- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко сте склонни да чакате
Странни въпроси...Странни отговори...Не разбирам повечето от вас,но...Всеки с вижданията си...Няма как да кажем "Ето това е срокът!Ако момчето почака повече-шут на момичето!Ако е по-малко-момичето е к*рва!"(или нещо такова...не мога да мисля много много в момента)...Просто не любовта определя кой колко ще трябва да почака(в случая-момчето)Просто престанете с глуповатите си теми и спрете да се съобразявате и сравнявате винаги с останалите.Просто е мега тъпо от ваша страна.Разберете го!Направо лошо ми става вече като чета такива глупости..."Колко е нормално да ми е голям","Колко е нормалната възраст за 1 път?" ,"Нормално ли е на такава възраст?","Малка ли съм/е за това?" и т.н. и т.н. ...СТИГА!...Айде мн ви здраве от мен...Дано сте ме разбрали правилно...![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Това не е вярно. Само жените си мислите, че е така.Първоначално написано от lifelesscorpse
Абе ако секса е от първата вечер си е най-добре.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Ти сериозно ли казваш, че ще вземеш насериозно момиче/жена, с която си се чукал преди да и научиш името? Айде, моля ти се... Ако може без здрасти, направо като забележим, че ни харесвате и да си ви водим у нас, ама на другата сутрин като предявим някаква претенция да можете и курви да ни наричате... Аз не съм от типа момичета, които казват: "еди-колко-си месеца ако ме изчака и значи ме обича/няма да ме зареже на сутринта". Винаги си се водя от... интуицията. Да бе, звучи смешно, ама ако не мога да се отпусна, или ми е криво, или има дори и най - малката нищожна причина, която ме спира и се запъвам като магаре на лед и не свалям дори дреха от себе си. Ама в други вечери си ми идва музата... Като съм сама...Първоначално написано от PainMonopoly
Не знам... просто има адски много други неща, по които може да се разбере за отношенията му към мен, не смятам, че времето е критерий.
За да съм се обвързал с нея трябва да и знам и името и доста други неща за нея. Каквото и да е, няма нищо курвенско да пуснеш на ГАДЖЕТО си, било то и рано.
Иначе ако я прасна на първата среща когато сме се запознали - не, не бих я взел насериозно.![]()
Само аз ли виждам противоречие? "Не ми се чака, ама ако пусне много бързо значи е "лесна" и не е за сериозно." Правилно ли перефразирах? И ако да как да намерим угодията на мъжките ви желания?
Правя разлика между забивка с курва за една нощ и ГАДЖЕ.Първоначално написано от babity
![]()
Специално към девойките: връзка се започва, когато сте на такава възраст, когато гледате малко по-реалистично на живота и "принца от приказките" и няма да кажете "ама аз съм малка за секс", "ама не мога" и т.н.
Връзка се започва, когато си готов да се отдадеш на човека отсреща физически и емоционално. Не разбирам от какво толкова ви е страх да правите секс с приятелите си и го отлааагате, и отлааагате напред, напред във времето.. За мен е супер нелогично. Нормално е, когато човека отсреща те привлича, да правите секс. Наистина не разбирам каква е тая "любов" инак. Хубаво, общувате си, привързани сте един към друг, ама пък даже и да не си помисляте как мачкате чаршафите с любимия човек... или тоя е някакъв пълен льохман, или вие нещо не сте в ред.
"Малка съм за секс и той ако ме обича ще ме чака, колкото е нужно."
Ами като си малка=> не започваш връзка. Защото, за да имаш истинска връзка е нужно не само да си помагате емоционално, да се разбирате и т.н., ами и да правите секс, защото човека те привлича, желаеш го, ебати... Не значи, че трябва веднага да се метнете в кревата, ама пък цяла година...Хващаш си гадже, което те допълва като личност, но и те привлича, и си готова, знаеш, че искаш да правиш секс с този човек, можеш да поемеш отговорност от действията си, а не да си на 14, година-две да се дърпаш, а когато най-сетне го направиш, да се тревожиш бременна ли си и "какъв е тоя идиот, за Бога, че така да те принуждава?! Безсрамник!". Ами като ще мислите така, момичета, не сте готови за връзка. Живейте си детството и не бързайте.
Иначе евала на железните пичове, които явно задоволяват желанието към половинката си с десислава.
^^Евала, това е мнението.![]()
=D>Първоначално написано от mArMaLaDkA
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Ами зависи...ако държат на момичето,ще чакат колкото е нужно,а ако не им пука чак толкова - няма да си и помислят за чакане
Защо да не гледам достаъчно реалистично на живота и да мога да имам хубава връзка и все пак да смятам,че не ми е време за секс сега?Първоначално написано от mArMaLaDkA
Кой казва,че не си го помисляме,не говорим за тва и че не сме си близки и в тва отношение?Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
И тва не е така. Не можеш да ми кажеш,че връзката ми нещо и куца,заради това,че още не е имало секс.Първоначално написано от mArMaLaDkA
А липсата му е свързана с други причини,но не и с това да не се привличаме..Тва съвсем не е така.
