- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко...?
На 12 ти е рано още.Изчакай да пораснеш и тогава.А що се отнася до децата-да правят каквото си искат.Освен това,когато някоя 12 годишна недорасла госпожица ти кажа,че е правила секс не й вярвай.Твърде възможно е да го казва само и само да се направи на голяма.
Прости невежеството ми..Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
ами преди да го направя ми беше 16 .. мислех че е нормално ... сега като се замисля ако бях на 17 по добре щеше да е![]()
Ми какво да ти кажа... не бързай! когато сама решиш тогава. избери сама човека с когото искаш да го направиш и най-вече после да не съжаляваш че си го направила.според мен а може би и според други хора по добре изчакай малко, порасни, пък тогава прави каквото си поискаш.
![]()
lazeto
ами няма нормално - ненормално вече явно в тоя свят... Човек като го иска - прави го...Когато се чувства готов и психически и физически... Разбира се,че колкото по-късно толкова по-добре... Не бива тези неща да се изживяват предварително!Но всеки си знае него си и като толкова неудържимо искат днешните младежи да порастнат - да заповядат!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...