.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 91
    xaxaxaxa po gornoto mnenie naistina zvu4i kato vic xaxaxa pi4 izvinqvai ama naistina e adski tupo i sme6no ot neina strana
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

спред мен разли4ни на4ини на мислене безброй всеки 6те каже разли4но, 4е няма да 4ака мн време да полу4и не6то друг 6те 6те 4ака колкото е необходимо според мен ,ако искате сериозна връзка трябва наистина да се 4увсташ готов за подобно не6то 6тот все пак си е доста сериозна кра4ка вав връзката , а не просто да из4ука6 камбаните за ве4ерта и " ае мн яко бе6е " когато и двамата се по4увствате готови за подобно не6то то се слу4ва така е според мен :P :P :P

Ако приятелката ми е девствена, най-много 3 месеца, ако не е до 9-та среща.

В една истинска връзка има секс, ако тя не иска да прави секс с мене - значи ме разиграва и не приема връзката ни като връзка. Аз не съм глупак и не се оставям да бъда разиграван...
    Винаги очаквай неочакваното!

Супер фен Аватара на zero
    Тооо не е задължително, че като е с мен
    ще прави секс
    Ще прави секс ако реши, няма смисъл да я насилвам
    Иначе ако я обичам съм склонен да чакам неопределено време
    Може 1/3 години без секс, но какво пък .. като знам, че чакането
    ще си струва
    + това не е казано, че няма да има любовна игра
    Все пак секса, не е с най-висок приоритет ...
    П.С: Говоря ако е девствена !
    Ако не е до 3-4 месец и шута

Ами от 1-я път когато се видяхме бех склонен да я чакам колкото и е нужно и чаках тя да покаже, че иска нещо да се случи. Сега е различно и при двамата но май е нормално след толкова дълга връзка

There's nothing left to lose
    There's nothing left to prove
    Surrender your love
    It's all you can do, yeah

Град
    Stara Zagora
    Чакал съм и 2 месеца, но си е заслужавало

Въпрос в чакане включва ли се да не лупкам друго? Ако е тъй не е на добре работата иначе колкото и тряа Пъпчиви грозни типове и уродливи мацки да не коментират моля.

Град
    Улицата
    колко трябва аз съм с нея не за ебането та да и давам зор аз мойта я чаках 5 месеца пък съм жив
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Slawi92
    колко трябва аз съм с нея не за ебането та да и давам зор аз мойта я чаках 5 месеца пък съм жив

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Ако наистина имам сериозни чувства мога да я чакам колкото е нужно, ама без да ми вади някакви разсъждения, че след сватбата трябвало.. : )) .. а иначе и без това не ми е до секс последно време.. дори и да съм с момиче, което не го имам за нещо сериозно.. пак мога да си изчакам, стига тя да ме кара да се чувствам желан и без секс..

Повече от фен
    Град
    Велико Търново
    3-4 дена,след това и смъквам гащите !

sled edni 11 meseca...ve4e 4akam po...15 minuti?
    "NO SEX! SEX IS BAD!"

Цитирай Първоначално написано от dembi
    абе то чакане, чакане, ОК, хубаво, ама накрая като не стане нищо, а си ЧАКАЛ една година, да ти таковам и чувствата честно - много ясно, че ще си кажеш - ех, поне да я бях опънал

много тъпо мислите заклевам се

Повече от фен Аватара на wersa4e
    Град
    Северен полюс
    Наистина много дълго време, докато не ми поникне първя бял косъм.
    КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА

Повече от фен Аватара на YourPoison
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly
    Цитирай Първоначално написано от radybt
    Малко истински мъже останаха...готов съм да си я чакам колкото иска...аз не съм с момичето за секса а за тва че я ОБИЧАМ....ЛЮБОВ...ще си чакам колкото тряя
    Путкопоклонник далеч не означава истински мъж.

И не излизай с разни клишета. Естествено, че си с нея И заради секса.
    А изрази от типа "путкопоклонник", както и това, че ти си с някоя заради секса не означава, че те прави истински мъж. Истински мъж според мен не означава, мачо, който сваля наляво-надясно жени и с извинение за израза се чуди "в коя дупка да си навре хуя", нито означава да бъде груб и да не му пука за момичето. Истинския мъж си има своя център в себе си и изобщо не се интересува от това дали ще му пуснат или не, защото той не е зависим от някакви идеи за секса и че това е най-главното, което го прави мъж. Секса не прави един мъж истински, или по-точно казано той прави само малка част, има още много други работи покрай това. Както писах по-горе важното е да не си глупак и да разбираш кое за какво става, да не те лъжат и така. А пък ако момичето си прецени, че не иска да е с теб, ок има и други момичета.
    +++++

От къде ги вадите тея теми, че си виждам постовете, само да се червя тука...

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Ако обича истински ще чака!И тва е положението!
    Едва ли би искал да се развали всичко заради единия секс..ако е така не си струва да си с него!
    Казвала съм го преди..казвам го и сега искаш секс ходи при курви (:
    Когато искам тогава ш има ;д
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Re: Колко сте склонни да чакате

Цитирай Първоначално написано от SunFl0w3r
    Въпросът ми е към момчетата,защото като прочетох няколко теми тук и направо си изкарах акъла
    Започвам да се убеждавам че май момчетата си търсят само секс,но все пак колко време сте склонни да изчакате приятелката си за секс ( ако имате сериозни чувства към нея )
    ако заслужава...

Много сте забавни с тия срокове, като че ли става дума за сметка за ток, а не за живо същество, което си има страхове и притеснения. Естествено, напълно е възможно момичето да се лигави и да ви мотае, ама щом допускате това да се случва и номерът да минава, значи проблемът си е у вас, момчета, а не у момичето. Сексът е важен, но не е всичко. Според мен. И ако двама души се обичат, ще намерят начин да се разберат по този въпрос, да се справят със ситуацията и да продължат напред.

ми като момиче наблюдател отстрани мога да кажа,че много зависи от възрастта и чувствата.!!!

Град
    София
    Като ви гледам как расъждават някои .. Не разбирам вие зарди секса ли сте с нея или ? Ако наистина я обичате ще чакате.Се пак и тя може да си има своите притеснения.Не сичко е секса ..
    Ревнува този, който се страхува, че ще загуби нещо, което не заслужава!!

Повече от фен
    Град
    Видин
    ужас това е адски гадно ,, ако момичето е девствено и се притеснява , срам я е и я страх ,, а пък момчето не е девствено що па да не я изчака , ако наистина я уважава и цени , както прави един мъж , а не ако не праите секс айде ,, и четох некво мнение ,, извинете ама не може да сравнявате колата с жената, нали ?

Аз съм готов да "чакам" колкото е нужно за мен секса никога не е бил на първо място и съм казал на приятелката ми когато е готова и когато е сигурна че иска да го направим да ми каже А такива които не са "путкопоклонници" могат да са сигурни че на 30-40 години ще им е мн трудно да си намерят сериозна приятелка да не говорим за създаване на поколение и т.н.

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    аз като момиче ще кажа колко бих накарала момче да чака .. ако ходим сериозно опознали сме се достатъчно без да слагам това в определен от период на време в който се е случила и съм сигурна . 3 месеца до 4-5 може би .. според мен си е съвсем нормално ..
    in defense of our dreams...

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Най-много съм чакал месец... а сега вече на тия години не повече от 6 часа чакам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си