.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Голям проблем

Та ето и в какво се състои проблема. Имам една приятелка, която преди няколко дена ми сподели, че цикъла й закъснява с 4 месеца , т.е. не й е идвало от януари месец. И една подробност - девствена е. На какво може да се дължи това. Има ли някаква опастност за нея. Моля ви помогнете ми. Притеснен съм за нея.

Карай е на лекър

проблема е че не иска , а и не иска да каже на родителите си , за да не си помислят нещо. Други съвети нямате ли?

Повече от фен
    Град
    Горно Надолнище : ))
    Ами кажи на колко години е .. Попринцип на някои момичета им закаснява.. или им идва много често...

п.п.: Все пак обеди я да отидете на лекар,, може да има някакво възпаление

Бебокк
    3o.o5.2o1o г. ОБИЧАМ ТЕ!

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Случи се същото и с една моя приятелка. ходи на гинеколог така и не разбраха кво й има.. гинеколожката й стреля малко на посоки.. ся й предписала някви хапчета ама ако и сега не стане ще я препратят във Варна.. 4 месеца са много и по добре да каже... др. вариант няма

Cruel Intentions

ай стига,не се плаши,на мен не ми беше идвало 8 месеца и си бях девствена,ама после провървя...
    The night I laid my eyes on you,
    Felt everything around me move
    Got nervous when you looked my way
    But you knew all the words to say

хахахах бременна е
    Говнааааааааааа

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Докато и се нормализира цикъла, първите 2 години може да е много нередовен.

Решението за лекар е единодушно но от друга страна докато и се нормализира цикъла ще е така а е възможно и обратното да и идва няколко пъти в месеца

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Да не си е играла на възрастна? Макар, че в 4-ти месец вече си личи.

Град
    In the middle of Nowhere
    Ъ..На колко е?Ако скоро й е дошло за първи път е нормално,но ако не е така вече е много лошо...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Голям проблем

Цитирай Първоначално написано от kRaLev
    Та ето и в какво се състои проблема. Имам една приятелка, която преди няколко дена ми сподели, че цикъла й закъснява с 4 месеца , т.е. не й е идвало от януари месец. И една подробност - девствена е. На какво може да се дължи това. Има ли някаква опастност за нея. Моля ви помогнете ми. Притеснен съм за нея.

Щом не иска на лекар и е девствена ... да се прекръсти на Дева Мария колкото се може по-скоро

Мега фен
    Град
    София
    При мен същият проблем го имаше и се оказа, че имам микроаденом в хипофизата. Да ходи на лекар, че са тежки последствията ако не се лекува

Ако отскоро има цикъл нормално е ,но една консултация с лекар няма да й навреди,може да е нещо доста сериозно Успех...

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    Хормони,имах 1 приятелка с подобен проблем,ако е девствена и и закъснява - да отиде на гинеколог,обикновено след прегледа просто предписват някви хапчета за балансиране на хормоните..Спокойно
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Град
    Wonderland
    Хормонален дисбаланс,киста на матката,настинка бла бла.
    Да отиде на ендокринолог.

Хъх не искала...ами то повечето момичета сигорно не биха отишли защото ги е страх -_- накарай я...може да е нещо по-сериозно, може и нищо да и няма, но все пак по-добре да си сигурен и спокоен или поне аз така мисля...

There's nothing left to lose
    There's nothing left to prove
    Surrender your love
    It's all you can do, yeah

Благодаря на всички отзовали се , състоянието и не търпи отлагане - отива на лекар.

е добре де като каже на тяхните нали ще я закарат на генеколог бе мамка му .. и нали там ще може лекаря/ката да потвърди че е девствена .. това може да е много сериозно..

ами когато бях 10 клас имах 1 съоченична на която не и беше идвало от 2-3 месеца, отидоха на лекар с майка й и там и бяха дали някви хапчета за предизвикване и се оправи. Нормално е попринцип в началото да е нередовен, на по добре да отиде на лекар и да каже на родителите си. А и те как не са забелязали особено майка и, нали и трябват разни работи, мойта майка ако ми закъснее с 1 сед. ще разбере веднага. Но все пак нека да поговори с техните а и каквото и да си помислят те като оти на лекар там ще се разбере, че си е девствена. Знам, че звучи банално, но родителите в повечето случаи реагират по-адекватно от нас и знаят как да ни помогнат.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    няма място за притеснение, като се има предвид днешното поколение, щом казваш, че е девствена, значи е на не повече от 16 (предполагам), та има време да се нормализира, има хора, на които им е нередовен до 18-9 години, имам една приятелка, на която и дойде на 13 и като беше на 15 още не и беше редовен и един път и прескочи 9-10 месеца някъде, така че спокс

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си