- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко сте склонни да чакате
Въпросът ми е към момчетата,защото като прочетох няколко теми тук и направо си изкарах акъла
Започвам да се убеждавам че май момчетата си търсят само секс,но все пак колко време сте склонни да изчакате приятелката си за секс ( ако имате сериозни чувства към нея )
Колкото и е нужно!Първоначално написано от SunFl0w3r
![]()
![]()
[12:17:51 AM] =) каза: emm nidei da piish kat znaish che kat se napiish
[12:17:53 AM] =) каза: i te izbia
[12:17:57 AM] =) каза:
[12:17:57 AM] =) каза: na luboff!!
Не съм имал успех ако чакам повече от 10тина дена. Не че не съм чакал т.е. молил и по 5-6 месеца но накрая ми писва. Или стават работите до 2 седмици или може да си чакаш до безкрайност . Чувствата отшумяват ако няма секс в края на краищата като си купиш кола искаш да я караш а не само да я миеш и подържаш.![]()
2-3 дни
Е тва е отговора, а тези които казват, че ще чакат "колкото й е нужно" или "когато е готова" в повечето случеи са девствени.Първоначално написано от NeZaPoznat
Продавам оригинални парфюми на ниски цени
е да но понякога има нещо което могат да искат повече от 2 седмици за да може да се отпусне момичето недейте толкова грубоПървоначално написано от Dobromir
Малко истински мъже останаха...готов съм да си я чакам колкото иска...аз не съм с момичето за секса а за тва че я ОБИЧАМ....ЛЮБОВ...ще си чакам колкото тряя![]()
Колкото е нужно, но хайде да кажем конкретен срок (тоест беше нужно толкова да се чака)- около 1 година![]()
Иначе е нормално да бъде колкото е нужно, а дали ще отшумят чувствата ще се разбере много по-рано, а и щом са отшумели значи идеята на чакането си е свършила работата. Момичето е решило, че не иска да бъде с това момче, а момчето си казва само дето чаках
![]()
Както и да е, правилно е да се чака, колкото е нужно, но това не означава да бъдеш глупак и да ти се измъкват с измислени причини, или страхове, а наистина да има истински причини и страхове, коио да се преодоляват.
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
абе то чакане, чакане, ОК, хубаво, ама накрая като не стане нищо, а си ЧАКАЛ една година, да ти таковам и чувствата честно - много ясно, че ще си кажеш - ех, поне да я бях опънал
Секса е неизменна част от сериозната връзка със взаимни чувства, любов и уважение.
Освен това секса е физиологична нужда, както яденето, пиенето, спането и срането.
Ако ми се лиготи повече от 3-4 седмици, едва ли ще я изтърпя.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
...или лапета.Първоначално написано от Dobromir
Путкопоклонник далеч не означава истински мъж.Първоначално написано от radybt
И не излизай с разни клишета. Естествено, че си с нея И заради секса.
А изрази от типа "путкопоклонник", както и това, че ти си с някоя заради секса не означава, че те прави истински мъж. Истински мъж според мен не означава, мачо, който сваля наляво-надясно жени и с извинение за израза се чуди "в коя дупка да си навре хуя", нито означава да бъде груб и да не му пука за момичето. Истинския мъж си има своя център в себе си и изобщо не се интересува от това дали ще му пуснат или не, защото той не е зависим от някакви идеи за секса и че това е най-главното, което го прави мъж. Секса не прави един мъж истински, или по-точно казано той прави само малка част, има още много други работи покрай това. Както писах по-горе важното е да не си глупак и да разбираш кое за какво става, да не те лъжат и така. А пък ако момичето си прецени, че не иска да е с теб, ок има и други момичета.Първоначално написано от PainMonopoly
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Истинският мъж не позволява на жените да му се качват на главата и да говори някакви сладки приказки, че не е с тях заради секса и ги ОБИЧА, само защото някои лигли това искат да чуят.
Ние всички имаме нужда от секс. Факт. Мъж, който го отрича, е лигльо и путкопоклонник. Жена, която го отрича, няма да и върви с мъжете.
