.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

На море в цикъл

Знам,че има много такива теми,но моят жъпрос е различен!Ще бъда на лагер и най-вероятно ще ми дойде,ясно ми е какво трябва да направя,но се притеснявам да не би случайно да ми дойде на плажа! Въпреки че никога до сега не ми се е случвало! :P Моля,даваите някакви съвети! :d

Супер фен Аватара на gabi_94
    ами виж то като отидеш на море и цикъла се забавя, при мен винаги е така. От климата се получава така. Ако толкова се притесняваш - има тампони!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Аз знам за тампоните! Но не искам всеки ден да нося и само да се притеснявам!Все пак,благодаря за отговора Габи!

ами....на плажа ако ти дойде....незнам какво да ти кажа, нямаш спасение... смисъл, може да си сложиш съвсем тънка ежедневна превръзка на банския ако не искаш тампони..аз така бих направила.Превръзката няма да се вижда въобще, освен ако не си със светъл бански.Абе пак е гадно, щото като влизаш във водата ще се мокри...де да знам, може би най добрия вариант е да си слагаш от най малките тампони, щом не си сигурна кога точно ще ти дойде и това е...

Ми мацка аз съм чувала, че не е ехубаво да се носи тампон докато не си в цикъл.Даже не само съм чувала, а съм го чела.Така, че ако ти дойде на плажа нз кво да правиш, но по принцип от смяна на климата би трябвало да ен ти дойде, или се тъпчи с витамин Ц и може и да не ти дойде.

Мерси за отговорите! Едни казват,че Витамин Це помага,други пък не....! Както и да е...ще се надявам да не ми се случи на плажа!

Град
    На слънцето :>
    Ох мене един път ми беше дошло на плажа ужасно е.. добре, че сама се усетих и не се бях оклепала още и бързо бързо до тоалетната, превръзка от тея обикновените и бегом наобратно..
    А витамин Ц-то.. Ами аз като пих то беше 1-2ри ден на морето и то от 1вия ми беше дошло пих сигурно 1 кутия за 1 ден и на другия ден ми спря ама после същия месец ми дойде още 2 пъти..
    Незнам мацка няма много варианти Най-добре за по-сигурно ходи с ежедневна превръзка и след всяко къпане сменяй.. пък като ти дойде с тампони

Приятно прекарване и дано да не се налага нито едното да правиш

Мега фен Аватара на Hilary_
    Вариант едно тампони... и вариант две миии слагаш си къси панталонки ии си трайкаш... ако не искаш да стане гаф...

Град
    на ЛуНаТа
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Вариант едно тампони... и вариант две миии слагаш си къси панталонки ии си трайкаш... ако не искаш да стане гаф...
    +1
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Хм, някъде бях чела, че във вода не идвало... може да пробваш
    Сега сериозно - календарчето ли 'казва', че трябва да ти дойде тогава? Защото от климата повечето организми се объркват и е напълно възможно да не ти дойде изобщо тогава.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от Gercho0
    Мерси за отговорите! Едни казват,че Витамин Це помага,други пък не....! Както и да е...ще се надявам да не ми се случи на плажа!
    Защото при някои помага, а при други не, всеки организъм е индивидуален

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Хм, някъде бях чела, че във вода не идвало... може да пробваш
    Сега сериозно - календарчето ли 'казва', че трябва да ти дойде тогава? Защото от климата повечето организми се объркват и е напълно възможно да не ти дойде изобщо тогава.
    Или пък да ти дойде веднага след пристигането. Тампон е вариянта.

Ооо миналата година бях на море на 22 , а цикъла ми идва на 8 ми по принцип и отивам си някаква съвсем спокойно , че всичко е минало и съм се изчистила и свалям си дънките да си лягаме и ХОП Не беше истина направо , за щастие ми мина за 2 дена и не беше кой знае какво , бяхме цели 10 дена там .. АЗ не се къпах , но беше много неприятно да хода там с превръзка /тампони не слагам !/ Та , като идеш за всеки случай си вземи с тебе на плажа и се проверявай от време на време .. От банския не си личи! Няма как да стане гаф ..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Мерси много за отговорите,мацкии! Ще пробвам това с Витамин Це..а хапчета не мисля да пия! :Р

Супер фен Аватара на Shia
    Когато водата стане мътно червена ще разбереш,че това е ДЕНЯТ.

Тампона се надува от течности а.к.а цикъл,водата също е течна и мокра( )
    Няма ли възможност тампона да се надуе от самата вода.Знам какво става,ако го пусна на чешмяна вода или просто не знм какво говоря.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Shia
    Когато водата стане мътно червена ще разбереш,че това е ДЕНЯТ.

Тампона се надува от течности а.к.а цикъл,водата също е течна и мокра( )
    Няма ли възможност тампона да се надуе от самата вода.Знам какво става,ако го пусна на чешмяна вода или просто не знм какво говоря.
    е тя водата не прониква толкова надълбоко, че да достигне до тампона и той да се надуе
    авторке, ако не желаеш да пиеш хапчета, за да си го предизвикаш по- рано, единствено можеш да ходиш с тъмен бански и да си носиш превръзка/ тампон винаги. приятно прекарване. а само от любопитство- къде ще сте?
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    На слънцето :>
    Абе тя незнам кво трябва да прави с тая вода, че да и влезе до там
    Няма нищо да стане дори и да се надуе тампона. Тя ще го усети, защото когато попие достатъчно течност сам си излиза.

sladur4etyYy ,ili na Sozopol ili na Chernomorec shte sme

Супер фен Аватара на pinki
    Има хапчета измислени спец за такива случаи, казват се primolut-nor и са някъде към 7 лв ако не се лъжа (не съм сигурна за цената!) Питай в аптеките
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

anonymous497065
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от pinki
    Има хапчета измислени спец за такива случаи, казват се primolut-nor и са някъде към 7 лв ако не се лъжа (не съм сигурна за цената!) Питай в аптеките
    и какво правят?

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от DonnerWetter
    Цитирай Първоначално написано от pinki
    и какво правят?
    ами забавят цикъла, нали за това е темата
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

И аз щях да предложа тези хапчета
    Миналата година ми се наложи да ги пия,преди почивката се посъветвах с гинеколог
    Пих ги 7 дена(толкова време бях на море)
    след като ги спрях ми дойде след 1-2 дена
    Това е най-добрия вариянт ще си сигурна 100%,че няма да стане гаф

Мерси много на всички за отговорите! мисля да пробвам и тези хапчета!

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от Awake
    Миналата година ми се наложи да ги пия,преди почивката се посъветвах с гинеколог
    нали са без рецепта?

Цитирай Първоначално написано от clever
    Цитирай Първоначално написано от Awake
    нали са без рецепта?
    не съм сигурна .. преди 1 година като ги пих май бяха без рецепта,но сега има промени и не знам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си