.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Секс без презерватив...

правих секс без презерватив с момиче , което беше девствено.
    за целта взех 1 виагра,за да съм по-сигурен,че ще се справя и ще успея да я отворя.

Имам 1 въпрос: може ли да се случи така,че пениса ми да изтръпне от тая виагра и да не съм усетил , че свършвам. Макар че накрая си свърших в банята и усетих както си е по реда му.

Но нали знаете,че след като сте свършили и има едно трептене на пениса ви (от кеф) . Та на мен ми се получи така без да съм свършил (или не съм усетил) и сега не знам какво да правя...

Верно,по-лесно ми е да дам 30 кинта и да минава главоболието,но все пак да питам,защото все още си мисля,че просто се филмирам излишно.

Благодаря ви...

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Е, добре бе, момичето не е ли усетило дали си се изпразнил в нея?!

Не съм я питал още,ама пък много знае тя какво усеща и какво не,според мен...

Иначе възможно ли е от виаграта да не съм усетил?
    Мисля си , че не съм сгафил и няма смисъл да я тровя безцелно,но нали знаете,като стане за пръв път така и човек почва да се филмира...

И ми трябват някакви гаранции , за да съм спокоен....

Да ти имам и отношението към момичето,честно.
    "По-лесно ми е да дам 30 кинта.."
    Нали,супер лесно е,после тя да си бере ядове..Не виждам какво е толкова трудното да се сложи презерватив...После тук нямаше да гъмжи от теми ама той ме пази,ама нз си кфо си...
    Иначе не мисля,че виаграта е била добро решение,все още можеш да го вдигаш и без...чужда помощ предполагам,а съм чела,че не е добре да се взима,ако нямаш нужда от нея..както и повечето лекарства де.

Даже и да не си свършил в нея пак има вероятност да забременее,защото преди същинското изпразване се отделя минимално количество сперма.Другия път просто вземи презерватив,мн. главоболия ще ти спести
    Москва в сълзи не вярваше, а само в любовта...Мои са отново сутрините, телефонните разпечатки, погледа от балкона, съседа. Сърцето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си