Естествено, че секса не е всичко. Естествено, че е излишно просто да си търсиш дупка в която да си го завреш. Но секса е важен и без него не може в една връзка, в която освен физическа страст има и любов, уважение и приятелство.
Уха тука паднах от смях .. Истински мъже, Мега мъже и всяки такива дечорлига...хахах Той бил такъв и такъв.... Погледнато реално ... Мъжът дава парите той поръчва музиката, готов е да чака? Тва да не е автобус?!?! Кво да чака ? Да му дадът зелена карта за Сливата й ли ?
Става спонтано хич не се правят тънките сметки без крачмаря ... Седнали да определят срок.. няма срок всичко си идва отвътре Такива от сорта Гаджето ми иска да спи с мен.. Ми нормлано момче (мъж) е Иска и той своето... Ваще разбирания за ПЕРФЕКТНИЯ мъж са далече от ФИлмите по холивуд (Скъпата кола,бижута и всичко останало). Другия с теорията за мачомен Вземете галтайте преспивателните и по леглата .... Мъжът си плаща за всичкоДалеч е от мисълта за чакане Той знае .. Плаща поръчва, Такива чуства муства тва е само аз жените ... Ние сме банкомати свършат паричките почват фасоните .. Пак дойда пак фасоните .. Тва е при всички жени .. Няма жена която да си признае ... Може да погледнете родителите си .. Майка ви винаги е изнервена към края на месеца, не заради цикала а дали баща ви ще вземе заплата и колко ще е тя... :] Успех с чаканията за АВТОБУСА!
Приятеля на Punisherrr не посещава такива форуми отдавна и не се занимава с лайненца като тебПървоначално написано от Lecher
![]()
И нито е в голямото очакване,нито се чувства като мъченик от това. Можеш да дишаш спокойно.![]()
И ако ти е толкова спешен отговора - година и няколко месеца.
КЕф голем,нали?
![]()
Американец, италианец, французин и българин пътуват с кораб. На кораба има и една много красива жена. Гледат ден, гледат два и накрая американеца казва:
- Господа ! Мисля че аз като представител на най-могъщата нация имам право да ухажвам пръв дамата. Какво ще кажете вие ?
Италианеца казва:
- Аз съм представител на най-романтичната нация и за това мисля че аз трябва да ухажвам пръв дамата.
Французина казва:
- Французите сме най-големите любовници на света - за това аз ще ухажвам дамата.
Накрая всички се обръщат към българина и го питат:
- Вие няма ли да се опитате да ухажвате дамата господине ?.
- Ами аз от три дена я опъвам ... ама може и да я поухажвам малко - колко му е![]()
Ми той си почака 2 месеца...Иначе зависи-ако наистина го обичам,защо да не му пусна?
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Супер смотан въпрос....."Колко време сте склонни да чакате?",ми звучи така,все едно връзката се гради изцяло на секса и ако няма секс няма и връзка.
По темата:колкото е необходимо бих "чакал".
Вече ме чака година и малко. Ще почака още.![]()
не съм момче,но смятам,че ако едно момче наистина обича момичето ще поизчака малко ,за да е готова и даго направи,защото действително го желае,а не защото я карат...когато не е насила секса е много по-хубаво преживяване и за двамата партньори...
Уау мъжа плащал за всичко. Явно си свикнал да те приемат за банкомат, а не за мъж. Нямам думи. Точно така пък се показва колко някой е наивен щом позволява да му харчат парите, за да получи нещо. И това още повече се вижда по семейството, нали там човек е възпитаван, как да мисли по друг начин като това намира в семейството.Първоначално написано от vanksta
![]()
Истината е, че мъжа чака, ама не пасивно, а активно. Той ухажва, предразполага кара жената да се чувства добре, а не на ти 20 лв пусни ми сега.
![]()
![]()
Но както казах това не означава да си наивен, а да си добър. И е грешка да се смята, че който е добър е наивен. Щом някой е наивен/на значи не е толкова добър. Добрия знае как да не влиза в игричките на хората и как да не им се вързва на номерата, независимо за какво става въпрос
![]()
![]()