.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Мега фен Аватара на sasha_90
    На 12 ти е рано още.Изчакай да пораснеш и тогава.А що се отнася до децата-да правят каквото си искат.Освен това,когато някоя 12 годишна недорасла госпожица ти кажа,че е правила секс не й вярвай.Твърде възможно е да го казва само и само да се направи на голяма.

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Цитирай Първоначално написано от radybt
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Когато изчетеш темата за обща сексуална култура и запомниш всичко. В комбинация с желание... ей тогава.
    Хахахахахахаха...съгласен съм с колегата
    "Колежка", ако не възразявате.
    Прости невежеството ми..

ами преди да го направя ми беше 16 .. мислех че е нормално ... сега като се замисля ако бях на 17 по добре щеше да е

Град
    gr. Vetren ul. 50-ta 162
    Ми какво да ти кажа... не бързай! когато сама решиш тогава. избери сама човека с когото искаш да го направиш и най-вече после да не съжаляваш че си го направила. според мен а може би и според други хора по добре изчакай малко, порасни, пък тогава прави каквото си поискаш.
    lazeto

ами няма нормално - ненормално вече явно в тоя свят... Човек като го иска - прави го...Когато се чувства готов и психически и физически... Разбира се,че колкото по-късно толкова по-добре... Не бива тези неща да се изживяват предварително!Но всеки си знае него си и като толкова неудържимо искат днешните младежи да порастнат - да заповядат!
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си