Цитирай Първоначално написано от rubi
да си студент филология си е шибано...особено английска филология...моя личен съвет е да не се набутваш...английския е изключително разпространен език и полсе много трудно се намира свястна работа освен ако не ти се става даскал,което в Бг е без бъдеще....
Другото е че освен езика се учи езикознание...история на езика или общо казано региона от който произлиза/е възникнал...учи се литература на тоя език...да не говорим горните години колко шибано става като почнеш да учиш видовете превод/дадат ти някой неизвестен роман да превеждаш и си е****ш майката....или пък ако учиш за даскал разните методики на обучение...видове преподаване и т.н...
аз го казвам от гледна точка че и аз се набутах да уча филология и то гръцка...сега си бия главата в стената и гледам да изкарам успех и да се разкарам...
а относно студентския живот-той ще е такъв какъвто си го направиш...ние с моите колеги хем излизаме да пием,хем сме сериозни и учим...прави си сметката и не си пропилявай живота
Няма просто какво друго да уча.......нито ми се отдава друго, нито го разбирам.Само английския си го знам и изкарвах 6-ци без да пипам нищо.За другите предмети едвам избутвах