Ами да. Всичко това е така.Първоначално написано от mArMaLaDkA
И отново това не засяга причината да не го правя.![]()
Нищо подобноПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Сега ще започнат да се пишат хиляди постове, които оборват моя и изведнъж ще се появят хиляди изключения. Хубаво, може и да има, въпреки че не ми се вярва. Аз си изразих моето мнение, което може би е по-обобщено, но това е защото не желая да се задълбавам в едни неща, които са казвани тооолкова много пъти, че чак да му писне на човек. Именно по тази причина, няма и да се старая да подкрепям мнението си или да оборвам чуждото.Всеки да го приема, както иска.
Punisherrr, до колкото знам вие поддържате връзка от разстояние или греша?
Секса е неизменна част от сериозната връзка със взаимни чувства, любов и уважение.
Изцяло зависи в кво настроение съм иначе към 5-6 седмици 7 като абсолютен максимум.
Ако момичето е девствено емормално(мже би) да поизчака със секса,докато реши дали наистина го иска от настоящето момче или не.
Когато първият път премине ,времето на "изчакване" намалява,защото стресът от
-болката
-кръвта
..and so on...е отминала и ТЯ вече знае какво е и й е по-лесно.
Една съученичка пусна на приятеля си след 7дни и си имат 2годишна връзка!
Така беше известно време(като връзката не е била вирутална ако това си мислитеПървоначално написано от babity
) ,но от началото на годината насам разстояние няма.
Така че връзката ми е съвсем нормална.
Медал за теб,майна! Особено ако през повече от половината от времето, в което сте заедно сте си го изкарали "нормално". Тогава трябва да ти се издигне паметник. И на двамата!Първоначално написано от Punisherrr
![]()
За каквото и да говорим,било то за 14 годишни,дето правят секс,или за фетиши или каквото и да е,ние говорим най-общо.Демек за масата.Да,всички знаем,че има изключения,обаче като ми започнат всички 'Ама аз съм изключение'.Хубаво,и как от примерно 100 човека 99 са изключения.![]()
ПП:Не говоря за Пънишър,която много уважавам и съм сигурна,че тя настина е изключение.Ама хора-айде не казвайте това с изключенията,че ставате смешни.
Не може всички да са изключения просто....![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Ако наииииистиииинаааааа имам големи чувства, което е едно на милион при мен тогава може би до месец... като през това време ще излизам и с други. Ако все пак не иска няма да е режа ама отдръпвам вниманието спирам да званя и да я търся... ако наистина ме харесва и иска да е с мен ще се обади ако не да се оправя. секса е от много голямо значение. Като чуя някакви пишлигарщини да казват " аз ходя с него, гаджета сме от еди колко си време" и в следващия момент разбера че не му пущи си казвам бахти луузъра дет ша е тоя пич
Да ДЪРЖА на нея ??!! Това съм го чувал вече ..Първоначално написано от Shally
![]()
Да ти кажа ли как приключи моето "чакане" ?
Ами един ден след 6 месечно "чакане" се виждаме и тя ми казва:
- Вече не те обичам. Влюбих се в друг.
- Как така се влюби ? Откъде знаеш че държи на теб?
- Ами вчера правихме секс ?
- Как??!! Нали не беше готова ? Нали ми каза че като си готова ще го направим?
- Ами снощи се почувствах готова. А и той не ме попита ...
- Как така не те попита ? Нали ми каза че ако го направя без да ми позволиш и край с нас ?
- А ти защо ме послуша ?!!![]()
Звучи като виц но не е![]()
Втф !!?? Тая вярно е била луда.Първоначално написано от NeZaPoznat
![]()
Мен ме чакаха 5 месеца, но и двамата бяхме девствени. Сега вече, след като не съм, предполагам, че бая по-малко бих чакала. Месец максимум. Не знам.
Малко истински мъже останаха...готов съм да си я чакам колкото иска...аз не съм с момичето за секса а за тва че я ОБИЧАМ....ЛЮБОВ...ще си чакам колкото тряяПуткопоклонник далеч не означава истински мъж.
И не излизай с разни клишета. Естествено, че си с нея И заради секса.
А изрази от типа "путкопоклонник", както и това, че ти си с някоя заради секса не означава, че те прави истински мъж. Истински мъж според мен не означава, мачо, който сваля наляво-надясно жени и с извинение за израза се чуди "в коя дупка да си навре хуя", нито означава да бъде груб и да не му пука за момичето. Истинския мъж си има своя център в себе си и изобщо не се интересува от това дали ще му пуснат или не, защото той не е зависим от някакви идеи за секса и че това е най-главното, което го прави мъж. Секса не прави един мъж истински, или по-точно казано той прави само малка част, има още много други работи покрай това. Както писах по-горе важното е да не си глупак и да разбираш кое за какво става, да не те лъжат и така. А пък ако момичето си прецени, че не иска да е с теб, ок има и други момичета.![]()
+1000000000000000000000000000000000
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!