- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- не мога да разбера едно момче...
искам да ви попитам нещо защото не мога да разбера едно момче...значи с него се запознахме в интернет. Като цяло той е чудесен
излизахме 2 пъти до сега дори на 2рия път -- > {p}
![]()
ууу той е прекрасеееенннн....![]()
но както и да е...![]()
ние НЕ ходим и точно тва не моа да разбера защо още не ми е "предложил" уж се виждаме целувки разни ... не се пускаме дории за минута един от друг ... а всъщност .... не ми е приятел :@как мога да му подскажа че искам да съм с него или ддз да го накарам да ми предложи (но не казвайте аз да го правя
не мога хора чесно ужасно съм срамежлива
) просто искам да съм с него а незнам защо не той не прави нещо по въпроса иска да се опознаем ли ...
![]()
![]()
![]()
![]()
плс давайте мнения![]()
![]()
може би не иска да имате връзна..иначе не виждам причина,по която да не ти е предложил
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
или и той е срамежлив, или чака да остареете и да ти предложи...![]()
![]()
та сега по тамата... ми не знам може да изчаква... не губи надежда или действай ти... покажи му че го искаш... или ако не зацепи направо си го питай...![]()
да има вариант да е срамежлив..или пък да не е сигурен в положителният ти отговор.Опитай се да му покажеш,че го искаш..а ако не стане преyдолей срама и го попитай ти
ПС:не си мисли,че винаги момчето трябва да направи 1вата крачка..последния път аз чаках чаках..и сега съжелявам,че не предприех нищо : ((
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
виш сега тебе та е срам ма е същото като при целувката не може да чакаш само той да дойде и да те целуне а ти просто да му отвърнеш (е аз съм точно тоя тип ма се е едно на мен ми е по забавно когато друг започне и така...Първоначално написано от siiska
![]()
) та не бъди като мен преодолей срама си и просто го попитай стига да не си точно като мен аз не мога да си изразявам чуствата по никъф начин...
![]()
+ 1 ...Първоначално написано от TheGirlNextDoor
Според мен просто си му за едното натискане...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
А да не би да е задължително официално да се отправи предложение. Може би според него се разбира от самосебе си, че иска да е с теб. Щом всичко върви идеално за сега, какъв е проблема да сте заедно, дори и без официалности за предложение. А след време деня на 1-та целувка ще смятате като начало на връзката ви.
точно тва щях да кажаПървоначално написано от bgroma
Определено това мнение не може да бъде оспорено,поради невероятните ти познания в областта на мъжката психика и етология.Сигурно си следила момчето внимателно,изучавайки поведението му и анализирайки всяко негово действие.Не изключвам и възможността да четеш мисли.Въпреки всички тези факти обаче,ще предложа много по-елементарна теория.Вероятно е и момчето да го е леко срам,но още по-вероятно е,вече да смята връзката за официална.Не се изключва и възможността за страх от отхвърляне.Първоначално написано от Hilary_
Ясно е едно - трябва да поговориш с него,дори и разговорът да не включва директен въпрос или предложение,но трябва да е на тази тема.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
все някога ще трябва да преодолееш срамът си на колко си ..?
при следващата ви среща поговори с него намекни му ,че искаш да знаеш как ще протекът нещата между вас ...!!!
Или карай направо..:
Какво мислиш да правим за напред?
....
бъди по-смела..помисли си ,че може и него да го е срам... срамъ съсипва човека.. давай по смелооо УСПЕХ ТИ ЖЕЛАЯ КАЖИ КАКВО Е СТАНАЛО ПОСЛЕ![]()
:P :P :P
Първоначално написано от got2Bthe1
+++1 Защо трябва да приличате на малките деца,които правят така :
момчето: искаш ли да си станем гаджета?
момичето: да
отиват си по стаите... ( в училище) след време
момичето праща нейна приятелка да отиде да каже на момчето, че иска да скъсат
и после момчето я обижда .... дрън дрън според мен вече може и да ходите![]()
na 16 s1m ....
iii qvno za nego NE hodim za6toto kogato go pitat dali ima averka kazva "ne"![]()
![]()
p.s: izvinqvam se 4e ne e na kirilica
На същото мнение съмПървоначално написано от TheGirlNextDoor
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
не е задължително да ти каже "Айде да ходим" или "Искаш ли да ходим" или там нещо такова, за да тръгнете... понякога и целувката е начало на връзка...
а защо забога е казал не![]()
я да го питаш кажи му че няма такива за пред другите какъвто е пред теб такъв е и пред останалите
![]()
и аз щях да кажа, че вече сигурно смята връзката ви за официална. не е необходимо да се казва в прав текст ''айде да си станем гаджинцъъ'' ;д все пак, за да си сигурна, попитай го за отношенията ви
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
пращаш му песента на Алисия- имаме ли връзка
и готовочакаш отг....
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Неможеш да разбереш 1 момче..голяма работа..учените още немогат да разберат жените
Една от причините може да е, че накои момчета искат 'птредложението' да е в по-специална обстановка т.е. да сте само вие, да е романтично и т.н.![]()
Това е само предположение.![]()
Това е най-вероятно според мен, но има и вазможност да иска да те опознае по-добре..Първоначално написано от bgroma
![]()
Usmihni se na jivota, nishto che ponqkoga e gaden...!