- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Голям проблем
Та ето и в какво се състои проблема. Имам една приятелка, която преди няколко дена ми сподели, че цикъла й закъснява с 4 месеца , т.е. не й е идвало от януари месец. И една подробност - девствена е. На какво може да се дължи това. Има ли някаква опастност за нея. Моля ви помогнете ми. Притеснен съм за нея.![]()
![]()
![]()
проблема е че не иска , а и не иска да каже на родителите си , за да не си помислят нещо. Други съвети нямате ли?![]()
![]()
![]()
Случи се същото и с една моя приятелка. ходи на гинеколог така и не разбраха кво й има.. гинеколожката й стреля малко на посоки.. ся й предписала някви хапчета ама ако и сега не стане ще я препратят във Варна.. 4 месеца са много и по добре да каже... др. вариант няма
Cruel Intentions
ай стига,не се плаши,на мен не ми беше идвало 8 месеца и си бях девствена,ама после провървя...
The night I laid my eyes on you,
Felt everything around me move
Got nervous when you looked my way
But you knew all the words to say
хахахах бременна е
Говнааааааааааа
Докато и се нормализира цикъла, първите 2 години може да е много нередовен.
Решението за лекар е единодушно![]()
но от друга страна докато и се нормализира цикъла ще е така а е възможно и обратното да и идва няколко пъти в месеца
Да не си е играла на възрастна? Макар, че в 4-ти месец вече си личи.
Ъ..На колко е?Ако скоро й е дошло за първи път е нормално,но ако не е така вече е много лошо...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Първоначално написано от kRaLev
Щом не иска на лекар и е девствена ... да се прекръсти на Дева Мария колкото се може по-скоро![]()
При мен същият проблем го имаше и се оказа, че имам микроаденом в хипофизата. Да ходи на лекар, че са тежки последствията ако не се лекува
Ако отскоро има цикъл нормално е ,но една консултация с лекар няма да й навреди,може да е нещо доста сериозноУспех...
Хормони,имах 1 приятелка с подобен проблем,ако е девствена и и закъснява - да отиде на гинеколог,обикновено след прегледа просто предписват някви хапчета за балансиране на хормоните..Спокойно
Първоначално написано от angellove
Хормонален дисбаланс,киста на матката,настинка бла бла.
Да отиде на ендокринолог.
Хъх не искала...ами то повечето момичета сигорно не биха отишли защото ги е страх -_- накарай я...може да е нещо по-сериозно, може и нищо да и няма, но все пак по-добре да си сигурен и спокоен или поне аз така мисля...![]()
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
Благодаря на всички отзовали се![]()
![]()
, състоянието и не търпи отлагане - отива на лекар.
е добре де като каже на тяхните нали ще я закарат на генеколог бе мамка му .. и нали там ще може лекаря/ката да потвърди че е девствена .. това може да е много сериозно..
ами когато бях 10 клас имах 1 съоченична на която не и беше идвало от 2-3 месеца, отидоха на лекар с майка й и там и бяха дали някви хапчета за предизвикване и се оправи. Нормално е попринцип в началото да е нередовен, на по добре да отиде на лекар и да каже на родителите си. А и те как не са забелязали особено майка и, нали и трябват разни работи, мойта майка ако ми закъснее с 1 сед. ще разбере веднага. Но все пак нека да поговори с техните а и каквото и да си помислят те като оти на лекар там ще се разбере, че си е девствена. Знам, че звучи банално, но родителите в повечето случаи реагират по-адекватно от нас и знаят как да ни помогнат.
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
няма място за притеснение, като се има предвид днешното поколение, щом казваш, че е девствена, значи е на не повече от 16 (предполагам), та има време да се нормализира, има хора, на които им е нередовен до 18-9 години, имам една приятелка, на която и дойде на 13 и като беше на 15 още не и беше редовен и един път и прескочи 9-10 месеца някъде, така че спокс