.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Помощ! Проблем със SE ;[

Занчи проблема е следния ..
    телефона е SE G502 до скооро нямаше никакви проблеми,телефона беше идеален като за парите си,но преди два дена го изтървах в локва и се пре*ба леко-самия телефон си работи,но явно има проблем с дисплея.Когато включвам телефона дисплея си работи и се показва логото на Сони Ериксон,след т'ва изключва дисплея но телефона продължава да си работи моля ви помогнете,ще съм ви много благодарна

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Аз мисля, че трябва сервиз. Предполагам, че проблема не е софтуерен.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

мм странно ...

щом в началото,като го включваш всичко е нормално
    незнам,според мен е нещо дребно,коетоо правии кофти проблем

махни му панели батерии всякакви глупости които се сетиш и го остави 1-2 дена на слънце да изсъхне както трябва ако прави същия проблем сержиз

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Нещо може софтуеара да се е преебал, щом ти изкарва логото, значи не е дискплея.Разглоби го и го остави да изветря.
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

разглобих го ..оставих го да изветрява ама пак същата работа ... май плаче за сервиз

Цитирай Първоначално написано от tonnie78
    разглобих го ..оставих го да изветрява ама пак същата работа ... май плаче за сервиз
    нормално да плаче.. моя когато падна в една кал също така беше се преебал нещо подобно пускам го стига до картинката и само почваше да си избира песни закарах го и там ми обясниха че изгоряла няква част ала бала
    Не се опитвам да те спра,
    но щом решила си върви.
    Тръгни по света и момчето си търси,
    а когато го намериш със него бъди,
    живей щастливо и за мен не мисли.

а колко лв горе-доло ти взеха за ремонт

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    Това не харесвам на новите SE-та. Изтървеш ги и са бъгват. На времето имах K700i разбит отвсякъде, изтърван безброй много пъти, но бачкаше perfect. Носи го на сервиз, или си купи някой от K серията.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си