- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- OnE TreE HilL - SeasonE 7
От Август започва 7ми сезон на Трий Хил и отпадат Пейтън и Лукаспишет мнения по въпроса неэнам какво ще е без главните герои ;( вие как мислите?
Брей,тоя сериал ще стане като "Дързост и красота"![]()
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
харесвам сериала - да , но наистина време е да се спрат!
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Пффф ми нзНещо хиляда сезона станаха,ама може да направят така че да дадат как растът малките - Джейми и бебето на Пейтън и Лукас
![]()
нз .. а може тях двамцата да ги пратят някъде на пътешествие ,и да продължат с другите
![]()
![]()
![]()
охх нэ дано има хубава развръзка не искам да свършва харесвам тоя сериал![]()
![]()
![]()
Това е любимият ми сериал . Но честно казано 5 и 6 сезон не струваха. Предполагам че 7 ще бъде още по-тъп. Наистина е време да го спрат !!!
Обожавам този сериал,но 7 сезон смятам,че е напълно излишен.6-ти си завърши добре и няма смисъл да продължава повече..особено без Лукас и Пейтън.Пък и магията вече я няма и става банално и скучно.Ако ще има нов сезон,едва ли ще го гледам.![]()
Много го обичам тоя сериал обаче взе да става като сапунка... За мене той трябваше да свърши в края на 4-ти сезон... После започна да ми става безинтересен, даже последните серии на 6-ти изобщо не съм ги гледала... Супер тъпо ми бешеСпоред мен няма смисъл от тоя 7-ми сезон, а и без Лукас не знам изобщо кво ще е...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
нз на мене ми е все така интелесен бих искала да направят нов сериал или филм със същите актьориуникални са!
![]()