.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Град
    На слънцето :>

права коса

Как да си запазя косата права докато спя?

ъ.. ако си я изправяш с преса не можеш ли мааалк, ама наистина много малко и от много далеч да си пръснеш лак за коса?
    Аз карам съквартирантката ми да ме пръска след като реша да съм права и... се запазва

Мега фен Аватара на Hilary_
    Пробвай с лак... ама не много ... и гледай много да не се връткаш през нощта ... Ама ме съмнява да се запази перфектно... На сутринта може да я поуправиш малко...

Град
    Мене лак ме нЕ 'фашта

:)

амии.. аз не се \\пръскам\\ с лак преди да си легна аз всяка сутрин се изправям.. друг начинн незнам ..

Като спиш права

Мега фен
    връзвай си я на опашка и като легнеш я положи така хубаво върху възглавницата, да няма чупки аз така правя и ми се запазва горе- долу, ама моята си е чуплива, така че ако твоята е по- права по принцип, би трябвало да се плучи напълно. ;]
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

ми няма начин..аз сутрин си изправям където се е накъдрила и така
    КоГаТо Си На рЪбА,КрАчКаТа нАпРЕд нЕ е АлТеРнаТиВа..!!!

Аз пък като се изправя и на другия ден-пак права..нЗ може би зависи от пресата
    Стивън Кинг е написал: ”Времето отмива всичко независимо дали го искаш или не. Времето отмива всичко,времето отнема всичко и накрая има само мрак. Понякога намираме другите в този мрак,а понякога ги губим в него.”

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от PepElqShKaAa
    ми няма начин..аз сутрин си изправям където се е накъдрила и така
    и аз така ,ама вечерта и слагам лак
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    Ами моята едно време в далечното минало беше много къдрава, а сега като я изправям от толкова време и като я суша с един такъв сешоар за изправяне и само в краищата се къдри.. и то не толкова къдри като подвива.. Ама аз съм маниячка да ми е права косата и няма начин ;д

преди да я изправиш слагаш крем за изправяне (nivea или gliss-за тези съм сигурна,че има някъв ефект) след т'ва изправяш,слагаш кристали и връзваш опашка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си