще го напиша кратко и ясно без да овъртам много... Преди 12 часа спах с едно момиче. Направихме го без кондом и не че съм се издънил или нещо, но просто сега се чувствам ужасно притеснен. За първи път го правя без презерватив и ми е доста напрегнато. Говорих с момичето и мисля, че ще да е най-добре да вземе Ескапел.. за всеки случай. Знам, че не е просто хапче, но мисля, че трябва да направим това за да сме напълно сигурни... започна 13тия час от както ние с нея го направихме. До час хапчето ще бъде взето... някакви съвети или нещо подобно... ?
    Аве лигльо тъй кат почнете ми са превазнасяте... Изплашен съм правих секс без презерватив... не че свъриш в нея ама за всеки случай да пие ескапел... Тва да не ти е аналгин е ? Земи питай за страничните ефекти от тая шитна и да та питам ... после без капут ли ... !!! Просто влез в аптеката вземи лисчето и си прочети внимателно кво пише ... Дрисльо притеснен бил без капут може да прай секс.. Кавалджос... Направо ме фаща бяса от такиа дечорлига като вас ... НЕ Е БРЕМЕНА НИКВИ ХАПЧЕТА Кво ще и разтройваш организма ...

Щом си сигурен в себе си няма от какво да се притесняваш и на мен ми се е случвало , но с течение на времето притеснението ти ще отминава с всеки изминал път така че няма смисал да взима ескапел има доста кофти странични ефекти.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Вие тея хапчета ги имате за карамелени бонбони... ама пък и кво ви пука... викате си кво толкова, замислете се малко (особено момчетата) - това са лекарства, и не бива да се пият за щяло и нещяло и на всичкото отгоре ненужно, защото сте можели да избегнете тази ситуация..Не знам колко сте годишни, ама предполагам, че не сте повече от 15 годишни..

след като не си свършил вътре защо ще причиняваш това на момичето ?!

И да не е свършил пак е добре да пие хапчето (което наистина си е хормонална бомба,която разбъзиква целия организъм).Има вероятност да се забременее и без да е свършил.По време на самия акт се отделя минимално количество сперма,което пак си е опасно.Дано всичко да се нареди,че да не се тормозиш повече.Мн. кофти тръпка е.
    Москва в сълзи не вярваше, а само в любовта...Мои са отново сутрините, телефонните разпечатки, погледа от балкона, съседа. Сърцето.

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    Цитирай Първоначално написано от FCB
    И да не е свършил пак е добре да пие хапчето (което наистина си е хормонална бомба,която разбъзиква целия организъм).Има вероятност да се забременее и без да е свършил.По време на самия акт се отделя минимално количество сперма,което пак си е опасно.Дано всичко да се нареди,че да не се тормозиш повече.Мн. кофти тръпка е.
    Кво количество сперма се отделя като не е свършвал преди акта.

Предеякулационна течност..

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Град
    Великобритания
    Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    хмм от нея може ли да се забременее?

Голям фен Аватара на DiDiChKa
    Цитирай Първоначално написано от marais
    Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    хмм от нея може ли да се забременее?
    да
    K.

Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    Добрият мъж трябва да търка клитора на жена си и да изпитва удоволствие от това!

Честно да ви кажа , с бившата ми , година и половина поне 2 пъти в седмицата сме го правили без презерватив , и до сега не сме имали проблеми , така че , пич .. не се притеснявай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си