- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво е да си студент
Няма просто какво друго да уча.......нито ми се отдава друго, нито го разбирам.Само английския си го знам и изкарвах 6-ци без да пипам нищо.За другите предмети едвам избутвахПървоначално написано от rubi
тези предмети които си имал в училище не се учат в университета..или поне не изглеждат така...смятай че това че си имал шестици не ти гарантира че знаеш езика...простия пример за това е че преди 2 години,когато кандидатсвахме нашия випуск,всички с 6-ци по английски на изпита в СУ изкараха 3-киПървоначално написано от NaskoKaulitz
ням нищо лошо ако не можеш да избуташ по предметите в училище,обаче с език,който е толкова разпространен,нямаш почти никакво бъдеще...конкуренцията е прекалено голяма...а да отидеш в чужбина,няма как да преподаваш на англичани английски ,а няма да имаш никаква специалност...следователно и възможност за работа...![]()
според мен ако ти се отдават езици трябва да избереш някой екзотичен,някой който не се среща често в Бг и няма толкова голяма конкуренция...шанса е по-висок...
скандинавските езици,арабските...китайски/японски...гръцки...все езици които имат малко кадри....
надявам се да схващаш за какво говоря![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
ти ще станеш лиПървоначално написано от Sneki
Лекцийте, филогийте...В кой университет по дяволите учиш, че и българска филология???
може би се е вкарала във филма ?Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Зависи кой факултет ще си, зависи коя специалност, зависи на какви преподаватели попаднеш, зависи на какви асистенти попаднеш. Много ЗАВИСИ..
Може да имаш някакви контролни през семестъра,може и да нямаш. Пак зависиНо дойде ли сесията наистина ставаш като книжен плъх. И пак зависи...от теб
![]()
Smile!?
Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
![]()
Взе ми думите изпод клавиатурата!
студентски живот - ах сладък живот..
всъщност не е толкова сладък.Приятеля ми е студент и като гледам как те гъзят само и само да си вземеш изпита с 3-ка направоо![]()
Ако имаш пари отивай във Варна в свободния, където ще ти е най - свободнозадели си и пари да си плащаш изпитите
Така си е! Ще има много време за купони, срещи, приятелства, гаджета и т.н., но пък след това идва времето на учението, курсови работи, доклади, задачи и какво ли не! Като цяло си е супер преживяване да си студент - жалко, че за мен вече свърши това време, ама какво да се прави - рано или късно идва времето и да завършиш!Първоначално написано от ThePowerOfLove
Като имате на предвид, че не с голямо желание кандидатствах, поради ред причини, в момента въобще не съжалявам, дори напротив много се радвам, че бях студент!
Същото като в училище, но с повече свободно време и повече възможности за избор.