- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко сте склонни да чакате
Винаги съм вярвал в съществуването на Шотландските бойци!Първоначално написано от Bixel
Първоначално написано от Xitap
![]()
GTA Stunting
Цял живот ,ако трябва!
Доста тъп въпрос наистина.
точно в момента приятеля ми има 2 лева в джоба и го черпих кексче и запалкаПървоначално написано от Riva
той ме изчака 5 месеца преди да правим секс а вече ходим година и 2 месеца и последното нещо за което мислим е как да се разделяме заради повърхностни неща от рода кой колко пари имал в джоба(защото така го е прецакала системата нали се сещате
) или кой колко е чакал за нечия дупка секса си е супер и си не нужда обаче идва един момент в който при някой е даже (около 20 години тоя момент) когато пишката не ти става и тогава какво остава шибаната лигава любов аз не съм романтичка не гледам холивутски сълзливи филми с мечти за бели огради и дете футболистче по скоро съм реалист и си подреждам приоритетите във врзката любов секс пари според мен трябва да бъде така
![]()
jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan![]()
![]()
ХАХАХАХАХАХАХАХАХ досега чета темата "колко сте склонни да чукате"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GTA Stunting
Това да ме кара да чакам 2 години преди да ми пусне е или лапешка история и е невъзможно да се получи на 30-40 години, или е прекалено задръстена, за да е с мен.Първоначално написано от beliqsmok
Секса е съвсем естествено нещо и е неотменна част от всяка зряла връзка и няма абсолютно никаква разумна причина да се отлага.
Така че за мене не се притеснявай, сериозни връзки не ми липсват, няма и да ми липсват.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Попринцип не много,но ако се бави доста преди да ми пусне ще си помисля че и има нещо![]()
тия дето отговарят с "ще я чакам толкова колкото трябва" .. ми пълнят душата!!![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от Bixel
![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Колкото е необходимо бих чакал. Особено ако я обичам!![]()
Зависи... на колко е години, дали е девствена... щото ако е на 18 години и не е девствена.. надали ще е дълго.
Със 14-15 годишни не бих тръгнал, но ако е на 17 да речем и е девствена(което се среща адски рядко) няколко месеца.
![]()
Точно тея,които отговарят така изобщо не са на това мнение.Чакане колкото трябва няма.Има такъв израз,според който тя да се почувства по-добре и да се развие по-бързо ситуацията.Ако искаха да я чакат колкото трябва въпроса нямаше изобщо да бъде повдигнат.Че момичетата лесно се манипулират,манипулират се ама чак пък толкоз...Първоначално написано от Hilary_
![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.