.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 91 от общо 91
    Супер фен Аватара на Riot
    Аз съм железен.
    Мога със/мога без

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    векове
    GTA Stunting

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Цитирай Първоначално написано от Bixel
    векове
    Винаги съм вярвал в съществуването на Шотландските бойци!

Град
    Ямбол д'ге
    Цитирай Първоначално написано от Xitap
    векове
    GTA Stunting

Повече от фен Аватара на YourPoison
    Цитирай Първоначално написано от Xitap
    векове
    йес бее

Цял живот ,ако трябва!
    Доста тъп въпрос наистина.

Супер фен Аватара на Amateur
    Колкото е необходимо!

Град
    TRQVNA
    Цитирай Първоначално написано от Riva
    Цитирай Първоначално написано от vanksta
    Уха тука паднах от смях .. Истински мъже, Мега мъже и всяки такива дечорлига... хахах Той бил такъв и такъв.... Погледнато реално ... Мъжът дава парите той поръчва музиката, готов е да чака? Тва да не е автобус?!?! Кво да чака ? Да му дадът зелена карта за Сливата й ли ?

Става спонтано хич не се правят тънките сметки без крачмаря ... Седнали да определят срок.. няма срок всичко си идва отвътре Такива от сорта Гаджето ми иска да спи с мен.. Ми нормлано момче (мъж) е Иска и той своето... Ваще разбирания за ПЕРФЕКТНИЯ мъж са далече от ФИлмите по холивуд (Скъпата кола,бижута и всичко останало). Другия с теорията за мачомен Вземете галтайте преспивателните и по леглата .... Мъжът си плаща за всичко Далеч е от мисълта за чакане Той знае .. Плаща поръчва, Такива чуства муства тва е само аз жените ... Ние сме банкомати свършат паричките почват фасоните .. Пак дойда пак фасоните .. Тва е при всички жени .. Няма жена която да си признае ... Може да погледнете родителите си .. Майка ви винаги е изнервена към края на месеца, не заради цикала а дали баща ви ще вземе заплата и колко ще е тя... :] Успех с чаканията за АВТОБУСА!
    Самата истина.
    точно в момента приятеля ми има 2 лева в джоба и го черпих кексче и запалка той ме изчака 5 месеца преди да правим секс а вече ходим година и 2 месеца и последното нещо за което мислим е как да се разделяме заради повърхностни неща от рода кой колко пари имал в джоба(защото така го е прецакала системата нали се сещате ) или кой колко е чакал за нечия дупка секса си е супер и си не нужда обаче идва един момент в който при някой е даже (около 20 години тоя момент) когато пишката не ти става и тогава какво остава шибаната лигава любов аз не съм романтичка не гледам холивутски сълзливи филми с мечти за бели огради и дете футболистче по скоро съм реалист и си подреждам приоритетите във врзката любов секс пари според мен трябва да бъде така
    jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan

Град
    Ямбол д'ге
    ХАХАХАХАХАХАХАХАХ досега чета темата "колко сте склонни да чукате"
    GTA Stunting

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от beliqsmok
    Аз съм готов да "чакам" колкото е нужно за мен секса никога не е бил на първо място и съм казал на приятелката ми когато е готова и когато е сигурна че иска да го направим да ми каже А такива които не са "путкопоклонници" могат да са сигурни че на 30-40 години ще им е мн трудно да си намерят сериозна приятелка да не говорим за създаване на поколение и т.н.
    Това да ме кара да чакам 2 години преди да ми пусне е или лапешка история и е невъзможно да се получи на 30-40 години, или е прекалено задръстена, за да е с мен.

Секса е съвсем естествено нещо и е неотменна част от всяка зряла връзка и няма абсолютно никаква разумна причина да се отлага.

Така че за мене не се притеснявай, сериозни връзки не ми липсват, няма и да ми липсват.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Попринцип не много,но ако се бави доста преди да ми пусне ще си помисля че и има нещо

Мега фен Аватара на Hilary_
    тия дето отговарят с "ще я чакам толкова колкото трябва" .. ми пълнят душата!!

Супер фен Аватара на fenasf
    ХАХАХАХАХАХАХАХАХ досега чета темата "колко сте склонни да чукате"
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Колкото е необходимо бих чакал. Особено ако я обичам!

Зависи... на колко е години, дали е девствена... щото ако е на 18 години и не е девствена.. надали ще е дълго.
    Със 14-15 годишни не бих тръгнал, но ако е на 17 да речем и е девствена(което се среща адски рядко ) няколко месеца.

Супер фен Аватара на bEbsI
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    тия дето отговарят с "ще я чакам толкова колкото трябва" .. ми пълнят душата!!
    Точно тея,които отговарят така изобщо не са на това мнение.Чакане колкото трябва няма.Има такъв израз,според който тя да се почувства по-добре и да се развие по-бързо ситуацията.Ако искаха да я чакат колкото трябва въпроса нямаше изобщо да бъде повдигнат.Че момичетата лесно се манипулират,манипулират се ама чак пък толкоз...
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си