- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко сте склонни да чакате
xaxaxaxa po gornoto mnenie naistina zvu4i kato vic xaxaxa pi4 izvinqvai ama naistina e adski tupo i sme6no ot neina strana![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
спред мен разли4ни на4ини на мислене безброй всеки 6те каже разли4но, 4е няма да 4ака мн време да полу4и не6то друг 6те 6те 4ака колкото е необходимо според мен ,ако искате сериозна връзка трябва наистина да се 4увсташ готов за подобно не6то 6тот все пак си е доста сериозна кра4ка вав връзката , а не просто да из4ука6 камбаните за ве4ерта и " ае мн яко бе6е " когато и двамата се по4увствате готови за подобно не6то то се слу4ва така е според мен :P :P :P![]()
Ако приятелката ми е девствена, най-много 3 месеца, ако не е до 9-та среща.
В една истинска връзка има секс, ако тя не иска да прави секс с мене - значи ме разиграва и не приема връзката ни като връзка. Аз не съм глупак и не се оставям да бъда разиграван...![]()
Винаги очаквай неочакваното!
Тооо не е задължително, че като е с мен
ще прави секс
Ще прави секс ако реши, няма смисъл да я насилвам
Иначе ако я обичам съм склонен да чакам неопределено време
Може 1/3 години без секс, но какво пък .. като знам, че чакането
ще си струва
+ това не е казано, че няма да има любовна игра
Все пак секса, не е с най-висок приоритет ...
П.С: Говоря ако е девствена !
Ако не е до 3-4 месец и шута![]()
Ами от 1-я път когато се видяхме бех склонен да я чакам колкото и е нужно и чаках тя да покаже, че иска нещо да се случи. Сега е различно и при двамата но май е нормално след толкова дълга връзка![]()
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
Чакал съм и 2 месеца, но си е заслужавало![]()
Въпрос в чакане включва ли се да не лупкам друго? Ако е тъй не е на добре работата иначе колкото и тряа![]()
![]()
Пъпчиви грозни типове и уродливи мацки да не коментират моля.
![]()
колко трябва аз съм с нея не за ебането та да и давам зор аз мойта я чаках 5 месеца пък съм жив
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Ако наистина имам сериозни чувства мога да я чакам колкото е нужно, ама без да ми вади някакви разсъждения, че след сватбата трябвало.. : )) .. а иначе и без това не ми е до секс последно време.. дори и да съм с момиче, което не го имам за нещо сериозно.. пак мога да си изчакам, стига тя да ме кара да се чувствам желан и без секс..
3-4 дена,след това и смъквам гащите !
sled edni 11 meseca...ve4e 4akam po...15 minuti?
"NO SEX! SEX IS BAD!"
Първоначално написано от dembi
много тъпо мислите заклевам се![]()
Наистина много дълго време, докато не ми поникне първя бял косъм.![]()
![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
От къде ги вадите тея теми, че си виждам постовете, само да се червя тука...
Ако обича истински ще чака!И тва е положението!
Едва ли би искал да се развали всичко заради единия секс..ако е така не си струва да си с него!
Казвала съм го преди..казвам го и сега искаш секс ходи при курви (:
Когато искам тогава ш има ;д![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
ако заслужава...Първоначално написано от SunFl0w3r
Много сте забавни с тия срокове, като че ли става дума за сметка за ток, а не за живо същество, което си има страхове и притеснения. Естествено, напълно е възможно момичето да се лигави и да ви мотае, ама щом допускате това да се случва и номерът да минава, значи проблемът си е у вас, момчета, а не у момичето. Сексът е важен, но не е всичко. Според мен. И ако двама души се обичат, ще намерят начин да се разберат по този въпрос, да се справят със ситуацията и да продължат напред.![]()
ми като момиче наблюдател отстрани мога да кажа,че много зависи от възрастта и чувствата.!!!![]()
Като ви гледам как расъждават някои ..Не разбирам вие зарди секса ли сте с нея или ? Ако наистина я обичате ще чакате.Се пак и тя може да си има своите притеснения.Не сичко е секса ..
![]()
Ревнува този, който се страхува, че ще загуби нещо, което не заслужава!!
ужас това е адски гадно ,, ако момичето е девствено и се притеснява , срам я е и я страх ,, а пък момчето не е девствено що па да не я изчака , ако наистина я уважава и цени , както прави един мъж , а не ако не праите секс айде ,, и четох некво мнение ,, извинете ама не може да сравнявате колата с жената, нали ?![]()
![]()
Аз съм готов да "чакам" колкото е нужно за мен секса никога не е бил на първо място и съм казал на приятелката ми когато е готова и когато е сигурна че иска да го направим да ми кажеА такива които не са "путкопоклонници" могат да са сигурни че на 30-40 години ще им е мн трудно да си намерят сериозна приятелка да не говорим за създаване на поколение и т.н.
![]()
аз като момиче ще кажа колко бих накарала момче да чака .. ако ходим сериозно опознали сме се достатъчно без да слагам това в определен от период на време в който се е случила и съм сигурна . 3 месеца до 4-5 може би .. според мен си е съвсем нормално ..![]()
in defense of our dreams...
Най-много съм чакал месец... а сега вече на тия години не повече от 6 часа чакам.