.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

не мога да разбера едно момче...

искам да ви попитам нещо защото не мога да разбера едно момче... значи с него се запознахме в интернет. Като цяло той е чудесен излизахме 2 пъти до сега дори на 2рия път -- > {p}
    ууу той е прекрасеееенннн....
    но както и да е...
    ние НЕ ходим и точно тва не моа да разбера защо още не ми е "предложил" уж се виждаме целувки разни ... не се пускаме дории за минута един от друг ... а всъщност .... не ми е приятел :@ как мога да му подскажа че искам да съм с него или ддз да го накарам да ми предложи (но не казвайте аз да го правя не мога хора чесно ужасно съм срамежлива ) просто искам да съм с него а незнам защо не той не прави нещо по въпроса иска да се опознаем ли ...
    плс давайте мнения

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    може би не иска да имате връзна..иначе не виждам причина,по която да не ти е предложил
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Ако виждаш,че и той те харесва му го кажи направо или ти му предложи или го питай как смята да се развиват нещата между вас.

или и той е срамежлив, или чака да остареете и да ти предложи...

та сега по тамата... ми не знам може да изчаква... не губи надежда или действай ти... покажи му че го искаш... или ако не зацепи направо си го питай...

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    да има вариант да е срамежлив..или пък да не е сигурен в положителният ти отговор.Опитай се да му покажеш,че го искаш..а ако не стане преyдолей срама и го попитай ти

ПС:не си мисли,че винаги момчето трябва да направи 1вата крачка..последния път аз чаках чаках..и сега съжелявам,че не предприех нищо : ((
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

o0o0 mene me e sraaam

Цитирай Първоначално написано от siiska
    o0o0 mene me e sraaam
    виш сега тебе та е срам ма е същото като при целувката не може да чакаш само той да дойде и да те целуне а ти просто да му отвърнеш (е аз съм точно тоя тип ма се е едно на мен ми е по забавно когато друг започне и така... ) та не бъди като мен преодолей срама си и просто го попитай стига да не си точно като мен аз не мога да си изразявам чуствата по никъф начин...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor
    може би не иска да имате връзна..иначе не виждам причина,по която да не ти е предложил
    + 1 ...
    Според мен просто си му за едното натискане...

А да не би да е задължително официално да се отправи предложение. Може би според него се разбира от самосебе си, че иска да е с теб. Щом всичко върви идеално за сега, какъв е проблема да сте заедно, дори и без официалности за предложение. А след време деня на 1-та целувка ще смятате като начало на връзката ви.

Град
    В думите на хората ;)
    Цитирай Първоначално написано от bgroma
    А да не би да е задължително официално да се отправи предложение. Може би според него се разбира от самосебе си, че иска да е с теб. Щом всичко върви идеално за сега, какъв е проблема да сте заедно, дори и без официалности за предложение. А след време деня на 1-та целувка ще смятате като начало на връзката ви.
    точно тва щях да кажа

Град
    столицата
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    + 1 ...
    Според мен просто си му за едното натискане...
    Определено това мнение не може да бъде оспорено,поради невероятните ти познания в областта на мъжката психика и етология.Сигурно си следила момчето внимателно,изучавайки поведението му и анализирайки всяко негово действие.Не изключвам и възможността да четеш мисли.Въпреки всички тези факти обаче,ще предложа много по-елементарна теория.Вероятно е и момчето да го е леко срам,но още по-вероятно е,вече да смята връзката за официална.Не се изключва и възможността за страх от отхвърляне.
    Ясно е едно - трябва да поговориш с него,дори и разговорът да не включва директен въпрос или предложение,но трябва да е на тази тема.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

все някога ще трябва да преодолееш срамът си на колко си ..?
    при следващата ви среща поговори с него намекни му ,че искаш да знаеш как ще протекът нещата между вас ...!!!
    Или карай направо..:
    Какво мислиш да правим за напред?
    ....
    бъди по-смела..помисли си ,че може и него да го е срам... срамъ съсипва човека.. давай по смелооо УСПЕХ ТИ ЖЕЛАЯ КАЖИ КАКВО Е СТАНАЛО ПОСЛЕ :P :P :P

Цитирай Първоначално написано от got2Bthe1
    точно тва щях да кажа

+++1 Защо трябва да приличате на малките деца,които правят така :
    момчето: искаш ли да си станем гаджета?
    момичето: да
    отиват си по стаите... ( в училище) след време
    момичето праща нейна приятелка да отиде да каже на момчето, че иска да скъсат
    и после момчето я обижда .... дрън дрън според мен вече може и да ходите

na 16 s1m ....
    iii qvno za nego NE hodim za6toto kogato go pitat dali ima averka kazva "ne"

p.s: izvinqvam se 4e ne e na kirilica

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    На същото мнение съм
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Мега фен Аватара на Mi6inka
    не е задължително да ти каже "Айде да ходим" или "Искаш ли да ходим" или там нещо такова, за да тръгнете... понякога и целувката е начало на връзка...

а от къде знаеш

а защо забога е казал не я да го питаш кажи му че няма такива за пред другите какъвто е пред теб такъв е и пред останалите

Мега фен
    и аз щях да кажа, че вече сигурно смята връзката ви за официална. не е необходимо да се казва в прав текст ''айде да си станем гаджинцъъ'' ;д все пак, за да си сигурна, попитай го за отношенията ви
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

може да ходите ама ти да не знаеш

пращаш му песента на Алисия- имаме ли връзка
    и готово чакаш отг....
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Неможеш да разбереш 1 момче..голяма работа..учените още немогат да разберат жените

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Една от причините може да е, че накои момчета искат 'птредложението' да е в по-специална обстановка т.е. да сте само вие, да е романтично и т.н.

Това е само предположение.

Град
    Gabrovo, Bulgaria
    Това е най-вероятно според мен, но има и вазможност да иска да те опознае по-добре..
    Usmihni se na jivota, nishto che ponqkoga e gaden...!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    или го е срам да ти 'предложи' ,или просто си му за 1 седмица..[/i]
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си